Aniam Bartula mial Romera 9-18 kg wiec az taka sadystka nie bylam. Wazy 15,3 wiec luz, tylko on jest wysoki. Niestety wszystko wskazuje na to, ze wyzszy niz Kubula w jrgo wieku, bo on wyskoczyl poza rame oparcia jak mial 3,5 roku...rece mi opadaja...
Nata potem na zakupowym Ci podlinkuje co kupilismy. Dla mnie wazne byly wyniki testu, potem zas sposob regulacji na wysokosc i tegosc.
Ja mam jeszcze foteliki dwa 9-25 , ale Olka jakoś nie lubi w nich jeździć , dlatego jeździ w recaro w którym smigał Szymek , a Szymon ma 15-36 , ale taki z regulacją aż do 152 cm , więc może sobie rosnąć .
I Olkę przypinam zwykłym pasem , bo jak miała 5 punktowe to szalała i wyciągała łapy , a samochodowym to siedzi przypięta .
Uparty z niej osioł . A w jeszcze mniejszym foteliku jeździ teraz Maciuś Elvie , jeszcze inny 9-25 u koleżanki z drugim aucie sobie śmiga . Także w sumie nie wiem skąd 6 fotelików mi się zrobiło .
Aniam to Ty mega tanio te bilety wyhaczyłaś, może innym razem się spikniemy na zakupy;-)
Cena całkiem normalna jak za bilety w tym okresie , bo sporo tego można było za tyle kupić
Drożej nie latam
Ja w poniedziałek do fryzjera śmigam .
Małż dziś schabowych naprodukował , w sumie dawno nie jadłam .
Jutro też na zumbę idę , ale na maraton . Bo ten klub do którego się zapisałam świętuje jutro 2 urodziny .
Zapisy robili , bo tyle chętnych było . Jutro te zajęcia są darmowe .