reklama
oj ja kawę odtawiłam jak dowiedziałam się, że jestem w ciązy, bo tak szczerze mówiąc przestała i smakować. Ale ostatnio jak wróciłam po tych wizytacjach u doktorów to sobie zrobiłam kawusię dla relaksu i była taaaaaaaakka pyszna
aga002
Fanka BB :)
Ją jestem lekko zdziwiona ty moim kawowym porankiem. Od początku ciąży piłam jedna i to przez cały dzień , bo przestała mi smakować.Próbowałam róznym rodzji i nic to nie dawało.Jedynie w kawiarni do ciasteczka wypijałam w sekundę co ciekawiło przebywających ze mna i naprawdę nie wiem czy to atmosfera czy tam czegoś do nie dodają ;-)
dzień dobry dziewczynki!!! jakoś udało mi się przebrnąć przez te wszystkie strony:-)
zielona.maupo serdecznie gratuluje córeczki.
cieszę się że wszystkie maluchy rosną zdrowo oby tak dalej czekam na wieści od dziewczyn które mają dzisiaj wizytę
co do depilacji to mój M lubi golić mi nogi a i ja nie narzekam bo leżę sobie w wannie jak królowa a on działa i jest w tym tak dokładny, że czasami przysypiam hehe
gosienkag76 kondolencje z powodu chomiczka sama pamiętam jak miałam chomiczka "Dyzio" i jak pojechałam na wakacje do babci to moj tato się nim zajął na pewno chciał dobrze bo dał mu pesteczki od wiśni żeby stępił sobie ząbki ale tato nie był świadomy że pestki wiśni mają w sobie trującą substancję która szkodzi człowiekowi przy zjedzeniu ok 20 pestek a chomiczek poległ przy 5 pesteczce. Płacz był niesamowity
zielona.maupo serdecznie gratuluje córeczki.
cieszę się że wszystkie maluchy rosną zdrowo oby tak dalej czekam na wieści od dziewczyn które mają dzisiaj wizytę
co do depilacji to mój M lubi golić mi nogi a i ja nie narzekam bo leżę sobie w wannie jak królowa a on działa i jest w tym tak dokładny, że czasami przysypiam hehe
gosienkag76 kondolencje z powodu chomiczka sama pamiętam jak miałam chomiczka "Dyzio" i jak pojechałam na wakacje do babci to moj tato się nim zajął na pewno chciał dobrze bo dał mu pesteczki od wiśni żeby stępił sobie ząbki ale tato nie był świadomy że pestki wiśni mają w sobie trującą substancję która szkodzi człowiekowi przy zjedzeniu ok 20 pestek a chomiczek poległ przy 5 pesteczce. Płacz był niesamowity
M
Mka10
Gość
wronka też jestem czasem przerażona ilością postów... ale przynajmniej wateczek nam sie rozwija, ja mialam 32kg plus i tez ledwie dawalam rade, ale jakos mi sie udalo miłego odpoczywania
aga ja mialam tak wczoraj, szlam sie chwalic na uczelni ze bedzie bobo na tydzien przed prezentacja na seminarium powiedziec ze nie wiem czy przyjde i wogole to sie moge nie pojawic 100 lat, mialam stresora i do tego 2 kawki rano wypilam, a w tramwajce to myslalam ze dziecie moje ma owsiki bo tak sie wierciło całą drogę:-)
marlenka powodzenia u ginki, życze szybkiego powrotu do zdrowia!!
gosienkag smutna sprawa, mam nadzieje ze smutek u chlopcow dlugo nie potrwa i nowego stworka szybko pokochają jak 'starego'
akaata po Twoich przejsciach to sie nie dziwie, wszystko co Ci sie pomoze zrelaksowac jest dobre!! trzymaj sie!!
sospettosa umieram z ciekawości jak w sądzie?? jesteś już wolna??
aga ja mialam tak wczoraj, szlam sie chwalic na uczelni ze bedzie bobo na tydzien przed prezentacja na seminarium powiedziec ze nie wiem czy przyjde i wogole to sie moge nie pojawic 100 lat, mialam stresora i do tego 2 kawki rano wypilam, a w tramwajce to myslalam ze dziecie moje ma owsiki bo tak sie wierciło całą drogę:-)
marlenka powodzenia u ginki, życze szybkiego powrotu do zdrowia!!
gosienkag smutna sprawa, mam nadzieje ze smutek u chlopcow dlugo nie potrwa i nowego stworka szybko pokochają jak 'starego'
akaata po Twoich przejsciach to sie nie dziwie, wszystko co Ci sie pomoze zrelaksowac jest dobre!! trzymaj sie!!
sospettosa umieram z ciekawości jak w sądzie?? jesteś już wolna??
ale moje maleństwo się rozbrykało zjadłam talerz zupy i maluch od razu zaczął wariować chyba posmakowało heh fajne uczucie jak tak sobie kruszynka bryka:-):-):-):-):-):-):-) chyba powoli wracam do zdrowia bo już co raz odkaszlnie mi się i katar z nosa gęstszy a nie sama woda i maść mi pomogła bo już prawie nic nie boli.:-)
P
Paulka90
Gość
dziewczynki ja tak tylko na chwilke i mam pytanie czy moge sie napic piwa bezalkoholowego jakiegos>? tylko jedno? czy ono tez ma w sobie cos co moze zaszkodzic dzidz?
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
wasze brykaja a moj to coraz mniej zwariowany jest, ale gadalam dzisiaj z ginem i mowil ze do 30tc moze tak byc ze beda dni kiedy nie bede czula Nikosia (a po 30tc mam liczyc ruchy) a za tydzien sprawdzimy co tam u niego....
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
piwo bezalkoholowe to piwo a baaardzo malym procencie alkoholu - moj gin zawsze powtarza i wszedzie ci to powiedza, ze nie ma bezpiecznej dawki alkoholu wiec lepiej sobie odmowic!! ja bym ci tak radzila - odmow sobie dla dobra dzidzi ...dziewczynki ja tak tylko na chwilke i mam pytanie czy moge sie napic piwa bezalkoholowego jakiegos>? tylko jedno? czy ono tez ma w sobie cos co moze zaszkodzic dzidz?
reklama
aniez
Fanka BB :)
A ja wręcz przeciwnie powiem, że jeśli masz wielka ochotę napić się piwka, bo masz smaka, to je po prostu wypij (bezalkoholowe oczywiście). To samo tyczy się słodyczy, fastfoodów itd. Jak to szło??? "Czasami człowiek musi... inaczej się udusi..."
Doprawdy- myslę, że np. sterczenie na środku ruchliwego skrzyżowania we Wrocku jest dużo bardziej szkodliwe dla dziecka nić 1 piwo, bezalkoholowe do tego.
Doprawdy- myslę, że np. sterczenie na środku ruchliwego skrzyżowania we Wrocku jest dużo bardziej szkodliwe dla dziecka nić 1 piwo, bezalkoholowe do tego.