reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aniash - grunt to pozytywnie myslec, choc pewnie na Twoim miejscu bylabym spanikowana

Ale jak sie czyta o tych wszystkich przypadkach utraty dziecka, czy o przeroznych chorobach z jakimi dzieci sie rodza, to mozna sobie pomyslec jakim wielkim cudem jest urodzic zywe i zdrowiutkie dziecko.

w koncu sie witam ponownie, ostatnio chodze całymi dniami senna, poza tym przez ponad dwa tygodnie miałam remony kuchni, wiec nawet nie było mi nic innego w głowie, do tego jeszcze opieka nad dzieckiem no i sie zapusciłam na forum. oczywiscie nie jestem juz w stanie nadrobic zaleglosci, ale teraz juz postaram sie byc na bieząco.

aha, ponoc jakis problem z listą był.... nie doczytałam nic, więc sie pytam.... o co chodzi?

dzisiaj ide na 12 do gina, liczę na to, że tym razem nie odwróci się dupcią i pokaze łaskawie mamusi kim jest :-)

w koncu sie witam ponownie, ostatnio chodze całymi dniami senna, poza tym przez ponad dwa tygodnie miałam remony kuchni, wiec nawet nie było mi nic innego w głowie, do tego jeszcze opieka nad dzieckiem no i sie zapusciłam na forum. oczywiscie nie jestem juz w stanie nadrobic zaleglosci, ale teraz juz postaram sie byc na bieząco.

aha, ponoc jakis problem z listą był.... nie doczytałam nic, więc sie pytam.... o co chodzi?

dzisiaj ide na 12 do gina, liczę na to, że tym razem nie odwróci się dupcią i pokaze łaskawie mamusi kim jest :-)

Coyote...witaj "po latach"....hehehe:-D, co do listy...nie ma problemu, tylko mozna by ją aktualizowac, bo dużo dziewczyn zna juz płec dziecka:tak:

No i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:-)

A teraz lece budzic córcie bo do przedszkola nie zdążymy:sorry:

Aga002- ależ się pośmiałam z Twojej psiny :-D Zwierzaki już tak mają- moje znikają na cały dzień, jak chce któregoś wyczesać, to chowają się po kątach, ale na dźwięk otwieranej lodówki od razu są w kuchni! Nasz pies na szczęście żebrze 'biernie' tzn. lezie sprawdzić, czy nic nie dostanie a potem wraca do siebie, ale z kotem jest problem, bo kradnie! Raz prawie w lodówce go zamknęłam :szok:, a odwróciłam się tylko na momencik, żeby garnek odłożyć.

Zielona maupo- gratulacje! Niech dziewusia rośnie :-D

A ja wlasnie po USG. Mamy 26 centymetrow dziewczynki. Wazy 246 gramow i ma dlugasne nogi - to po mnie :tak: i duze posladki - to odziedziczyla po meksykanskich przodkach :-). A poza tym jest wstydliwa i bardzo dlugo nie chciala sie ujawnic, zaciskajac nogi (oby ten zwyczaj jej pozostal przez nastepne 20 lat :-))

Serducho ma 4 komory i bije 145 razy na minute. Wszystko inne tez super.

Nasza kochana Kostka, Konstancja :-):-):-)

SUPER wielkie GRATULACJE !!!!!!!!!! mamy kolejną zdrową dziewuszkę :-)

Matko ile tragedii dokoła, w 8 miesiącu czlowiek już odlicza dni do porodu, a tu takie nieszczęście.

Gratuluję kolejnej dziewusi. Na początku wysyp samców, a teraz mały babiniec zaczyna się robić.

To nie było od Ciebie , bo Twój nick pamiętam ,, a nie wysłałam ?:eek: już lece sprawdzać ... jestem już wysłałam .
tamta prośba była od dziewczyny która napisała 8 postów :tak:

To pewnie o mnie ale czytam forum kwietniówek od tak dawna że czuję się jedną z was chciałam też pochwalić się brzuszkiem ale ok. poczekam:-)

Kurcze ale natworzyłyście dziewczyny od wczoraj od 20 godz. czy wy nie sypiacie. Bo ja o 22 to już wykąpana w łóżeczku smacznie śpię do 6 aż mnie budzik zbudzi.:eek:

Dzien dobry Mamusie:tak:

Gratuluje kolejnej dziewczynki!!! Oby tak dalej! :-D:-D:-D

Ja po śniadanku i czekam do wieczora na wizyte u gina, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...:sorry:

reklama
Witajcie dziewczyny;-).
Zielona maupa ogromne gratulacje:tak:.
Ja idę do lekarza na 10.30 bo gardełko niestety boli, zobaczymy co powie. A po południu mam wizytę u ginki. No i okazuje się żespędzę pół dnia u lekarzy, niaźle:sorry:.

Do góry