Witam niedzielnie
Chłopcy na boisko wyskoczyli , Helenka rysuje, kot mruczy na kolanach a małż jak zawsze w pracy.
Wczorajsza impreza bardzo udana, potańczyliśmy( sama nie wiem jak to możliwe że w tańcu noga i kręgosłup nie bolą
) pośpiewaliśmy tak że mam mega chrypkę i nawet dwie licytacje udało się małżowi wygrać dzięki temu ja wzbogaciłam się o jakiś likier a chłopcy dostali piłkę z podpisami całej drużyny ze Świerzawy
No i najważniejsze uzbierała się niezła kwota dzięki której najmłodsi piłkarze dostaną stroje piłkarskie.
Za miesiąc idziemy na kolejny bal charytatywny tym razem do szkoły podstawowej ( normalnie szalejemy
)
Zielona uważaj babucho na siebie, dobrze że tylko na stłuczeniu się skończyło.
Agnieszka słuchaj jak ja z moją trójcą daję radę to i z wami dam, ale jak by co to zapraszam
:-)
Elvie no właśnie nic więcej nie potrzebujesz :-) Udanego malowania i czekamy na foteczki.Jak tam dzieciaczki już lepiej?
Marta zdrówka i &&&&&&& mocno zaciskam
Ella u nas też mieszanka znaków i jeden indywidualista większy od drugiego , ale najważniejsze są kompromisy
Aniam to mi się coś pomieszało że wy teraz mieliście piec wymieniać
No cóż lata robią swoje;-)
Maonka Helenka zaczęła chodzić od września bo to przedszkole jest w szkole, grupa łączona 3 i 4 latki , 14 dzieci w grupie, nic za nie nie płacę bo dofinansowanie z unii a resztę gmina dopłaca, w sumie tylko 4 godzinki dziennie ale zawsze coś
Dobra zabieram się za górę prasowania
Miłego wieczorku:-)