reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

13x13 coś w tych facetach jednak dziwnego jest :szok: mój też teraz zachwyca się moim brzuchem i cycuszkami hehe a przed ciążą na aerobik mnie zapisywał żeby co nie co zrzucić :-D:-D:-D:-D świr i jeszcze jeden szok mnie spotkał z jego strony bo zaprosił mnie do kina na "Nigdy nie mów nigdy" hmm o co tu chodzi nie wiem niby to kobieta w ciąży się zmienia a tu mój M i zaproszenie na komedię romantyczną ale ok nie narzekam chociaż przez 9m-cy trochę odmiany na lepsze :-):-):-):-):-)

reklama
Marlenka2233 gratuluje kopniaczków ;-) juz sie nie moge doczekac kiedy moje małe zechce skopac mamusie, narazie to sa same motylki , wczoraj tylko takie bardzo delikatne stukanie ktore mozna bylo wyczuc reką.
W ogóle dziewczyny jak Was czytam to mam wrazenie ze ja jakas opozniona jestem Wy juz w większosci znacie płec, dzidziulki Was kopią , brzuchy ślicznie rosną... ech kiedy to będzie u mnie.
niedługo kochana niedługo i wcale nie jesteś opóźniona :tak::tak::tak::tak::tak:

Paulka90 dziękuję:-). Nic się nie martw, ja w pierwszej ciąży pierwsze ruchy czułam dopiero w 20 tyg. i to też takie bardzo delikatne ale jak się potem mała rozkręciła to dawała mi ostro popalić:-D;-).

13x13 coś w tych facetach jednak dziwnego jest :szok: mój też teraz zachwyca się moim brzuchem i cycuszkami hehe a przed ciążą na aerobik mnie zapisywał żeby co nie co zrzucić :-D:-D:-D:-D świr i jeszcze jeden szok mnie spotkał z jego strony bo zaprosił mnie do kina na "Nigdy nie mów nigdy" hmm o co tu chodzi nie wiem niby to kobieta w ciąży się zmienia a tu mój M i zaproszenie na komedię romantyczną ale ok nie narzekam chociaż przez 9m-cy trochę odmiany na lepsze :-):-):-):-):-)

Bo oni też są w ciąży. :tak:
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił:cool2:

Bo oni też są w ciąży. :tak:
Z Szanownym jest tylko ten problem ,że jak 11 lat temu wczuł się w rolę to brzuszka do dziś nie zgubił:cool2:
ja swojego M znam od 6 lat na początku był szczupły ale z czasem mu tu i ówdzie przybyło no i rok przed ślubem się zarzekał że na ślubie to on będzie miał już kaloryferek na brzuchu co do czego przyszło to jest niezły piec lub bojler a nie kaloryfer :-D:-D:-D:-D ale ja od początku tych jego obietnic nie brałam na serio :-D a najlepsze jest to że to niby przeze mnie bo ja go tak dobrze karmie bo jak mieszkał z mamusią to nie miał brzucha ;-)

Zobacz ,że u mnie tak samo :-D nie dalej jak w niedziele postanowił się odchudzać. Padło zdanie- nie będę jadł po przyjściu z pracy.:cool2: W poniedziałek pytam czy chce chińszczyznę bo zrobiłam. I jakie zdziwienie ----pewnie ,że tak bo jest taki głodny.Ja go tylko klepię po brzuszku i pytam jak się dzidzia czuje :-D

normalnie jak z dziećmi, a niby mężczyzna to głowa rodziny, odpowiedzialny, rozsądny itp. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D co za dureń taką teorię wysnuł hehe
niech zgłoszą się kobiety które mają mężczyznę który jest typową głową rodziny tak jak to wynika z definicji zrobimy sondę, bo może to tylko mój ma taki defekt że jest bardzo dużym dzieckiem:confused2:

reklama
Moje drogie Panie - u naszych Panów to nic innego jak ciąża............ale spożywcza
Pocieszające jest to że nasza po 9 miesiącach z reguły zanika a spożywcza co najwyżej zmienia się w efekt JOJO:-)

Do góry