reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Widzę, że równowaga płciowa będzie zachowana. Gratuluję kolejnej panieneczki.

Ja też chudzielców nie znoszę, do mojego P też milusio się poprzytulać.

Ja płeć poznam dopiero 17 grudnia, pewnie jako jedna z ostatnich.

Ola dalej kaszle, ale bez gorączki, ma mnóstwo energii i niezły apetycik. Ogólnie wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia.

dziewczynka :-):-):-)

byłam dzisiaj na badaniach w szpitalu i na 99,9% córcia:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

13x13 - dziekuje, u mnike wszystko w miare ok. Powoli staja sie hipopotamiczka i tylko bym lezala:-)

no i ogolnie jestesmy mega szczesliwi, niunia ssie paluszki, przewraca sie na boczki i ogolnei jest juz dla nas najpekniejszym dzickiem na swiecie:tak::tak::tak:

Buziaki dla wszytkich

jak sie troszke obrobie to poczytam całodzienna produkcje, bo jak zauwazylam jest tego sporo:-)
ogromne gratulacje:-):-):-)

Widzę, że równowaga płciowa będzie zachowana. Gratuluję kolejnej panieneczki.

Ja też chudzielców nie znoszę, do mojego P też milusio się poprzytulać.

Ja płeć poznam dopiero 17 grudnia, pewnie jako jedna z ostatnich.

Ola dalej kaszle, ale bez gorączki, ma mnóstwo energii i niezły apetycik. Ogólnie wygląda i zachowuje się jak okaz zdrowia.

moja niunia tez bedzie miała na imie Ola <dumna mama>:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziekuje wszytkim :-):-):-)

Bo oni też są w ciąży. :tak:
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił:cool2:
hahaha :-D:-D:-D:-D:-D dobre....

Moje drogie Panie - u naszych Panów to nic innego jak ciąża............ale spożywcza
Pocieszające jest to że nasza po 9 miesiącach z reguły zanika a spożywcza co najwyżej zmienia się w efekt JOJO:-)
no moj P tez przybiera w brzuszku, ale zawsze tlumaczy sie tym ze to przez moja kuchnie....
a ja nawet sie ciesze bo mi brzunio po ciazy zejdzie a on z korbolkiem zostanie :-D:-D:-D:-D

aniołku
ja sie nie przejmuje tymi wskaznikami kto ile ma przytyc, bede sie martwic w kwietniu i pozniej bo bym zwariowala chyba, odchudzanie sie w ciazy (tzn walka na sile o to zeby za duzo nie przytyc to dla mmnie to samo) jest najgorszym rozwiazaniem uwazam
nie no nie mowmy o odchudzaniu sie w ciazy czy ograniczaniu pokarmow i glodzeniu sie - bron boze!!!!jedzmy tyle ile ptrzebujemy, a kilogramy i tak zgubimy po porodzie i dalej bedziemy takie sliczne i piekne jak przed ciaza ;)!!!

DZIEWCZYNKA :-):-):-)

BYŁAM DZISIAJ NA BADANIACH W SZPITALU I na 99,9% CÓRCIA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULACJE :)

reklama
Mój M też do chudzielców nie należy, to taki misiaczek do którego milutko się przytulić:-D.
Oj dziewczyny ja coś coraz gorzej się czuję:no:, temperatury nie mam ale psikam i strasznie boli mnie gardło. Mam skłonności do anginy i boję się że tym się to może skończyć:-(. Jak jutro nic się nie polepszy to chyba pójdę do lekarza.

Do góry