Witam się swiatecznie
Mikolaj podarowal mi fajne ksiazki na swieta i wiec dzis mam bardzo mily wieczor.
Dzis cale popoludnie spedzilismy u siostry z cala rodzinka, jutro powtorka z rozrywki u nas bo T ma urodziny i wiec troche poszaleje w kuchni, gosci sienam troche zjedzie, oj bedzie sie dzialo. Robie kilka dan z przepisu Judysi wiec pozniej wrzuce wam przepisy jak bedziecie chcialy
Ja tez zdecydowanie za duzo dan swiatecznych probowalam, niektore nawet wielokrotnie i siedze teraz z winkiem na trawienie.
T zbiera sily na jutro bo dzis sie ululal ze szwagrem i moim bratem. Niech spi jutro bedzie ze mna w kuchni sie mogl wykazac.
Mi na szczescie bol troche minal. Mama uratowala mnie silnym lekiem na takie sprawy kostno-stawowe, T wysmarowal i dzis nawet sobie glowe moglam umyc, najgorzej wlasciwie jest jak leze bo ja z tych 'wiercacych' jestem,a przy kazdym przekrecaniu sie wszystko boli mnie cholernie,ale ogolnie nie jest najgorzej wiec daje rade
Zielona nie dziwie sie,ze tak cie wciagnelo '50 twarzy Greya', ja tez niemal jednym tchem pzeczytalam
Aniam to ja ci jeszcze Majke z organami przywioze, to ci dzieciarnia orkiestre zaprezentuje
))
Magda.Ciosek tez tak mysle,ze Zosia za duzo wrazen miala wczoraj, tak jak wszystkie maluchy i pewnie w nocy przezywala.
Aniez czy ja czasem nie od ciebie eska z zyczeniami nie dostalam. Pytam bo na swieta dostalam mnostwo eskow z podpisami typu Marta z rodzina (tylko ja znam 3 Marty), niektore z inicjalami, no a jeden brzmial Aga, R (bylo pelne imie)z chłopakami. Oddzwanialam na wszystkie jak nie bylam pewna nadawcy,ale to tego sie nie dodzwonilam, a ja kurcze zadnej innej Agi z R i synami nie znam
tylko tak sobie mysle,ze ty chyba nawet mojego numeru nie mas, no nic moze jutro rozszyfruje zagadke
W sumie to dzieki temu,ze sa swieta odzyskalam mnostwo numerow
))
Gosiek wroc do nas i pisz co tam u ciebie
))
Ella no zesz, co za pinda. Ty sie nic nie przejmuj, puszczaj te uwagi mimo uszu. Ty musisz lezec i koniec, 3maj sie dzielnie
Monia jak tam swiateczne spacerki, wyruszylas dzis dalej niz po kabel do kompa?;-)
Elvie pewnie,ze cudne, a w wersji swiatecznej z fotek jakie wrzucilas to juz wogole do wycalowania!
Jutro nie wiem czy dam rade wpasc wiec Gosienko i Elvie zlozcie ode mnie najseredczniejsze zyczenia urodzinowe Waszym mezczyznom!!!
spokojnej nocy!