reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam z kawką
Przede mną góra papierów:baffled: a jeszcze muszę M z Gdańska wydostać
Może uda mi się wpaść póżniej i ponadrabiać:zawstydzona/y:
Miłego dnia!

Najszybciej samolotem lub autem :-D

aniam wstyd się przyznać ale ja nawet jeszcze nie byłam w tym centrum ale może w przyszłe lato jak mały będzie trochę starszy. My w to lato wybieraliśmy się do zoo ale nawet tam nie dotarliśmy ciągle czasu barak a weekendy na wyjazdach lub z chorym dzieciem w domu

Bez różnicy w sumie w jakim wieku dziecko , każde się tam dobrze bawi , a dorośli tak samo . My drugi raz byliśmy więc Olka za pierwszym razem była młodsza jeszcze

Aniam no 40 minut w kolejce z czekającymi dzieciakami to jest wyzwanie:wściekła/y:

i

NA szczęście byłyśmy we dwie plus troje dzieci , czyli jedna bawiła dzieciarnię a druga stała

Cześć.
Dziś dzień w biegu... wizyta u gin : mam w sobie 630 gram zdrowego szczęścia o cechach siurakowych!

Potem szybki obiad i wizyta z zyczeniami u sąsiadki.
Teraz mały śpi, ja odpoczywam, a wieczorem lecimy do babci również na imieninki...nie wiedziałam co jej kupic i wczoraj w galeri kupiłam fioletowa bluzeczkę , do tego długi ie przesadzony naszyjnik + czekoladki..mam nadzieje ,ze bedzie zadowolona.
e

Gratuluję siusiaka .

Cieplutko dziś było , jak na tą porę więc bardzo mnie to cieszy . w piątek ma być nawet 19 stopni :-D
Otworzyli wjazd na autostradę koło mojego domu ( mam 3 km ) :tak: strasznie się cieszę bo ułatwia bardzo dojazd do wawki . Do kopernika mimo tego że musiałam 15 km do innego wjazdu jechać podróż zajęła 40 min , a mam tam nieco ponad 60 km :tak: teraz to już luzik w 30 min się obskoczy . Ciekawe tylko kiedy cholerne bramki zrobią :angry::angry: MOgliby wykombinować jakieś roczne karty , wtedy by J miał z pracy . Bo i tak jeździ a potem mu zwracają kasę za przejazdy .
Teraz jeszcze obwodnicy południowej mi do szczęścia brakuje :-D To się wywnętrzniłam . :-D
No i oczywiście ceny mieszkań i domów w górę :szok::szok: Tylko przez tą autostradkę .

reklama
Nadrobiłam, ale padnięta jestem
Byłam u mamy z życzeniami, rodzice mieli dziś stłuczkę, małolat wjechał im w nowe auto:angry:
Włącze tylko zmywarkę, ogarnę się i lecę do łóżka bo jutro pobudka o 6:baffled:
Aniam mój M jeździ ciężarówką, żeby go "wydostać" muszę coś upolować w odpowiednim kierunku i przede wszystkim za normalne pieniądze:tak:

Aniam, czy ja dobrze pamietam, ze masz jakis rabacik w euro rtv agd? I moze dalabys sie jeszcze namowic na jego wykorzystanie ;-);-);-)

Mam nie duży bo ok 5-do max 15 % w zależności od tego jakiej sprzęt jest marki . MOże wyjść tak że w wuro po rabacie wyjdzie Ci za coś tyle co w sklepie internetowym jakimś tanim . Także jak coś moge sprawdzić . My z rabatu korzystamy jak chcemy coś na raty brać :tak: Bo wtedy mamy cenę jak w internetowym ale np. na raty 0% . Na inne sprzętu zresztą nie biorę inaczej bym za gotówkę kupiła

Nadrobiłam, ale padnięta jestem
Byłam u mamy z życzeniami, rodzice mieli dziś stłuczkę, małolat wjechał im w nowe auto:angry:
Włącze tylko zmywarkę, ogarnę się i lecę do łóżka bo jutro pobudka o 6:baffled:
Aniam mój M jeździ ciężarówką, żeby go "wydostać" muszę coś upolować w odpowiednim kierunku i przede wszystkim za normalne pieniądze:tak:

Za nomrmalne to jak nic starą 7 ką :-D

Oświadczam wszem i wobec, ze moje dzieci zachorowały na wirus bostoński pochodzący z Azji!!!!!!!!!!!!!!!!! maskara one chyba wszystkie statystyki na temat chorowania pobiją. Do wczoraj nie słyszałam o istnieniu tego paskudztwa, więc wyobrażacie sobie wielkość moich oczu u lekarza dyżurnego... :-D

Witam wieczorkiem

Dzisiejszy dzień wykończył mnie psychicznie ale o tym na odpowiednim wątku:-(

Kwiatuszek a co to za choroba?:szok: w każdym razie niech szybko dzieciaki się wykurują

Sonia to rodzice mają pecha:no: mam nadzieję że im się nic nie stało.

Aniam to ty teraz stolicę będziesz częściej odwiedzać;-)

Elvie teraz tylko M musi Lenkę nauczyć oglądania meczy Barcelony :-D Nie pochwaliłaś się czy mężusia zaskoczyłaś wczoraj:-p

Wronka super że w pracy ci się wszystko układa:tak:

Filonka gratulacje.Sweterek możesz sobie kupić w domu też można w nim pochodzić a co:tak:

Agnieszka mam nadzieję że kolacja małżowi humor poprawiła.

Zielona ty to majsterkowicz jesteś jak udało ci się aparat naprawić, efekt cudny, uwielbiam jesienne fotki:tak:

Aniez biedny Bartuś , u nas Mateusza dzisiaj też coś pogryzło w nocy ewidentnie jakiś szalony komar :no:
Kurcze musimy zorganizować jakieś spotkanko we Wrocku bo stęskniłam się za wami i ewidentnie potrzebuję towarzystwa zwłaszcza teraz.

Izka i jak wiesz już coś w sprawie stypendium? Fajnie że udało ci się upolować coś dla Tośki ja nadal nic na zimę dla Helki nie mam:-(

Uciekam, winko sobie nalałam i chyba całe wypiję coby szybko zasnąć i nie myśleć.Jutro musi być lepiej...

Filonka moje gratulacje!!! moja koleżanka ma dwóch synów z taką różnicą wieku, chłopaki się świetnie dogadują.
Kwiatek co to za choroba?? matko wystraszyłaś mnie. Mam nadzieję, że mi M. nic takiego do domu nie przyniesie:szok:

reklama
to takie coś z ospą mylone, pęcherzyki z płynem, ale występują tylko na dłoniach, stópkach i błonach śluzowych. Myślałam, że młody ma ospę. Hania miała pół roku temu, on nie złapał. to myślałam, ze teraz... ale dziwiło mnie, ze nie ma nic na brzuchu, plecach, ani na twarzy. Leki stosujemy takie jak przy ospie, czyli maść zasuszająca i przeciwgoraczkowe, ale nie można tego lekceważyć. Nie można przeziębić itp. Hanka dobę później dostała. Podobno przedszkola łapią to hurtem.

Do góry