zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Waniliowa, a nie probowalas nosic tych specjalnych ponczoch? Takie strasznie ciasne, daje sie ja do operacji i na zylaki. Podobno sa swietne dla ciezarowek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w koncu sie witam ponownie, ostatnio chodze całymi dniami senna, poza tym przez ponad dwa tygodnie miałam remony kuchni, wiec nawet nie było mi nic innego w głowie, do tego jeszcze opieka nad dzieckiem no i sie zapusciłam na forum. oczywiscie nie jestem juz w stanie nadrobic zaleglosci, ale teraz juz postaram sie byc na bieząco.
aha, ponoc jakis problem z listą był.... nie doczytałam nic, więc sie pytam.... o co chodzi?
dzisiaj ide na 12 do gina, liczę na to, że tym razem nie odwróci się dupcią i pokaze łaskawie mamusi kim jest :-)
A ja wlasnie po USG. Mamy 26 centymetrow dziewczynki. Wazy 246 gramow i ma dlugasne nogi - to po mniei duze posladki - to odziedziczyla po meksykanskich przodkach :-). A poza tym jest wstydliwa i bardzo dlugo nie chciala sie ujawnic, zaciskajac nogi (oby ten zwyczaj jej pozostal przez nastepne 20 lat :-))
Serducho ma 4 komory i bije 145 razy na minute. Wszystko inne tez super.
Nasza kochana Kostka, Konstancja :-):-):-)
To nie było od Ciebie , bo Twój nick pamiętam ,, a nie wysłałam ?już lece sprawdzać ... jestem już wysłałam .
tamta prośba była od dziewczyny która napisała 8 postów![]()