reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zielona- grubaś??? :sorry2: hm... przesadzasz :laugh2: ale jak chcesz zrzucić coś i ma Ci to poprawić nastrój, to proszę Cię bardzo ;-)

Gosieńko- pamiętaj o tych naszych złotych myślach, czego nie robić, jako teściowa doskonała i już zacznij ćwiczyć, bo chłopak do żeniaczki się rwie w cuglach.

No to widzę, że jakiś większy spęd pod stokiem się szykuje. Hehehe... w sumie można by to zrealizować, uwielbiam Karpacz zimą :-)

Dzieci mnie cały tydzień nie zawiodły i dzielnie szykowały się o poranku, ale za to ja dzisiaj ledwo wstałam... stary w polu chyba odpracuje to moje poranne wstawanie przez 5 dni z rzędu. Przecież 6:00 to ciemna noc, a ja prze 24:00 spać nie chodzę. Niech no tylko wróci ;-)

reklama
Gosienko, ten sen to wrozba, nic innego. A w stroju gesi byla annaoj i pokazala sie w pelnej drobiowej krasie.

Cholera, mloda wrzeszczy. ide

Zla dzisiaj jestem, bo grubam. heh od poniedzialku ide na diete

zielona ja jestem od wczoraj na diecie niełączenia grup produktów. O 14h stwierdziłam, że nie mogę jej tak rygorystycznie stosować, bo karmię i zrobiłam jabłecznik:crazy: Także nie pomogę, nie mam silnej woli, a chyba najważniejsze, to na diecie wytrwać.

witam kac morderca odpuścił ufff w środę po pracy zabalowałyśmy z koleżankami i chyba za dużo namieszałam ale co tam fajnie było ;-)
zielona Ty gruba ?? ekhm chyba w uszach!
gosia apropo jajecznicy to własnie ja sobie ją zrobiłam na głowie i teraz muszę pokombinować jak to naprawić chyba bez pomocy fryzjera się nie obędzie
gosienko syn kasanowa Ci rośnie ;-) a mąż zaradny nie powiem :-D
aniam też uwielbiam łyżwy tylko muszę kompana sobie znaleźć bo mój K nie łyżwowy , a narty to w ogóle nie moja bajka nigdy nie jeździłam ale kto wie może gdybym miała okazję to bym się nauczyła nie mówię nie ;-)

udanych andrzejek Wam życzę ! My jutro z córką idziemy na bal andrzejkowy do szkoły tańca postaram się to uwiecznić w końcu to pierwszy bal mojej córki ;-):-p

Zazdroszczę, nawet kaca bym zniosła:-)

Zapomniałabym, ja również dołączam do tych pod stokiem..z grzańcem:-)
Miłego dnia.

Dzieńdoberek

Zła jestem jak osa bo mi auto dzisiaj całkowicie odmówiło posłuszeństwa :wściekła/y: wczorajszy mechanik nic nie zaradził bo to coś z elektryką i umówiłam się na poniedziałek do innego i duuuupa.Spotkanie wrocławskie stoi pod znakiem zapytania no chyba że mi małzon auto pożyczy ale to sobota więc nie wiem będę go molestować :-(

Aniam wszystko przed wami , u nas nie było problemu bo wiara jest w naszym życiu ważna, do kościoła chodzimy i pewne rzeczy naturalnie nasze dzieciaki przyjmują no i jakoś udaje nam się trafiać na księży z powołania ( chociaż ten który uczy Emila jest specyficzny delikatnie mówiąc;-)) Zresztą ja do kościoła nie chodzę dla księdza i jak gada głupoty to się wyłączam;-)

gosia mam nadzieję że ilość dziewczyn nie bedzie się równać ilości wnuków :-D
Biedna Haneczka z tymi kolkami:-(

Agnieszka fajnie że autko sobie naprawiłaś:tak:

Zielona ja tam u ciebie dodatkowych kilogramów nie widziałam ale może jakąś bieliznę wyszczuplającą założyłaś:-p
Ja fotki gęsi nie widziałam :-(

Mamusia dobrze że kac minął ;-)Udanej imprezy andrzejkowej, Natalka na pewno będzie zachwycona:tak:

Aniam zeszycik ze złotymi myślami mam już założony :-)To co następne spotkanie na stoku, niedaleko nas jest więc jak by co to coś zorganizuję a nocleg u siebie proponuję :tak:

Śnieg pada, Helka będzie zachwycona:-)

Miłego dnia

Hej
Dziś miałam koszmarna noc, dopadła mnie bezsenność i od 2 do 5 gapiłqam się leżąc w niebo.
Ajak juz usnęłam zaraz tzn o 8 mały wołał juz na kibelek.
Teraz bawi sie w pokoju z "niby tatą" bo gada sam do siebie,drugi bombluje w brzuchu.

Gosieńka-czuje sie jako tako dobrze, dziękuję,tylko jak chodzę to brzuch zaczyna robić sie twardy i kłuje krocze. A co do leków to efekty uboczne nadal są, ale tak musi być, 4 grudnia mam wizytę u gin to pogadam z nią co dalej.
Niezły uwodziciel Ci rośnie.Da se chłopak rade.A Helenka swoja obecnościa w kościel wymiata heheh.
My do kosioła chodzimy małm tyle ,ze on jakwykle juz na etapie"Baranku Bozy " zaczyna sie nudzic i chce do domu.
Zielona- no właśnie chybaw uszach gruba jesteś heheh, jak zwykle przesadzASZ Z TA GRUBOŚCIĄ
Mamusia- nie wiem czy doczytałas wiec pytam jeszcze raz, moze masz wsród znajomych kolezanek co by miały przewijak do odsprzedania.?
Super ze macie atrakcje andrzejkowe,ja to nawet zapomniałam ze to juz ostatki, zreszta i tak nie moge nigdzie wyjść.
Na nartach nie jezziłam, tylo na takich jak Agnieszka heheh. Na łyzwach kilka razy ale idzie mi to kiepsko,za to K szaleje az sie kurzy.

Witam:)
Przetrzymałam wczoraj Macia do 21.00 i pospał do 9.00:szok:

aniez - ja Ci gorąco polecam Pawła Piekuta z Unique, do obejrzenia u mnie na FB;-)

gosia - nie będziecie mi przeszkadzać, weekendy to rzecz święta i czekam na Was i bardzo liczę na to, że Ty się wreszcie pojawisz, bo liczbę wykrętów już wyczerpałaś:-p

gosienka - omal nie spadłam z krzesła jak o Helenkowym spanku w kościele przeczytałam:-D

Szykujemy właśnie zabawki na jutro, bo część jeszcze po przeprowadzce nie została wyjęta. Lenka odkryła na nowo kasę i teraz jest sklepową od rana. Czego by sobie tatuś nie zażyczył kupić to ona ma i to stówę kosztuje:-D

Zmykam bo praca wzywa i posprzątać wypada;-)
Adres macie wiecie gdzie.

hah, ha, ha. Wybieram się:-) Tylko mam prośbę, proszę nie śmiać się z moje czary (czyt. auto).
Dziś, jak odwoziłam Matiego do żłoba, to delikatnie uderzyłam w zbyt wysoki krawężnik:-D
Mam nadzieję, że nic się nie uszkodziło ( a huku było co niemiara) i będę mogła się z wami spotkać!

Hej , witam się po ciężkim tygodniu, następny będzie jeszcze lepszy:no:
Trochę poczytałam ale weny brak. Ponieważ musimy wcześniej wyjechać na święta to musimy też w ciągu 2 tyg załatwić wszystkie sprawy łącznie z wyjazdem do Katowic na badania i do Chorzowa na wizytę... A pomiędzy tym Paulinkowe atrakcje w przedszkolu, spotkanie z psychologiem, terapia, przedłużenie pobytu w ośrodku (co pół roku te same papierki do mopsu składamy) i jeszcze spotkanie w PPP z komisją orzekającą...
Muszę odsapnąć póki mała śpi.
Zdrówka dla wszystkich.
Miłego popołudnia

Dorotko a kiedy chcecie wyjechać na święta?? Oby wam się udało wszytko sprawnie załatwić!

No to mam weekend :-) J. odebrałam z przedszkola :-)

reklama
A ja mam migrenę... i tak sobie siedzę i myślę od rana, czy to taka karma, czy jak, że jak starego niet to mnie łeb pęka, czy on taki cudotwórca, że jak się pojawia, to jak ten kompres ale nagle uświadomiłam sobie, że zwieźli do nas katalogi i chyba mnie od tej farby drukarskiej tak łupie... więc otworzyłam wszystkie okna, zadzwoniłam gdzie trzeba, coby katalog w pn zniknął :-)

Weekend też będę zaraz czcić... no może nie tak zaraz, bo dzieci trzeba pozgarniać, dobrze, że zakupy przyniosą, to się na spokojnie zajmę jakimiś porządkami, bo chata chyba wymaga odgruzowania... ;-) mam tylko nadzieję, że Kuba z Bartkiem nie pokrzyżują moich planów.

Elvie o salonie Unique słyszałam same dobre opinie, jakoś nie pomyślałam, żeby do nich pójść, za info dzięki. Paweł niestety odpada, bo ja mam taki "defekt", że nienawidzę, jak mi obcy facet we włosach gmera :laugh2: babkę jeszcze znoszę, ale też z bólem... na razie poczłapię do salonu Inez i zobaczę co wymyślą (też mam fryzjerkę z polecenia), ale i tak ten kolor musi się trochę "sprać", bo inaczej jasny po prostu nie chwyci... Może Robert Patison by na mnie poleciał, bo kolorystykę mam, jak Kirsten Steward :-p:laugh2: tylko, że on taki... no taki... jakby to... aseksulany (jak dla mnie, oczywiście).

Gosieńka- no nie żartuj? Ja cały czas czekam na potwierdzenie, czy mi się uda dotrzeć, ale robię co mogę, żeby się stawić :-) mam nadzieję, że wszystkie będą :-)

Do góry