hejka
nie mam kompletnie czasu, kurcze jakaś niezorganiozwana się chyba zrobiłam, co to będzie jak podyplomówka się zacznie. To już w ten weekend i nie moge się doczekać, mimo braków czasowych.
Alicja ma straszny katar, ale dzisiaj, odpukać, mama mówi, że nie ma goraczki, więc jest jakaś poprawa. mam nadzieje, że dzisiajsza noc będzie lepsza, bo dzisiaj co godzinę się budziła. Nos przytkany i brzuszek chyba cooś też ją bolał.
Zielona zmotywowałaś mnie i umówiłam się do dernatologa. Zda lam sobie sprawę jaka dziecinna jestem z tym gadaniem, że nie mogłam moczyć miejsca i źle mi się głowę myło
. I na początek listopada mam wizytę.
Filonka gratuluję chłopaka (to było marzeenie mojego B)
My po wizycie w Koperniku . Kolejka na jakieś 40 min
takie centrum a przez debili chyba zarządzane . Otwierają od 10tej , czy tak ciężko by było otworzyć np kasy o 9tej . ale po co , lepiej jak ludzie sobie stoją . Do tego dwie kasy , kolejne dwie dla ludzi z kartami , niepełnosprawnych itp . zwykle są puste , więc chyba jedna by wystarczyła . Stanie z dziećmi w takiej kolejce do przyjemnych nie należy
Ale ogólnie fajnie , dzieciaki się wyszalały . Byłam drugi raz i mnóstwo nowych rzeczy odkryłam , których nie widziałam poprzednio . Potem na mc donalda pojechaliśmy , więc dzieciaki pełnia szczęścia . w sumie wieczorem dopiero do domu zawitaliśmy .
muszę się zmotywować i wybrać. Igor byłby zachwycony.
ja nalewam odrobinę wina i się topią
to dobrze, że nie jestem odosobniona, bo myślałam, że tylko ja mam takie sadystyczne zapędy względem takich zwyrodnialców.
Agnieszka super fura, bardzo mi się podoba.
Isabela &&&&&&&
Kwiatuszku zdrówka dla dzieciaków. Bratanica mojego B też to miała, ale nie widziałam, że to ma taką nazwę.
Maonka ja mam podobny, w prezencie dostałam. Fajne, tylko nie jest jakieś super dokładne.
więcej nie pamiętam
Chciałam się jeszcze pochwalić, że za kilka miesięcy ciocią zostanę, moja przyjaciółka jest w ciąży, cieszę się jakbym co najmniej sama się spodziewała:-)
miłego dzionka