reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

średniak ponownie mnie zaskoczył, wczoraj zapierał się rękoma i nogami że Klaudia to jego jedyna dziewczyna a dzisiaj inna mu zaproponowała chodzenie i on z pierwszą zerwał i teraz chodzi z tą

hehehe, będzie "och Karol 3" :-D:-D:-D

No to plan układa się tak: Ja, Monia i Aniam na dole sobie sączymy grzańca, zaś Anna oj dyla na deskach próbując nas do tego przekonać... na razie jestem gotowa chłonąć teorię :laugh2::laugh2::laugh2:

wchodzę w temat w ciemno, nawet w Karpaczu, choć tam wiecznie pod górkę :-)

chętnie bym oddała komuś z 5 cm :-D 5 kg też ;-)

no ja bym też zbyła z 5 cm, bo mi M zamiast rosnąć - kurczy się :sorry2:

Zla dzisiaj jestem, bo grubam. heh od poniedzialku ide na diete

hehe, dobre...PMS ?

Może Robert Patison by na mnie poleciał, bo kolorystykę mam, jak Kirsten Steward :-p:laugh2: tylko, że on taki... no taki... jakby to... aseksulany (jak dla mnie, oczywiście).

Aniez, podzielam Twoje zdanie...

A moja dziś usnęła na nocniku!!! Przyszedł sąsiad przynieść mi faktury, zagadał się, mała w między czasie chciała kupkę, poszła na nocniczek, siedzi i siedzi. Przeprosiłam sąsiada, żeby zobaczyć co z nią, a ona śpi!!!

hahaha, Alicja rulez !

zima laski idzie...mroźno sie zrobiło, że nawet pies nie chce mordy za drzwi wystwić...czas kożuch ze skrzyni wyciągnąć :-)

reklama
Byłam na pierwszym zebraniu w przedszkolu, ach jak ten czas leci, nawet się nie obejrzymy a nasze dzieci będą pisać maturę.

Właśnie się dowiedziałam od bab, że ksiądz chce zrobić kolędę zaraz po świętach, 27.12. -28.12. Pogięło go. Oj chyba przedłuży nam się pobyt u rodziny.

W wierze w Boga nie chodzenie do koścoiła jak dla mnie nie przeszkadza . :tak: ważne żeby być dobrym człowiekiem . Zreszta jak ze wszystkim jedni mają potrzebę chodzenia inni nie .
Wiele bym zresztą zmieniła w kościele , jak naprzykład wyżej wspomniany celibat . ale do tego kościół nie dopuści , bo to trwonienie majątku . Bo rodzina by dziedziczyła :tak:
Zgadzam się w 100%, ze swojej strony mogę dodać tylko,ze nie do konca Ci co zaiwaniają do kościola co niedziele i wszystkie piatki świątki są dobrymi ludżmi. Bardzo często zdarza się ,ze do kościoła pędzi a potem leje żone i dzieciaki bądź inne krzywdy wyrządza. Znam i takich. Albo babcie, które łażą tylko żeby zabic czas i zobazczyć która co ma ubrane itd.

Wróciłam ze sklepów, Borysiatko śpi, Wercia oglada Artura i muminki. Gifty na Mikołaja kupione ufff. Jutro pakowanko, potem na ciacho do mamy (w niedziele ma 60-tkę) i do domku. No, a pojutrze 12.12 odjazd. Ale bede do Was pisać z Katowic hehehe

Maonka co do fryzury, mnie się wydaję,że Tobie super bedzie w takiej jak ma Mrozowska:-)

Cofnęłam się troszkę ...coś o nartach bylo i o grzańcu:-). Ja sie oczywiście na grzanca pisze, bo na nartach jeździć nie umiem, jeździłam za dzieciaka na takich jak Agnieszka, ale byłam wtedy w wieku mojej Weroniki, więc same widzicie ,ze to przed wojna było:-). Łyżwy natomiast mam opanowane, bo mistrzynią podwórka w jeździe na wrotkach byłam (aniam za moich czasó rolek nie było hehehe), na rolkach tez umiem, bo sobie z małżem kiedys zakupilismy i nawet trochę pojeździlismy:-)

Witam drogie panie :-)

U nas dzisiaj Andrzejkowo , chłopcy mieli imprezy i mój średniak ponownie mnie zaskoczył, wczoraj zapierał się rękoma i nogami że Klaudia to jego jedyna dziewczyna a dzisiaj inna mu zaproponowała chodzenie i on z pierwszą zerwał i teraz chodzi z tą :rofl2::rofl2::rofl2: podobno jeszcze jedna czai się na mojego synka :-D a mówią że kobieta zmienną jest ;-)

Czyli co, moim zięciem już nie bedzie? :-(

Zla dzisiaj jestem, bo grubam. heh od poniedzialku ide na diete
Taaaaaaaaaaaaaa, a łyżka na to niemożliwe:sorry2:

Hej
Dziś miałam koszmarna noc, dopadła mnie bezsenność i od 2 do 5 gapiłqam się leżąc w niebo.
Ajak juz usnęłam zaraz tzn o 8 mały wołał juz na kibelek.
Teraz bawi sie w pokoju z "niby tatą" bo gada sam do siebie,drugi bombluje w brzuchu.

Tez tak czeto mialam w ciązy, pamietam jak mnie to wkurzalo, wszędzie ciemno, wszyscy chrapia a ja spac nie mogę. Wspolczuje...no ale wszystko trzeba przejśc:-)

Może Robert Patison by na mnie poleciał, bo kolorystykę mam, jak Kirsten Steward :-p:laugh2: tylko, że on taki... no taki... jakby to... aseksulany (jak dla mnie, oczywiście).

Robert Patison jako Robert, wrażenia na mnie nie robi....ale jako Edward....hhhmmmmmm oj schrupalabym......te oczy, ta ziemista cera, te usta hhmmmmm, chcialabym takiego wampirka:-). W ogole po tym filmie sama chcialabym być wampirem:-). Juz sie nie moge doczekac kiedy w koncu sie do kina wybiorę, może uda mi się jak wróce z Katowic.

Dobrze, ze mrozy ida, przynajmniej futro bedzie jak znalazl ;-) Szkoda tylko, ze przez taka *******e nabiegalam sie co niemiara.

nie...no padłam:-D i oczywiscie sobie wyobraziłam heheheheh

Laski to spotkanie w górach robi się coraz bardziej ciekawe :-D:-D
ławeczki na dole obstawione , frekwencja milion procent :-D:-D i może ze dwie śmigające :-D
chyba lepiej byśmy się na plaży dogadały , bo tam by każda do wody wlazła .
nawet ta co pływać nie umie , chociaż po kolana :-D:-D

No...to widze, ze grzaniec pod stokiem mialby wziecie... pozostaje dogadac szczegoly :D i powaznie pisze :)

Monia no w Karpaczu pod gorke... w Przesiece mam fajna mete... mozna by to kiedys rozwazyc ;) dom to jest do wynajecia.

Aniam o widzisz u nas ten sam plan na wieczor... browarek i maz.

Temat wiary i księży to temat rzeka
mnie też wkurzają te wszystkie stare dewotki, które idą tylko po to, aby zobaczyć kto był i jak był ubrany
wkurza mnie też wtrącanie się kościoła w sprawy rodzinne, in vitro, aborcje jakby najwięcej o tym wiedzieli i przeżyli
albo te przygotowania wieloletnie do komunii bądź bierzmowania, to chyba tylko po to aby zniechęcić dzieci i młodzież
kolejna sprawa religia w szkołach i przedszkolach, ok posłałabym swoje dziecko, ale tylko wtedy kiedy mogłoby dowiedzieć się o większości religii na świecie (u Alicji w przedszkolu jest religia dla 5 i 6 latków, książkę trzeba zakupić za 12,50zł!)
a co mnie najbardziej wkurza pazerność i niekończące się składki, ofiary "co łaska"

reklama
Maonka żeby to jeszcze było co łaska - u nas to jest cennik - chrzciny 200 zł , ślub i pogrzeb 700 zł :no:
I jak się umawiasz na chrzciny , pytasz grzecznie pani w sekretariacie ile się nalezy , to ona grzecznie cenę bez ogródek podaje :szok::szok:
Mojej przyjaciółce ksiądz oddał kopertę w wawie . Samotna matka i drugi raz ślub brała ( 1 cywilny ) ja mu dałam przed mszą , on mi oddał i powiedział żeby dzieciom za to coś kupiła :szok:
Na kolędzie też nigdy od niej grosza nie wziął , bo wiedział że sama dziewczynki wychowuje .
Ale to w ogóle inna bajka i inna parafia . Mają fundację opiekującą się dziećmi niepełnosprawnymi i współpracują ze szkołą integracyjną która jest obok . Tam do kościoła dużo dzieci chodzi i sporo za kółka dodatkowe .

Do góry