reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Agnieszka ja wiem, że to musi zejść niejako "w całości", ale myślałam, że piediatra polecił Ci coś, co przyniosło ulgę. Dzwoniłam do naszej pediatry (hehehe... skoro to choroba wieku dziecięcego, to mogę) i powiedziała, żeby nadal tą maścią z wit. A smarowała, bo to przyspieszy regenerację naskórka.

Kazała mi też za pół roku zrobić badania ogólne+ serducho, bo szkarlatyna lubi zostawić ślad. Także Aga idź z chłopakami po skierowanie i zrób im badania, lepiej dmuchać na zimne.

Zielona- widziałam fotki na FB. Cudnej urody :-)

Aniez o widzisz dzięki :-) a te ogólne to takie osłuchowe tak??

Obiad robie i pomysł na kolację mam bo musze jakoś mojego mężusia pocieszyć bo go dzisiaj szefostwo wkurzyło i to solidnie...

Cześć.
Dziś dzień w biegu... wizyta u gin : mam w sobie 630 gram zdrowego szczęścia o cechach siurakowych!

Potem szybki obiad i wizyta z zyczeniami u sąsiadki.
Teraz mały śpi, ja odpoczywam, a wieczorem lecimy do babci również na imieninki...nie wiedziałam co jej kupic i wczoraj w galeri kupiłam fioletowa bluzeczkę , do tego długi ie przesadzony naszyjnik + czekoladki..mam nadzieje ,ze bedzie zadowolona.
Wogóle o widziałm w Orsay przepiekny sweterek i sie w nim zakochałam. Tylko nagorsze jest to ze moze bym i go kupiła tylko problem w tym gdzie ja bym w nim chodziła jak siedze non stop w domu. http://store.orsay.com/index.shtml?...3532807441&divTarget=contentarea&listType=all

Pozdrówka. poczytam troche

Ostatnia edycja:
Filonka to wybiłaś się, bo do tej pory parki były. Gratulacje drugiego siuśka

To teraz czekamy na Ellę i co tam się ukrywa, chociaż u niej obstawiam drugą dziewuchę

Filonka - gratuluję chłopa!

Witam się i znikam. Kąpiel czas zacząć;-)
U nas dzisiaj dużo się dzieje, czasu mi na wszystko brak.
Ściskam Was mocno!

Witam i ja:-0

Niestety nie mam czasu ostatnio na kompa. W pracy mogę zapomnieć, bo cały czas jest coś do roboty, ale to i dobrze, przynajmniej czas szybko leci. Po pracy wracam ok 17, poświęcam czas dzieciaczkom, potem myjonko, dzieci ida spać, a ja we wtorki i czwartki na 20 na zumbę, a środy i piątki staram się na basen, choć musze się przyznać ,że ostatnio basen odpuścilam bo poprostu nie mialam siły, położyłam dziciaki i sama poszłam w kimonko. No cóż, po 3 latach siedzenia w domciu, organizm musi się przestawić, a łatwo nie jest heheheh.

Pozdrawiam :-) i ściskam was wszystkie:-)

reklama
wronka - aż miło czytać takie posty jak Twój:) Jak tam lubię, jak coś się dzieje.

Moja dzieciarnia wykąpana, młody kima, Lenka z M. siatkówkę ogląda, a ja muszę wnioski wypełniać i pakiety dla nowych naszykować do wysyłki.

mamusiu - myślami jestem z Tobą!

Do góry