reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Iza, gratuluje stypendium.

Widze ze juz plany wakacyjne w toku. My w przyszle lato to chyba najdalej na dzialke pojedziemy. No chyba ze bedzie pogoda to moze baltyk zahaczymy bo daleko nie ma. Usg za mna, lekarz mnie wymeczyl az mnie skora na brzuchu boli. No ale jak sie ma spora warstwe ochronno-grzewcza to musial sie przez nia przebic :-) Dziecie pomierzone i poogladane, wszystko jest w normie i porzadku, zadnych nieprawidlowosci nie stwierdzono. No i lekarz wypatrzyl dziewuszke :-D

reklama
Doczytałam co u Was, ale zaraz bierzemy się za kąpiel Alicji. Więc tak na szybko
Gosieńka pw wysłane
Onka gratuluje drugiej dziewuszki :-)

Witam wieczorkiem

Emilo dzisiaj pojechał na jakiś mecz tenisa stołowego Polska - Turcja i jeszcze go nie ma a lekcje nieodrobione więc nie wiem do której będziemy siedzieć :baffled:
Spakowana już jestem, grafik małżowi zrobiłam, trasa opatrzona więc trzymajcie jutro kciuki abym szczęśliwie dojechała do Tosiowej rodzinki :tak:

Maonka odpowiedziałam ;-):-)

Onka gratuluję :-)

Isabela to będziemy opijać stypendium:tak: Helenka też przeżywa wyjazd :-)

Aniez o dwutygodniowych wakacjach to mój małż może też tylko pomarzyć :no:

Agnieszko ja do Dorotki miałam jechać jutro ale dziewczyny dopiero dzisiaj ze szpitala wyszły i nie chcę im się jutro zwalać na głowę niech odpoczną, pojadę do nich w piątek i w sumie to nie wiem o której będę u ciebie, zdzwonimy się jeszcze nie?

Sonia w takim razie trzymam kciuki za twoje postanowienie :tak:

Anna i jak tam po wizycie w przedszkolu?

Idę trole położyć.
Miłego wieczorku

Onka ogromne gratulacje .

Aniez prezenty super , ja chciałam rok temu do grecji , ale im się w dupach wywróciło uważają że jak mają " kryzys " i każą im się zabrać za robotę to można sobie odbić na turystach . ceny koszmos a jeszcze dodatkowo za wszystko trzeba bulić - np . za położenie zadka na leżaczku na plaży . To ja mam w nosie taki interes . jakoś nie lubię biegać z portfelem na plażę :no:

Agnieszka - szkoda że nie możecie w czerwcu , bo jest jeden największy plus - mniej ludzi w hotelach .
W turji nie byłam więc się nie wypowiem , na kanarach byłam ale to hotel raczej dla par niż dla dzieci .
Ja Ci powiem jedno szukaj takiego co ma wielki aqua park , to wtedy wszyscy wypoczniecie :-D:-D
JA zawsze patrzę żeby był placyk zabaw w wodzie o takie jak mieliśmy w egipcie np .
https://www.google.pl/search?q=tita...aGcSj4gSN2YGQAQ&ved=0CEcQsAQ&biw=1280&bih=705
tam masz na kilki fotach , wtedy dzieciaki się nie nudzą . :tak:
Jak jest Polski animator , to już w ogóle jest cacy bo można dzieci sprzedać :-D
takie oferty ma neckermann i tui , zresztą w obecnych czasach to nie wiele macie biur do wyboru .

Zielona - ja też skleroza zaraz Ci kliknę konto .

Aniez - na co Ci ta grecja , dawaj z nami do italiańców :-D blisko macie :tak:

Moja kolezanka na urlop jedzie więc zostaję sama ( rozdwajam się na dwa sklepy ) dobrze że są blisko to po pół dnia będą czynne :-D

Elvie już wróciła , ale dogina co by zarobić :tak: ale zamknięty wiem że nadrobiła :-D:-D
Trzeciego dziecka nie zrobili tłumaczyła się obecnością Maciusia :-D:-D

Gosieńko pewnie że się zdzwonimy. Mam nadzieję że jakoś to zorganizujemy bo od 17 mnie nie na w domu :-( a chciałabym się z wami spotkać...

Ufff m po siatkówce :-) dzieciarna śpi... błoga cisza w domu... ehhh jak fajnie :-)

aniam no właśnie dlatego mamy burze mózgów coby było i cos dla dzieci i plaża blisko... i opinie o hotelu dobre bo czasami to sie włos na głowie jeży :no: narazie przeglądamy tui, rainbow, itakę...ale popatrze na tego neckermana jeszcze...

Witam

Dzieci mi usnęły szybko tzn. Alicja po kąpieli, a mąż przed chwilą poszedł spać. Mieliśmy oglądać film i zrobiło mu się słodko :-D
Cisza w domu, film leci w tle.
Z miłych rzeczy byłam dzisiaj w pracy złożyć podanie o bony na święta.
Plany wakacyjne już w tle. My standardowo jedziemy nad morze, tzn. wychodzi na to, że jeździmy co 2 lata. Z dwójką będzie ciekawie.

Gosienka jak wszystko wypali to szykuje Ci się niezła trasa :-D

Ostatnia edycja:
hej,
czytam na bieżąco, ale czasu na odpisywanie mi już brakuje. Hania ewidentnie nie lubi jak mamuśka siedzi na BB, bo zawsze mnie skutecznie odciąga:-D Zrobiła się taka ciekawska, uśmiech nie schodzi jej z buzi, a jak Mati w pobilżu to już rogalik:-) Byłam w poniedziałek na usg bioderek i wszystko jest w porządku, a ile stresu przeżyłam to moje. Hance coś klika w stawie biodrowym, tak jak dorosłemu strzelają kości. Pan dr twierdzi jednak, że jest ok. Teraz jestem głupia, sprawdzić jeszcze gdzieś, czy dać sobie spokój... w kontekście tego co pisała mamusia.
onka moje gratulacje!
sonia trzymam kciuki za twoją dietę. Ja też powinnam skorzystać z porady dietetyka...zostało mi po tej ciąży dużo więcej niż po pierwszej. I waga, jak zaczarowana stoi w miejscu.
Iza gratuluję stypendium.
gosienko, szalejesz widzę, udanej wyprawy.
maonka mój małżon też usnął razem z dziećmi.....
filonka oszczędzaj się tam kochana. Wiem, że łatwo się mówi, ale musisz. Trzymam kciuki za ciebie i Alanka!
Onka gratuluję córci

reklama
Witamy i my pozna pora

Tosia z wielkimi bolami zasnela "bo ja sie juz nie moge doczekac", "no dobra to pojde spac to szybciej bedzie jutro" :-) ja skonczylam salatke, przecielam pol paznokcia z palcem razem i ide spac a jutro bedziemy czekac na Gosienke z Helenka. Dobranoc :-)

Onka gratulacje :-)

Do góry