Witam z kawką
Przede mną góra papierów a jeszcze muszę M z Gdańska wydostać
Może uda mi się wpaść póżniej i ponadrabiać
Miłego dnia!
Najszybciej samolotem lub autem
aniam wstyd się przyznać ale ja nawet jeszcze nie byłam w tym centrum ale może w przyszłe lato jak mały będzie trochę starszy. My w to lato wybieraliśmy się do zoo ale nawet tam nie dotarliśmy ciągle czasu barak a weekendy na wyjazdach lub z chorym dzieciem w domu
Bez różnicy w sumie w jakim wieku dziecko , każde się tam dobrze bawi , a dorośli tak samo . My drugi raz byliśmy więc Olka za pierwszym razem była młodsza jeszcze
Aniam no 40 minut w kolejce z czekającymi dzieciakami to jest wyzwanie
i
NA szczęście byłyśmy we dwie plus troje dzieci , czyli jedna bawiła dzieciarnię a druga stała
Cześć.
Dziś dzień w biegu... wizyta u gin : mam w sobie 630 gram zdrowego szczęścia o cechach siurakowych!
Potem szybki obiad i wizyta z zyczeniami u sąsiadki.
Teraz mały śpi, ja odpoczywam, a wieczorem lecimy do babci również na imieninki...nie wiedziałam co jej kupic i wczoraj w galeri kupiłam fioletowa bluzeczkę , do tego długi ie przesadzony naszyjnik + czekoladki..mam nadzieje ,ze bedzie zadowolona.
e
Gratuluję siusiaka .
Cieplutko dziś było , jak na tą porę więc bardzo mnie to cieszy . w piątek ma być nawet 19 stopni
Otworzyli wjazd na autostradę koło mojego domu ( mam 3 km ) strasznie się cieszę bo ułatwia bardzo dojazd do wawki . Do kopernika mimo tego że musiałam 15 km do innego wjazdu jechać podróż zajęła 40 min , a mam tam nieco ponad 60 km teraz to już luzik w 30 min się obskoczy . Ciekawe tylko kiedy cholerne bramki zrobią MOgliby wykombinować jakieś roczne karty , wtedy by J miał z pracy . Bo i tak jeździ a potem mu zwracają kasę za przejazdy .
Teraz jeszcze obwodnicy południowej mi do szczęścia brakuje To się wywnętrzniłam .
No i oczywiście ceny mieszkań i domów w górę Tylko przez tą autostradkę .