13x13 coś w tych facetach jednak dziwnego jest mój też teraz zachwyca się moim brzuchem i cycuszkami hehe a przed ciążą na aerobik mnie zapisywał żeby co nie co zrzucić świr i jeszcze jeden szok mnie spotkał z jego strony bo zaprosił mnie do kina na "Nigdy nie mów nigdy" hmm o co tu chodzi nie wiem niby to kobieta w ciąży się zmienia a tu mój M i zaproszenie na komedię romantyczną ale ok nie narzekam chociaż przez 9m-cy trochę odmiany na lepsze :-):-):-):-):-)
reklama
niedługo kochana niedługo i wcale nie jesteś opóźnionaMarlenka2233 gratuluje kopniaczków ;-) juz sie nie moge doczekac kiedy moje małe zechce skopac mamusie, narazie to sa same motylki , wczoraj tylko takie bardzo delikatne stukanie ktore mozna bylo wyczuc reką.
W ogóle dziewczyny jak Was czytam to mam wrazenie ze ja jakas opozniona jestem Wy juz w większosci znacie płec, dzidziulki Was kopią , brzuchy ślicznie rosną... ech kiedy to będzie u mnie.
aga002
Fanka BB :)
a jeszcze zapomnialabym..cyce mnie tez strasznie swedza, kluja i szczypia brodawki...
Mam na nich rowniez rozstepy ale duze ja Pamela!
Pamela to ma orzeszki ziemne przy moich żeby mnie tak sutki nie bolały Już nie raz z bólu się poryczałam , próbowałam okładów ,masaży i nic nie pomaga.:-(
Marlenka 2233
Paulka90 dziękuję:-). Nic się nie martw, ja w pierwszej ciąży pierwsze ruchy czułam dopiero w 20 tyg. i to też takie bardzo delikatne ale jak się potem mała rozkręciła to dawała mi ostro popalić;-).
aga002
13x13 coś w tych facetach jednak dziwnego jest mój też teraz zachwyca się moim brzuchem i cycuszkami hehe a przed ciążą na aerobik mnie zapisywał żeby co nie co zrzucić świr i jeszcze jeden szok mnie spotkał z jego strony bo zaprosił mnie do kina na "Nigdy nie mów nigdy" hmm o co tu chodzi nie wiem niby to kobieta w ciąży się zmienia a tu mój M i zaproszenie na komedię romantyczną ale ok nie narzekam chociaż przez 9m-cy trochę odmiany na lepsze :-):-):-):-):-)
Bo oni też są w ciąży.
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił
gosienkag76
Bo oni też są w ciąży.
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił
Ja tez to zauwazyłam że mój M czasami zachowuje się jakby to on był w ciązy
No i brzuszek tez mu wyskoczył on njednak twierdzi że to mięśnie
ja swojego M znam od 6 lat na początku był szczupły ale z czasem mu tu i ówdzie przybyło no i rok przed ślubem się zarzekał że na ślubie to on będzie miał już kaloryferek na brzuchu co do czego przyszło to jest niezły piec lub bojler a nie kaloryfer ale ja od początku tych jego obietnic nie brałam na serio a najlepsze jest to że to niby przeze mnie bo ja go tak dobrze karmie bo jak mieszkał z mamusią to nie miał brzucha ;-)Bo oni też są w ciąży.
aga002
Zobacz ,że u mnie tak samo nie dalej jak w niedziele postanowił się odchudzać. Padło zdanie- nie będę jadł po przyjściu z pracy. W poniedziałek pytam czy chce chińszczyznę bo zrobiłam. I jakie zdziwienie ----pewnie ,że tak bo jest taki głodny.Ja go tylko klepię po brzuszku i pytam jak się dzidzia czuje
normalnie jak z dziećmi, a niby mężczyzna to głowa rodziny, odpowiedzialny, rozsądny itp. co za dureń taką teorię wysnuł hehe
niech zgłoszą się kobiety które mają mężczyznę który jest typową głową rodziny tak jak to wynika z definicji zrobimy sondę, bo może to tylko mój ma taki defekt że jest bardzo dużym dzieckiem
niech zgłoszą się kobiety które mają mężczyznę który jest typową głową rodziny tak jak to wynika z definicji zrobimy sondę, bo może to tylko mój ma taki defekt że jest bardzo dużym dzieckiem
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Moje drogie Panie - u naszych Panów to nic innego jak ciąża............ale spożywcza
Pocieszające jest to że nasza po 9 miesiącach z reguły zanika a spożywcza co najwyżej zmienia się w efekt JOJO:-)
Pocieszające jest to że nasza po 9 miesiącach z reguły zanika a spożywcza co najwyżej zmienia się w efekt JOJO:-)