reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hehehehe,katik,ja też gdy gadam za dużo i zbyt szybko tracę oddech:-):-):-) i mąż mi wtedy przypomina,że zdążę wszystko powiedzieć i nie ma sensu się tak ''podniecać'':-D:-D:-D
problem w tym,że siedząc czy leżąc(i nie mówiąc)też czuję ucisk...uczucie takie,że zachciewa mi się kaszleć.i serduszko tłucze tak mocno i szybko.może ja nerwicę jakąś mam???:-)

reklama
Dagsila - GRATULUJE DZIEWCZYNKI!!!! Ale Ci zazdroszcze!!! :-D:-D:-D Też tak chce!!! :laugh2: Byle do poniedziałku...

Dobry wieczór tak w ogóle :tak:

Ja wróciłam od fryzjera i mi lepiej :-)
A tak na poważnie to wczoraj wieczorem już się niepokoiłam na poważnie, bo brzuch mnie bolał solidnie i nawet no-spa nie bardoz pomogła :szok::no: ale w nocy przeszło... dziś pierwsze pól dnia też pobolewało raz z jednej raz z drugiej strony wiec nawet z łóżka nie wychodziłam tylko przelażałam i przespałam pół dnia... potem było ok, więc zdecydowałam się nie odwoływać fryzjera i generalnie teraz jest już w miarę dobrze, Bogu dzięki! :sorry: Odpoczywam, leżę i relaksuję się jak mogę. :tak:Miałam dzwonic nawet do lekarza mojego, ale jest już chyba nieźle więc nie robiłam z siebie panikującej baby :szok: zwłąszcza, że jutro mam planowaną wizytę.
No w każdym razie oby już było dobrze :-)
Powiem wam, że w takich momentach znaczenie płci staje się całkowicie nieważne. Niby dalej marzę o dziewczynce ale tak na prawdę oby było zdrowę i urodziło się w odpowiednim czasie :tak:

Buziaki drogie Brzuszki! :-)

Powiem wam, że w takich momentach znaczenie płci staje się całkowicie nieważne. Niby dalej marzę o dziewczynce ale tak na prawdę oby było zdrowę i urodziło się w odpowiednim czasie :tak:
Masz racje....
Czlowiek po kilkunastu pierwszych tygodniach bierze gleboki oddech, ze juz jest ok, a tu jednak trzeba na siebie uwazac do samego konca.....

Masz racje....
Czlowiek po kilkunastu pierwszych tygodniach bierze gleboki oddech, ze juz jest ok, a tu jednak trzeba na siebie uwazac do samego konca.....

Dokładnie!!! Ja już ostatnio taki luz miałam, że jest ok i musi być ok do końca, że na pierwszym planie było tylko "chłopiec czy dziewczynka" i nie mogłam się doczekać tego USG połówkowego, a teraz to mi kompletnie obojętne, oby tylko naprawde było dobrze i smykowi nic nie groziło ;-) ale od wczoraj się nie pogorszyło tylko jest lepiej więc oby tak dalej! :-) Ach, gdyby nie te bóle brzucha to byłoby tak fajnie :sorry: bo minęły mi wszystkie objawy wczesnej ciąży i mogłąbym wszystko, a tak to nawet nie wiem czy powinnam iść na spacer czy tylko leżeć, żeby nic nie zchrzanić :confused2: ehhh...byle chociaż do marca :-D

Dokładnie!!! Ja już ostatnio taki luz miałam, że jest ok i musi być ok do końca, że na pierwszym planie było tylko "chłopiec czy dziewczynka" i nie mogłam się doczekać tego USG połówkowego, a teraz to mi kompletnie obojętne, oby tylko naprawde było dobrze i smykowi nic nie groziło ;-) ale od wczoraj się nie pogorszyło tylko jest lepiej więc oby tak dalej! :-) Ach, gdyby nie te bóle brzucha to byłoby tak fajnie :sorry: bo minęły mi wszystkie objawy wczesnej ciąży i mogłąbym wszystko, a tak to nawet nie wiem czy powinnam iść na spacer czy tylko leżeć, żeby nic nie zchrzanić :confused2: ehhh...byle chociaż do marca :-D
U mnie tez juz lepiej, brzusio nie twardnieje jak wczesniej, a takie male bole jakie pozostaly to juz nawet nie przeszkadzaja, poprostu to chyba normalne. Tylko czasem w pracy lapie sie na tym, ze musze zwolnic troszke, bo takie wieczne bieganie zbyt madre nie jest.... Robie sobie kilka przerw - i staram sie wreszcie zjesc na siedzaco - a to jabluszko, a to banana... Bo do tej pory to wszystko bylo w biegu, nawet spacer z psem, a teraz powolutku, powolutku po parku rano dreptamy.......

reklama
też sobie zawsze mówię-byle do marca chociaż...w ostateczności do końcówki lutego nawet...:tak::tak::tak: a najlepiej do końca kwietnia...jeśli tylko tyle potrzebuje cudak:-)

Do góry