basia0412
Fanka BB :)
DZIEWCZYNKA :-):-):-)
BYŁAM DZISIAJ NA BADANIACH W SZPITALU I na 99,9% CÓRCIA
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!
13x13 - dziekuje, u mnike wszystko w miare ok. powoli staja sie hipopotamiczka i tylko bym lezala:-)
no i ogolnie jestesmy mega szczesliwi, niunia ssie paluszki, przewraca sie na boczki i ogolnei jest juz dla nas najpekniejszym dzickiem na swiecie
buziaki dla wszytkich
jak sie troszke obrobie to poczytam całodzienna produkcje, bo jak zauwazylam jest tego sporo:-)
nie przeszlo do wieczora mimo, ze staralam sie dzielnie i prawie pol paczki miskow Haribo wtrabilam.... Dobrze, ze Dzidzia choc ze mna wspolpracowala, i dala sie wymacac jak sie ruszaKatik kochana , przejdzie albo już nawet przeszedł .... może coś słodkiego na poprawę humoru ;-)
A wiec nasze brzuchole gora??????? No niech bedzie!!!!! Brzuchem to juz na maxa sie chwale, na ulicy uwielbiam jak ludzie spogladaja na mnie przez pryzmat brzucha... jest tylko kilka sytuacji, gdzie z checia bym ten brzuch "odpiela" i polozyla z boku, a potem ubrala spowrotem - sznurowanie butow , ktore juz robie siedzac, wychodzenie z pozycji siedzacej w wannie, i (o zgrozo!) depilacja bikini!!! Juz niedlugo bede musiala Ł. do tego zaprzatacMi póki co jeszcze nie przeszkadza....No może trochę ciężej mi jest wiązać buty schylając się- wolę zdecydowanie już teraz usiąść
Jedyny problem mam w nocy jak idę do łazienki i muszę przejść przez mojego P bo on śpi z brzegu łózka....więc jak już muszę się w nocy przeturlać przez niego zawsze go przy tym obudzę bo stękam jak stara baba
AGUŚ,KATIK-jakby nie patrzeć zostałyśmy okrzyknęte największymi brzuchaczami na naszych kwietniówkach hahahah
tez o tym czytalam, lzy ciekly mi jak grochy, a jak zaplakana zadzwonilam do TZta, tak mnie opierdzielil na maxa, i zabronil czytac o takich sprawach...czesc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo i nie wiem czy dam rade nadrobic zaleglosci. Widze ze wiekszosc z Was zna juz plec swojego dziecka gratuluje .Mam nadzieje ze nic zlego przez ten czas sie nie wydarzylo i z Waszymi dzidziusiami i Wami wszystko w porządku.
Ja w niedziele wyladowałam w szpitalu, poniewaz przeczytałam tu na forum o tej marcowej dziewczynie i jej Aniołku i tak to przezylam ze przez kilka godzin siedzialam i ryczalam i chyba ze stresu mi sie tak zrobiło.potworny ból brzucha połaczony z bólem pleców masakra nikgdy nic tak mnie nie bolało do tego cos w rodzaju skurczy . wystraszyłam sie strasznie a ze wczesniej czytałam o Emilce to biegeim do szpitala. Naszczescie okazalo sie ze z dzidzia wszystko w porzadku ze to ze stresu nafaszerowali mnie jakimis lekami i wrocilismy do domku. Od tamtej pory siedze grzeczna jak trusia i nie czytam juz nic co mogloby wywolac takie emocje jak wtedy.
Gratulacje!!!! My z mezulkiem swietujemy 20stego grudnia!a termin 19/12 :-) cywilny ślubik
Jejku, jakaz Ty bidulka jestes z tym wszystkim! Trzymam kciuki za Ciebie, i za zdrowko!Eh nadrobiłam. :-)
Byłam wczoraj u doktorów. Najpierw u rodzinnej, która zadowolona, że gronkowiec już się nie namnaża, zaczęła mnie badać, ciśnienie itp chyba z tej radości bo nigdy wcześniej tego nie robiła i wypytywać się jak się czuję, który tydzień, czy czuje juz ruchy itp, nadawała skierowań na badania krwi ( to przynajmniej zaoszczędze 30zł) i będę miała juz do pani ginekolog wyniki no i w ogóle cacy. No a później to jakis koszmar, jak poszłyśmy (razem z mama) do szpitala porozmawiać z urologiem. Oczywiście jak zwykle nie miał czasu nawet 5 minut, rozmawiał z nami na korytarzu i zaczął się wydzierać w końcu, że co my mu głowe zawracamy, że nie ma opcji aby mi wyjąć tą nefrostomię i on juz przecież o tym nam mówił i ile razy będzie nam to powtarzał że gronkowiec to pikuś (ja tak zrozumiałam), bo jak ciało obce siedzi to wiadomo, że infekcja powstanie. No i sobie poszedł. Ja normalnie się rozyczałam. Mama zaś wkurzona powiedziała, żebyśmy poszły do ordynatora. Poszłyśmy. Ja juz się nic nie oddzywałam, bo nie miałam siły, taką gula mi w gardle siedział, że szok. Troche nam zobrazował sytuację, przynajmniej wiem po co mi ta nefrostomia i co później mi będą robić tzn co badać itp. Powiedział że jest możliwość wyjęcia nefrostomii ale co będzie jak mocz sie zatrzyma i trzeba będzie znowu zakładać. Eh. Nic musze jakoś wytrzymać z tym. W końcu już prawie połowa za mną, szkoda tylko że teraz będzie pewnie trudniej.
Ale się rozpisałam, ale musiałam to wyrzucic. Uff ulga.
Aga, dzieki, wlasnie zafundowalas mi nieprzerwane 2 minuty smiechu!!!Pamela to ma orzeszki ziemne przy moich
No i superancko! Gratuluje Olci!!!!!DZIEWCZYNKA :-):-):-)
no i ogolnie jestesmy mega szczesliwi, niunia ssie paluszki, przewraca sie na boczki i ogolnei jest juz dla nas najpekniejszym dzickiem na swiecie
wiesz co, ja to juz bardzo szybko lapie zadyszki... Wejde po schodach i sapie... Ale najsmieszniejsze jest, ze czasem jak za duzo mowie, to lapie mnie taka zadyszka, ze szok! Nie raz juz sie przed klientami tlumaczylam co mi sie dzieje, bo gadam i gadam i nagle sapie jak szalona, a oni na mnie jak na kretynke patrzadziewczyny,po rozmowie z lekarką postanowiłam was zapytać-czujecie lekką duszność od kiedy brzunio się powiększa?coś takiego jakbyście nie do końca mogły złapać głębszy oddech?bo ja mam taki płytki oddech jakiś i co pewien czas przypominam sobie o tym chyba i taaaaaaaaaaaaki o głęboki wdech biorę...antybiotyku nie dostałam:-) ,ale mam przyjść znów za kilka dni na osłuchanie.zapalenie gardła jest i mam robić płukanki z szałwii.i tyle...jestem tak słaba ,żę śpię cały dzień...
dziewczynka :-):-):-)
byłam dzisiaj na badaniach w szpitalu i na 99,9% córcia:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
moj to na odwrot, chcialby przytyc ale nie moze bida jedna, mowie mu zeby tyle nie trenowal bo schudnie to mi mowi ze glupia jestem i ze on masy nabiera ach te chlopyZobacz ,że u mnie tak samo nie dalej jak w niedziele postanowił się odchudzać. Padło zdanie- nie będę jadł po przyjściu z pracy. W poniedziałek pytam czy chce chińszczyznę bo zrobiłam. I jakie zdziwienie ----pewnie ,że tak bo jest taki głodny.Ja go tylko klepię po brzuszku i pytam jak się dzidzia czuje
o to tak jakbym o moim pisala...tylko ze jego jeszcze trzeba ubierac bo to modnis jest - moja mama tak na niego mowi hihiMamusia87- dlatego kobieta jest szyją, bo głowa by bez niej nie dała rady
Mojego od lat próbuje utuczyć i co? I nic!!!! je jak smok i chyba ma tez smoczą przemianę materii. Ostatnio chwycił się za kawałek skórki na brzuchu i mówi, ze mu się tłuszcz odłożył... no ręce opadają! No doprawdy lepiej ubierać niż karmić.
o ty mala bido! znam to, tez mi posta zjadlo i taka wsciekla bylam ze wylaczylam kompa i caly dzien sie nie odzywalam hihiehhh trafi mnie, poczytalam, naskrobalam meeega posta i mi go zjadlo
moze pozniej bede miala wiecej czasu to odpisze jeszcze raz
milego popoludnia!!
no gratulacje, super!!!!!!DZIEWCZYNKA :-):-):-)
:-)