reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
''...jajka będą dyndać''...ale się uśmiałam...niesamowicie to brzmi.zaraz mężowi powtórzę...bardzo mi się to spodobało...:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie też z tą intuicją różnie bywało.....no,ale tym razem nie zawiedzie...

a mi Amore podstawił zupę jarzynową pod nos, po tym jak zjadłam 4 mandarynki, 2 pierniczki i batonik :).

A co do intuicji to całe jej zasoby od mojej mamy przypadły mojej siostrze niestety. Obie są jak czarownice prawie. A ja jak chłop jakiś bez wyczucia ;/

Nooo a jakie pyszne mniam palce lizać:-p
No nic a potem na wadze się za głowę łapę heh ,ale co tam nie jest źle bo 3 kilo,ale to jeszcze tydzień do wizyty ,napewno zdąże sie napchać :-)

mnie to wszyscy na około jak widzą to wróżą .Tak było w pierwszej ciąży ,wszyscy gadali że na 100 chłopak... i stało się :-)A teraz to sama wiem :-p

u mnie mama z siostra twierdzą, że córcia bo mają wizję kupowania rózowych sukieneczek, spineczek, lalek, wstążeczek i innego dziewczyńskiego sprzętu :D...nie wiem jak przyjmą informację o ewentualnym chłopcu ...chyba muszę je psychicznie nastawić wcześniej :D

reklama
a suwaczka nie mam, bo w mojej przeglądarce ciągle jakieś errory wyskakują. kiedyś miałam, ale nagle zniknął i od tamtej pory pod moimi postami łyso

Do góry