reklama
Marlenka 2233
Fanka BB :)
dagsila gratuluje córeczki !!!!!!!!!!!!:-).
magda1978
Widzę, że równowaga płciowa będzie zachowana. Gratuluję kolejnej panieneczki.
Ja też chudzielców nie znoszę, do mojego P też milusio się poprzytulać.
Ja płeć poznam dopiero 17 grudnia, pewnie jako jedna z ostatnich.
Ola dalej kaszle, ale bez gorączki, ma mnóstwo energii i niezły apetycik. Ogólnie wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia.
Ola dalej kaszle, ale bez gorączki, ma mnóstwo energii i niezły apetycik. Ogólnie wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia.
ogromne gratulacje:-):-):-)dziewczynka :-):-):-)
byłam dzisiaj na badaniach w szpitalu i na 99,9% córcia:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
13x13 - dziekuje, u mnike wszystko w miare ok. Powoli staja sie hipopotamiczka i tylko bym lezala:-)
no i ogolnie jestesmy mega szczesliwi, niunia ssie paluszki, przewraca sie na boczki i ogolnei jest juz dla nas najpekniejszym dzickiem na swiecie
Buziaki dla wszytkich
jak sie troszke obrobie to poczytam całodzienna produkcje, bo jak zauwazylam jest tego sporo:-)
M
Mka10
Gość
DZIEWCZYNKA :-):-):-)
gratuluję małej kobietki
to dobrze, bo jak jeszcze jest goraczka, katar i brak spetytu to masakra, a tak to moze jakoś sie Wam uda przez to przejsc
Widzę, że równowaga płciowa będzie zachowana. Gratuluję kolejnej panieneczki.
moja niunia tez bedzie miała na imie Ola <dumna mama>
dziekuje wszytkim :-):-):-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hahaha dobre....Bo oni też są w ciąży.
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił
no moj P tez przybiera w brzuszku, ale zawsze tlumaczy sie tym ze to przez moja kuchnie....Moje drogie Panie - u naszych Panów to nic innego jak ciąża............ale spożywcza
Pocieszające jest to że nasza po 9 miesiącach z reguły zanika a spożywcza co najwyżej zmienia się w efekt JOJO:-)
a ja nawet sie ciesze bo mi brzunio po ciazy zejdzie a on z korbolkiem zostanie
nie no nie mowmy o odchudzaniu sie w ciazy czy ograniczaniu pokarmow i glodzeniu sie - bron boze!!!!jedzmy tyle ile ptrzebujemy, a kilogramy i tak zgubimy po porodzie i dalej bedziemy takie sliczne i piekne jak przed ciaza !!!
aniołku ja sie nie przejmuje tymi wskaznikami kto ile ma przytyc, bede sie martwic w kwietniu i pozniej bo bym zwariowala chyba, odchudzanie sie w ciazy (tzn walka na sile o to zeby za duzo nie przytyc to dla mmnie to samo) jest najgorszym rozwiazaniem uwazam
DZIEWCZYNKA :-):-):-)
BYŁAM DZISIAJ NA BADANIACH W SZPITALU I na 99,9% CÓRCIA
GRATULACJE
M
Mka10
Gość
nie no nie mowmy o odchudzaniu sie w ciazy czy ograniczaniu pokarmow i glodzeniu sie - bron boze!!!!jedzmy tyle ile ptrzebujemy, a kilogramy i tak zgubimy po porodzie i dalej bedziemy takie sliczne i piekne jak przed ciaza !!!
albo nawet bedziemy jeszcze piekniejsze
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
no a jak : BĘDZIEMY MEGA BOSKIMI MAMUŚKAMI ....
reklama
Marlenka 2233
Mój M też do chudzielców nie należy, to taki misiaczek do którego milutko się przytulić.
Oj dziewczyny ja coś coraz gorzej się czuję, temperatury nie mam ale psikam i strasznie boli mnie gardło. Mam skłonności do anginy i boję się że tym się to może skończyć:-(. Jak jutro nic się nie polepszy to chyba pójdę do lekarza.
Oj dziewczyny ja coś coraz gorzej się czuję, temperatury nie mam ale psikam i strasznie boli mnie gardło. Mam skłonności do anginy i boję się że tym się to może skończyć:-(. Jak jutro nic się nie polepszy to chyba pójdę do lekarza.