Hej
To tak jak ja, plakatu nie widziałam. Do drugiej części też się przypinam, nie cierpię listopada, szaro, buro i ponuro.
Właśnie byłam na badaniach, wszystko ok. Tylko pojechałam na 10 i musiałam czekać godzinę, więc byłam głodna jak wilk.
Z mężem wczoraj ustaliliśmy, że on zawozi Alę do przedszkola, więc pospałam dzisiaj do 9
Kobieto! Ty mnie nawet nie strasz!! Bo jak się urodzi dziewczynka to będzie chodzić w chłopięcych ciuszkach!!! Wszystkie dziewczęce poszły do Aniam. Lekarz już od 3 wizyt widzi chłopca, więc mam nadzieję, że się nie myli. W poniedziałek kolejne badanie, więc zobaczymy. Poza tym jestem już tak nastawiona na chłopaka, że byłabym bardzo zawiedziona.maonka - udanej wizyty, mam nadzieję, że Leonek pozostanie Leonkiem, bo u nas na Majówkach dwa numery były, że się płeć przy porodzie z oczekiwaniami nie pokryła.
ja też kampanii nie widziałam, więc jeśli jest gdzieś w necie, to poproszę linka...
a poza tym, to niech ten listopad się już skończy, kolejny rok z rzędu stwierdzam, że nie lubię tego miesiąca...
ale się nie daję...
To tak jak ja, plakatu nie widziałam. Do drugiej części też się przypinam, nie cierpię listopada, szaro, buro i ponuro.
Właśnie byłam na badaniach, wszystko ok. Tylko pojechałam na 10 i musiałam czekać godzinę, więc byłam głodna jak wilk.
Z mężem wczoraj ustaliliśmy, że on zawozi Alę do przedszkola, więc pospałam dzisiaj do 9