reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
my nadal w wirze prac budowlanych. Od rana dopiero na doopsko usiadłam. Lenka nieznośna, pogoda do bani (ciągle pada..), M. gabinet maluje, Mać lula - uff..

basia - zdrówka dla synka i oby się nic nie rozwinęło!
maonka - ja właśnie zakup robota roomba rozważam, w "Perfekcyjnej Pani domu" go rozdają;-) Ciekawe, czy vileda mu dorównuje.. W sumie mopa i suszarkę z viledy bardzo lubię:)
annoj kce - gratki! Z pewnością będziesz najlepszą ciocią pod słońcem:tak:
Agnieszka - fajny wóz:-)
Zielona - spodobał Ci się chyba bardzo ten lekarz skoro tak chętnie do niego wracasz;-)

Zmykam do pracy..

reklama
Dziewczyny co to za produkcja :szok:
Zwariowany dzień za mną, jak wyjechałam rano tak dopiero koło 14 wróciłam:no: zaliczyłam rehabilitację , potem zakupy paszowe bo mój inwentarz z głodu by padł, szybko do szkoły na zebranie bo w przyszłym tygodniu mamy Święto pieczonego ziemniaka:-) i zadeklarowałam się że placki ziemniaczane zrobię .Wróciliśmy do domu, szybko obiad , lekcje i musiałam chłopaków na trening zawieźć:rofl2: Teraz mam chwilę, kawkę piję i czytam co u was

Kwiatuszek zdrówka dla dzieciaków

Zielona ja też tak wiele rzeczy naprawiam albo się do reszty popsuje albo naprawi :-D

Agnieszka ty się kobieto marnujesz, takie zestaw poproszę też dla mnie :tak: Gratulacje, autko super:tak:

Sonia u nas na tatusia też wiele rzeczy działa a na mamusię niestety nie ;-)

Aniez dobrze że z oczkiem Bartusia już lepiej.Dasz radę z tym angielskim bo ty zorganizowana babka jesteś nie? :tak:Emilo też nadpobudliwy a w szkole bez problemów więc coś w tym jest:tak: Pochwal się komóreczką:-)

Basia zdrówka dla małego

Isabela trzymam kciuki za Tośkę i jej próby nocnikowe, cierpliwości życzę. Mnie diabli z Helką biorą bo w przedszkolu na kibelek wchodzi sama i bez nakładki i w domu chce robić tak sam a u na kibelek wyżej i bida się męczy ale nie ma zmiłuj, mówi że ja sama i koniec:-p Co z tym stypendium?

Anna zdrówka dla Alicji, no i gratki ciociu:-)

Elvie ja też choruję na ten odkurzacz , moja była sąsiadka go miała i baaaardzo sobie chwalił:tak:

To by było na tyle bo po chłopaków muszę jechać.
Miłego wieczorku kobietki.

Dziec spi... :happy:
Tak sie przyzwyczailam do jej wczesnorannego wstawania, ze budzik mi nie potrzebny, a i przestalo mi przeszkadzac zwlekanie sie z wyrka w srodku nocy... Za to fakt, ze mloda idzie w kime po 18ej jest bezcenny.

Dzis mam zamiar dokonczyc 50 twarzy... Szkoda, ze winka nie mam.

Zielona - chodź do mnie! u mnie winka do wyboru, do koloru, pod warunkiem, że wytrawne lubisz..:-) Sama napiłabym się havany, dwie litrowe flaszki mam, ale karmię, więc się kurzą;-)

Żebym ja jeszcze w tej swojej kartoniarni potrafiła karton z laktatorem znaleźć;-) Poza tym zawsze po wielkim odciąganiu miałam mega bolące balony i brodawki, więc wolę się jednak powstrzymać.

Kurcze, nerwowa się zrobiłam:-( Dzieciaki mnie wkurzać zaczęły potwornie. Dobrze, że już śpią, bo się dzisiaj modliłam o to by już wreszcie zasnęły. Po ochłonięciu i spokojnym przeanalizowaniu sytuacji stwierdzam, że problem jest we mnie i braku czasu, w tym, że się nie wyrabiam i czasowo nie jestem w stanie zrealizować tego wszystkiego, co chcę a nie w dzieciach. Muszę się do pionu ustawić, bo jak tak dalej będzie to sama ze sobą zwariuję.

Elvie no to życzę szybkiego przeorganizowania. Masz rację to zazwyczaj w nas jest problem, nie w dzieciach. One miały dużo zmian ostatnio to nie dziwota, ze są rozstrojone. Poukładasz to na pewno.

Gosienka Nokia Lumia 800 na razie nie znalazłam wad :D taka konkretnie Strona główna - Nokia Lumia 900

A co do organizacji, to jest też problem organizowania się przez mojego ślubnego, bo przecież dzieci samych w domu nie zostawię. A z tym różnie bywa. No a ja nie chcę rodziców tu co chwila ganiać...

Zielona to jedziemy do Elvie na degustację :-) też gustuje w wytrawnych czerwonych.

Iza Toska na pewno w końcu się odpielu****e, ważne żeby ona była na to gotowa. Życzę aby to było tym razem.

My robimy kolejna próbę spania bez pieluszki, bo od dawna budzi się z suchą, ale jak we wrześniu mu ściągnęlismy, to oczywiście łóżko zalał :) mały obszczymurek :-D także też poprosimy o kciuki, bo ja się boję, że on z powrotem zacznie moczyć pieluszkę, a nie o to nam chodzi ;-) panie w żłobku też mają mu ściągnąć w przyszłym tygodniu, więc byłby kłopot rozwiązany...zobaczymy...jutro o 7.00 ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aniez
diagnoza gotowości szkolnej powiadasz ? :) właśnie nad tym pracuję w mojej zeróweczce, muszę się wyrobić na 23 pażdziernika
Gosia
my już po święcie pieczonego ziemniaka, konkurs na napyszniejszą potrawę z ziemniaka też był, miłej zabawy :)
Zielna
ja zapraszam na winko, własnie otowrzylam
Wasze zdrowie Foremki !!!!!!!!!

Do góry