reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hehe, monia, moze pozniej skrobne. teraz siedze nad wyszukiwaniem nowego polaczenia. Weszlam tez na strone pkp coby sprawdzic jak mam jakis pociag do aniam. No i kurcze, PKP dokonalo kolejnego cudownego przemienienia i o tyle, o ile jeszcze miesiac temu bylo AŻ jedno polaczenie bezposrednie, to teraz nie ma wcale.

Warszawianki
, ktory hotel jest najblizej Okecia umiejscowiony? Jakos nie pamietam :-/

Zielona - a może niech Cię tatuś szanowny przytransportuje do mnie :-D:-D Jakoś przeżyjesz , a potem dalej was J powiezie .
Przy okęciu samym jest chyba mariot z tego co pamiętam . Bliżej już raczej hotelu niet :no:

U nas obżarstwo też było , ale J się coś zagrypił :no: dziś mu dopiero jakieś leki wcisnęłam . Normalnie nie reformowalny chłop :no:
Dzieciarnia mi dziś wstała o 4 rano i poszli się bawić nowymi zabawkami . wytrzymałam godzinę - bo były to organki i rozgoniłam dzieciarnię do wyrek .
Dziś moi rodzice przyjechali , to dzieciaki się zajęły mordowaniem babci :-D

reklama
Ella - jak czytam jakie te teściowe potrafią być to się cieszę, że moja daleko i nie przyjedzie:-D Olej babsztyla, bo to nie na Twoje nerwy.

Zielona - i ja dziękuję za opis Świąt w Meksyku. Jak widać Ty nawet w PL masz istny Meksyk. Współczuję.

aniez - udanego świętowania! My gości przyjaciół królika gościmy w piątek:-)

U nas dzisiaj rodzinnie, wujek i kuzyn od 14 do 20.00 w gościach byli, pojedli, coś tam nawet wypili, kuzyn opowiedział nam dużo o Chorwacji, bo od października tam studiuje technologię żywności;-) Ciekawie było. Lenka o 17:00 padła, wstała przed 20:00 i teraz szaleje. Maciulę brzuch pobolewał wieczorem (durna matka wczoraj 3 uszka i 4 pierogi z kapustą i grzybami zjadła), ale i tak grzeczny był. W ogóle cudne te moje dzieciaki:tak:

Uciekam z pinda małą na górę, coś jej poczytam, może uśnie.

Spokojnej nocki!

Witam się swiatecznie :)
Mikolaj podarowal mi fajne ksiazki na swieta i wiec dzis mam bardzo mily wieczor.

Dzis cale popoludnie spedzilismy u siostry z cala rodzinka, jutro powtorka z rozrywki u nas bo T ma urodziny i wiec troche poszaleje w kuchni, gosci sienam troche zjedzie, oj bedzie sie dzialo. Robie kilka dan z przepisu Judysi wiec pozniej wrzuce wam przepisy jak bedziecie chcialy :)

Ja tez zdecydowanie za duzo dan swiatecznych probowalam, niektore nawet wielokrotnie i siedze teraz z winkiem na trawienie.
T zbiera sily na jutro bo dzis sie ululal ze szwagrem i moim bratem. Niech spi jutro bedzie ze mna w kuchni sie mogl wykazac.

Mi na szczescie bol troche minal. Mama uratowala mnie silnym lekiem na takie sprawy kostno-stawowe, T wysmarowal i dzis nawet sobie glowe moglam umyc, najgorzej wlasciwie jest jak leze bo ja z tych 'wiercacych' jestem,a przy kazdym przekrecaniu sie wszystko boli mnie cholernie,ale ogolnie nie jest najgorzej wiec daje rade :)

Zielona nie dziwie sie,ze tak cie wciagnelo '50 twarzy Greya', ja tez niemal jednym tchem pzeczytalam:)

Aniam to ja ci jeszcze Majke z organami przywioze, to ci dzieciarnia orkiestre zaprezentuje :)))

Magda.Ciosek tez tak mysle,ze Zosia za duzo wrazen miala wczoraj, tak jak wszystkie maluchy i pewnie w nocy przezywala.

Aniez czy ja czasem nie od ciebie eska z zyczeniami nie dostalam. Pytam bo na swieta dostalam mnostwo eskow z podpisami typu Marta z rodzina (tylko ja znam 3 Marty), niektore z inicjalami, no a jeden brzmial Aga, R (bylo pelne imie)z chłopakami. Oddzwanialam na wszystkie jak nie bylam pewna nadawcy,ale to tego sie nie dodzwonilam, a ja kurcze zadnej innej Agi z R i synami nie znam :eek: tylko tak sobie mysle,ze ty chyba nawet mojego numeru nie mas, no nic moze jutro rozszyfruje zagadke :) W sumie to dzieki temu,ze sa swieta odzyskalam mnostwo numerow :)))

Gosiek wroc do nas i pisz co tam u ciebie :)))

Ella no zesz, co za pinda. Ty sie nic nie przejmuj, puszczaj te uwagi mimo uszu. Ty musisz lezec i koniec, 3maj sie dzielnie :)
Monia jak tam swiateczne spacerki, wyruszylas dzis dalej niz po kabel do kompa?;-)

Elvie pewnie,ze cudne, a w wersji swiatecznej z fotek jakie wrzucilas to juz wogole do wycalowania!

Jutro nie wiem czy dam rade wpasc wiec Gosienko i Elvie zlozcie ode mnie najseredczniejsze zyczenia urodzinowe Waszym mezczyznom!!!

spokojnej nocy!

Ostatnia edycja:
Kittek - to od Aniez :tak: Ja też dostałam , więc inaczej być nie może .
Ja nie odpisywałam , bo tel sobie gdzieś tam leżał to raz . A dwa że ja na dotykowym g.. to pisać nie umiem :no: także z góry przepraszam :-D

Witam
P śniadanko szykuje, Zosia nowe zabawki rozpracowuje, Olucha śpi. Wczoraj do późna we trójkę w Jengę graliśmy (Ola od Mikołaja dostała), ubaw był, że nie wiem, oderwać się nie mogliśmy. Kurczę 54 klocki i taka zabawa:-)

Temp Zosi chyba faktycznie z emocji bo póki co wszystko ok

Aniam twoje dzieciaki mają fantazję - organki o 4 rano:szok:

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów:tak:

Roztopy u nas takie, że do babci chyba pontonem się wyprawimy

Najlepszego dla Tomka i Mariusza :-):-):-)

Witam kobietki:-)
I ja się dokulałam do komputera ;-) chociaż przyznam że za bardzo to się nie objedliśmy w tym roku, jakoś tak jak się samemu robi to się potem tyle nie je :tak:
Wigilia bardzo spokojna, dzieciaki zachwycone z prezentów, potem pasterka na której Mateusz zasnął :-) a rano po śniadaniu gaciówa,odespałam pasterkę ;-) mażon obudził mnie kawą a potem to szał zabawowy czyli wszystkie możliwe gry dzieciaki znalazły, na koniec przyszli koledzy Emila i oczywiście głodni się zrobili więc trzeba było stół świąteczny rozłożyć i dzieciaki nakarmić :-D
Dzisiaj małżon świętuje a popołudniu do znajomych jedziemy więc też wesoło będzie :tak:

Magda też mamy Jengę, oj uczy cierpliwości ta gra ;-) dobrze że temperatura Oli minęła, przeżywają te nasze dzieciaki święta oj przeżywają :tak:

Kittek bólu współczuję ( niestety wiem co znaczy :no:) Ciekawe co na takie imprezowanie powie Tomka wątroba :-p:-D

Elvie Lenka z Maćkiem do schrupania więc masz rację mamusiu :tak::-)

Aniam u nas też od rana ( tylko nie od 4 ;-)) Emilo na gitarze brzdąka ale że jest nastrojona to da się wytrzymać ;-)
Zdrówka dla J.

Aniez ja też lubię święta ;-) i święte słowa później się będziemy martwić zrzucaniem zbędnych kilogramów, oczywiście w cyckach niech zostaną :-D

Ella mam nadzieję że JUlka już lepiej się czuje a teściowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gosiek co u ciebie?

Zielona fajnie się czyta jak inni święta obchodzą :tak:

Monia widzę że synowa chce mi zaplusować ;-):-)

Odmeldowuję się bo dzieciaki wołają , tatusiowi laurkę :-)

MIłego dnia kobietki

Ostatnia edycja:
Aniam, lece o 9:30, wiec na lotnisku musze byc ok 7, 7:30... Jesli to nie za wczesnie dla J, to bardzo chetnie sie z Nim zabiore :tak: Jeszcze dogadamy sie w tej kwestii. Chociaz pisalas cos o locie do Liverpoolu 12ego, a ja lece 15ego :-D, wiec nie wiem czy juz wrocicie

reklama
Do góry