reklama
Hej wpadam na chwilę, od czwartku będę na bieżąco z domu już.
Zielona tak się zastanawiam czy nie jechać do Radomska i stamtąd od Ciebie prosto do domu, będę mieć 105km z Radomska, bo jak się teraz nie spotkamy to raczej już mi się nie uda. Teraz jeszcze nie jestem taka wielka i czuję się wyśmienicie. Więc daj znać czy Ci pasuje. Mogłabym być tak po 14.
Wpadnę wieczorem sprawdzić wieści od Ciebie. Dobrze, że to paskudztwo wycięłaś w porę.
Pozdrawiam resztę dziewczyn
Zielona tak się zastanawiam czy nie jechać do Radomska i stamtąd od Ciebie prosto do domu, będę mieć 105km z Radomska, bo jak się teraz nie spotkamy to raczej już mi się nie uda. Teraz jeszcze nie jestem taka wielka i czuję się wyśmienicie. Więc daj znać czy Ci pasuje. Mogłabym być tak po 14.
Wpadnę wieczorem sprawdzić wieści od Ciebie. Dobrze, że to paskudztwo wycięłaś w porę.
Pozdrawiam resztę dziewczyn
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
to zadna goraczka ;-) A na powaznie, to mozna.hej,
pomóżcie, można karmić piersią przy gorączce? mam 37,5.
Maonka, jasne, ze przyjezdzaj
basia0412
Fanka BB :)
zielona to dobrze że w samą porę pozbyłaś się paskudztwa
zielona maupa
Gosia, wzielas cos na zbicie? wysoka temperatura nie stanowi przeciwskazania w karmieniu, tylko tak mi sie cos zdaje, ze przy takiej goraczce to kiepsko sie czujesz, wiec nie ma sensu sie meczyc. Zrob malej butle, daj staremu - niech karmi dziecia, a sama idz do lozka.
Ella1
Zielona- no to w samą pore te "wycinanki"- super że z głowy
Gosia- co to się dzieje??? Przeziębienie?grypa? do łózka i tj mówi Maupka- niech M się dzieckami zajmie!
Wronka- ciesze się razem z Tobą z nowej pracy, a szkolenia dobrze CI zrobią i rodzince też- niech docenią skarb jaki mają non stop
Dziewczyny załamka- mała mi przechodzi bunt dwulatka jakiś spóźniony- ja chce mojego aniołka! Jka mi się zołza rozryczała na spacerze jak powiedziałam że do domu idziemy tak wyła i foch przez 80 minut nieustannnie. Jak ją posadziłam w koncie to dalej. Dopiero po takim czasie zgodzila sie mnie przeprosić. Dramat. Głowa mnie przez to tak rozbolała że całe popołudnie ja prawie wyłam z bólu Dopiero niestety apap pomógł bo żyć się nie dało Co jak mam zrobić z tą zołzą?
Gosia- co to się dzieje??? Przeziębienie?grypa? do łózka i tj mówi Maupka- niech M się dzieckami zajmie!
Wronka- ciesze się razem z Tobą z nowej pracy, a szkolenia dobrze CI zrobią i rodzince też- niech docenią skarb jaki mają non stop
Dziewczyny załamka- mała mi przechodzi bunt dwulatka jakiś spóźniony- ja chce mojego aniołka! Jka mi się zołza rozryczała na spacerze jak powiedziałam że do domu idziemy tak wyła i foch przez 80 minut nieustannnie. Jak ją posadziłam w koncie to dalej. Dopiero po takim czasie zgodzila sie mnie przeprosić. Dramat. Głowa mnie przez to tak rozbolała że całe popołudnie ja prawie wyłam z bólu Dopiero niestety apap pomógł bo żyć się nie dało Co jak mam zrobić z tą zołzą?
aniam - no niestety u nas wchodzi nocleg w grę tylko płatny - ale mimo wszystko chyba sie zdecydujemy. Musze przeliczyc tylko wszystko
Dla nas same wejścia na dwa dni to ok 800 zł .
paliwo mamy za free od granicy Polski do celu , 1200 km zajmie nam jakieś 12h bo nie pierwszy raz w monachium będę .z powrotem paliwko płatne niestety . Nocleg u kolegi J . Ale i tal pewnie z jakimś żarłem , dodatkowym zakupem np lego trzeba jakieś 1.5 koła liczyć . Jak na 4 dni sporo .
Ale myślę że pojedziemy .
Niech zaczną koło mnie w końcu budować , to będziesz mieć nocleg za free + all inclusive
hej,
pomóżcie, można karmić piersią przy gorączce? mam 37,5.
Można apap sobie zapodaj .
Zielona dobrze że wyciachałaś dziady . Ja muszę J wysłać , ale on nigdy jakoś czasu nie ma . A też ma tego pełno .
aniez
Gosiu mam nadzieje, ze.siedzisz w lozku. Paracetamol mozesz, ale tuz po karmieniu. I jak temp.sie utrzymuje to do lekarza. Jak antybiotyk, to bedziesz musiala mala odstawic. Najwazniejsze, to odpoczac i sie wykurowac.
Barteq przytargal pierwszy katarposampas w sezonie eh... mam nadzieje, ze przejdzie bokiem i nic sie nie rozwinie.
Barteq przytargal pierwszy katarposampas w sezonie eh... mam nadzieje, ze przejdzie bokiem i nic sie nie rozwinie.
reklama
zielona maupa
niekoniecznie. wystarczy powiedziec lekarzowy o fakcie karmienia, a dostosuje odpowiedni antybiotyk, jesli zajdzie potrzebaJak antybiotyk, to bedziesz musiala mala odstawic