Jestem, Leoncio duży, 1900 :-) Więc kawał chłopa. Teraz średnio na tym etapie dziecko przybiera 200 gr na tyg, następną wizytę mam przed samymi świętami, 21.12. o 16.00 (o ile nie będzie końca świata) ;-) I powiedział, że wg niego nawet może przybrać ciut więcej, niż standardowe 200gr. Więc przy porodzie powinien mieć 3800 jak nic. Będzie wesoło dla mnie ;-) urodzić.
Aluśka miała 2830 i były to dla mnie problemem urodzić, znieczulenie tak mi dało kopa, że nie czułam skurczy, więc ciężko mi było przeć. Poza tym wszystko dobrze. Pooglądaliśmy sobie na usg mojego brzdąca. Lekarz mi się zwierzył, że chciałby mieć już wnuki i móc robić usg swojemu wnuczkowi, wnuczce, a tu się nie zanosi, ma 3 synów, robią kariery naukowe zagranicą, najstarszy ma 33 lata.
Po powrocie robiłam zapiekanki i tak niefortunnie złapałam blaszkę, że poparzyłam dwa palce. No co za dzień. Dobrze, że już się kończy.
Alicji już podaję arnikę na te siniaki.
MamaPaulini niech służy jak najdłużej.
Gosia ale wyczyn
Wronka pozdrowionka dla zapracowanej kobietki
Monia oj to nieciekawie macie, szybkiego powrotu do formy dla męża
Aluśka miała 2830 i były to dla mnie problemem urodzić, znieczulenie tak mi dało kopa, że nie czułam skurczy, więc ciężko mi było przeć. Poza tym wszystko dobrze. Pooglądaliśmy sobie na usg mojego brzdąca. Lekarz mi się zwierzył, że chciałby mieć już wnuki i móc robić usg swojemu wnuczkowi, wnuczce, a tu się nie zanosi, ma 3 synów, robią kariery naukowe zagranicą, najstarszy ma 33 lata.
Po powrocie robiłam zapiekanki i tak niefortunnie złapałam blaszkę, że poparzyłam dwa palce. No co za dzień. Dobrze, że już się kończy.
Alicji już podaję arnikę na te siniaki.
MamaPaulini niech służy jak najdłużej.
Gosia ale wyczyn
Wronka pozdrowionka dla zapracowanej kobietki
Monia oj to nieciekawie macie, szybkiego powrotu do formy dla męża