reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

* * * WeSoŁyCh ŚwIąT * * *
Kochane Mamuśki moje, życzę Wam i Waszym Rodzinom dużo zdrowia, spokoju, szczęścia, pięknej magicznej i rodzinnej atmosfery przy pachnącej choince, migoczących świecach i wyczekanych, smakowitych potrawach wigilijnych.
* * *
merry_christmas21.jpg
* * *

P.s. U nas wczorja było groźnie bo Julisi skakała gorączka do 40,5 stopnia więc chodze (leżę) dziś jak zombie niezywa z nerwów o nią i nieprzespanych już dwóch nocy. Na szczęście antybiotyk zaczął działać i już goaczka się nie pojawia od 12h. Lekarz twierdzi, że to zapalenie gardła (WTF?!-skąd? skoro nie wychodziła z domu do wtorku chyba, no i z objawów tylko lekkie pokaszliwanie i ta temperatura wywalona w kosmos co 4h). Nic, najwazniejsze, że już lepiej. Teraz oby mnie nie zaraziła bo szpital murowany:no:
Wronka- całe szczęście, ze z Boryskiem już też lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane jeszcze ja chcialabym Wam wszystkim życzyć pięknych, rodzinnych Świat przepełnionych radością i miłością! Odpoczywajcie, cieszcie się czasem spędzonym z Waszymi rodzinami!

ps. Ja chyba świeta przeleże (grrr) dźwignęłam dziś rano Maję i chyba dysk mi wypadł, ledwo chodzę.

Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Dorota Jacek i Paulinka;)

PS. Mamy tu kiepski net więc nie mam szans poczytać. Pozdrawiamy i zdrówka dla wszystkich.

jesuuuu, jak mi w cycki nie pojdzie - a nie pojdzie, bo miejsca juz nie ma - to nie wiem... Kurka byl jakis problem na laczach i anulowano zakup biletu. no i teraz nie wiem na kiedy bookowac. Chyba jednak na srodek tygodnia, bo ciut taniej, a i tesciu bedzie mogl tylek Kostki i moj na lotnisko podwiezc bez problemu. A stary niech sie martwi sam hahaha. Mloda spac nie chce isc, choc oczy jej sie kleja. Zajela sie prezentami.

Wszystkiego co najlepsze, dla Was, kochane Kwietnióweczki i dla Waszych Rodzin, Bliskich, Przyjaciół....Dużo miłości i zdrowia i by Wam nigdy nie brakowało "kapuchy"...buziamy rodzinnie :tak:

Zielona, e tam nie pójdzie, na pewno pójdzie, tylko daj im trochę czasu :-)...jak potrafisz się jeszcze ruszyć i bujnąć do lapka, to nie jest z Tobą tak źle :-)

ja w ramach spaceru, ruszyłam dooopsko z łóżka do komody, nawet byłam w stanie kabel do lapa podłączyć i jestem :-)

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

reklama
Do góry