reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

i ja sie witam niedzielnie
przeziebiona jestem wiec z humorem nadal kiepsko, jutro na 12 jedziemy do neurologa wiec prosimy o kciuki. stresuje sie juz ta wizyta bo martwia mnie rozne rzeczy, ciejawe co powie pani dr...

milego popoludnia!

reklama
Marta &&&&

a ja dzis schodzac z mloda po schodach spierniczylam sie z nich. I to nie raz, a dwa razy! Za drugim razem malo karku sobie nie zlamalam - schody do piwnicy nie maja poreczy (starzy mieszkaja w tym domu od 15 lat, ale moj wszystkowiedzacy madrzejszy od radia i ladniejszy od telewizji ojciec wie lepiej, ze porecz niepotrzebna). Tak mnie jakas sila wyrzucila, ze znalazlam sie po drugiej stronie schodow. Nie mam pojecia jak do tego doszlo. Dobrze, ze Kostka tylko porzadnie sie wystraszyla, a nie pociagnelam jej za soba. Dla mnie to oczywisty znak, ze trzeba stad spieprzac.
Mieszkalam tu przez rok, zanim wyemigrowalam z pipidowy i zawsze mialam wrazenie, ze "ktos" jeszcze tu jest. Moj pies lapal niewidzialne stwory. Mowcie co chcecie, ale duchy sa, a te mieszkajace w tym domu musza byc jakimis wrednymi krewniakami ojca.

marta - zdrówka!
Zielona - brr.. zabrzmiało groźnie.. dobrze, że nic Ci się nie stało.

I ja Was witam niedzielnie:) Wybraliśmy farby do pomieszczeń na piętrze, w łazience do malowania tylko sufit, więc na biało, do sypialni (stepy Bengalu, Dulux - już pomalowane i wygląda fajnie), pokoju dzieci (Ryżowe pola, Dulux- malują się), gabinetu (Dryfujące kry, Dulux) i szukam jeszcze inspiracji na klatkę schodową, więc siedzę i googlam;-) Lenka śpi, Mać mi pod nosem śpiewa. Wesoło jest. Poza tym mamy cudną pogodę, więc jesteśmy już po spacerku. Obiadek zaliczony. Czego chcieć więcej..?:)

Witam dzisiaj :-)
małżon jeszcze kibluje w Legnicy... ehh tęskni mu się do nas strasznie bo mi wydzwania co jakiś czas i dopytuje co tam u nas słychać... dobrze że teraz będzie przez 2 tygodnie w domu.
Maruś śpi ale zaraz go ide obudzić bo co będzie wieczorem??
Marta &&&&
Zielona a to ci wredne duchy ;-) ale na poważnie uwazaj tam na siebie!

resztę pozdrawiam

Witam niedzielnie

Chłopcy na boisko wyskoczyli , Helenka rysuje, kot mruczy na kolanach a małż jak zawsze w pracy.
Wczorajsza impreza bardzo udana, potańczyliśmy( sama nie wiem jak to możliwe że w tańcu noga i kręgosłup nie bolą :szok:) pośpiewaliśmy tak że mam mega chrypkę i nawet dwie licytacje udało się małżowi wygrać dzięki temu ja wzbogaciłam się o jakiś likier a chłopcy dostali piłkę z podpisami całej drużyny ze Świerzawy :tak: No i najważniejsze uzbierała się niezła kwota dzięki której najmłodsi piłkarze dostaną stroje piłkarskie.
Za miesiąc idziemy na kolejny bal charytatywny tym razem do szkoły podstawowej ( normalnie szalejemy :-D)

Zielona uważaj babucho na siebie, dobrze że tylko na stłuczeniu się skończyło.

Agnieszka słuchaj jak ja z moją trójcą daję radę to i z wami dam, ale jak by co to zapraszam :tak::-)

Elvie no właśnie nic więcej nie potrzebujesz :-) Udanego malowania i czekamy na foteczki.Jak tam dzieciaczki już lepiej?

Marta zdrówka i &&&&&&& mocno zaciskam

Ella u nas też mieszanka znaków i jeden indywidualista większy od drugiego , ale najważniejsze są kompromisy:tak:

Aniam to mi się coś pomieszało że wy teraz mieliście piec wymieniać :zawstydzona/y: No cóż lata robią swoje;-)

Maonka Helenka zaczęła chodzić od września bo to przedszkole jest w szkole, grupa łączona 3 i 4 latki , 14 dzieci w grupie, nic za nie nie płacę bo dofinansowanie z unii a resztę gmina dopłaca, w sumie tylko 4 godzinki dziennie ale zawsze coś

Dobra zabieram się za górę prasowania:rofl:

Miłego wieczorku:-)

Witam niedzielnie

Dawno takiego lenia nie miałam, nawet na spacer nie chciało mi się iść z małą, do tego mąż w pracy.

Zielona dobrze, że się nie połamałaś.
Elvie powalają mnie te nazwy z duluxa :-D

Gosienka super, że wieczór udany :-)

gosienka - trochę fot wrzuciłam, foty domku pojawią się jak skończymy, bo nadal mieszkamy w salonie:-D Góra się maluje, jutro wpada ekipa montująca drzwi i robiąca WC pod schodami. Do moich urodzin powinniśmy się wyrobić;-)

maonka - żebyś wiedziała.. nazwy są niezłe i chyba nie tylko dulux takie ma;-)

Przegrałam dzisiaj zakład z M. i w związku z tym mam go dziś wieczorem zaskoczyć:cool2: więc życzę Wam spokojnej nocki i spadam się robić na bóstwo:-D

reklama
Elvie brzmi ciekawie to zaskoczenie :-D

Gosieńka piec za kilka dni . czekamy na sąsiada który ma to zrobić , bo jeszcze u siebie coś grzebie .

Zielona dobrze że nic Ci się nie stało . Ewidentnie chata Cię nie lubi , tak jak pewno Ty jej .

My po wizycie w Koperniku . Kolejka na jakieś 40 min :no: takie centrum a przez debili chyba zarządzane . Otwierają od 10tej , czy tak ciężko by było otworzyć np kasy o 9tej . ale po co , lepiej jak ludzie sobie stoją . Do tego dwie kasy , kolejne dwie dla ludzi z kartami , niepełnosprawnych itp . zwykle są puste , więc chyba jedna by wystarczyła . Stanie z dziećmi w takiej kolejce do przyjemnych nie należy :no:
Ale ogólnie fajnie , dzieciaki się wyszalały . Byłam drugi raz i mnóstwo nowych rzeczy odkryłam , których nie widziałam poprzednio . Potem na mc donalda pojechaliśmy , więc dzieciaki pełnia szczęścia . w sumie wieczorem dopiero do domu zawitaliśmy .

Do góry