reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej jestem i piszę póki jeszcze nie zbombardowali mnie pracą. Wczorajszy dzień miałam wybitnie zły mam nadzieję, że dzisiejszy będzie lepszy. W weekend miałam gości 3 dorosłych i dwoje dzieci, straty po wizycie : urwany karnisz i zepsute żaluzje :szok: ale ogólnie było bardzo fajnie i sympatycznie.W niedzielę byliśmy w cyrku N zachwycona zwierzątkami i klaunami jej radość bezcenna. Przez ostatnie 2 tyg było mnie trochę mniej bo babcia ma problemy ze zdrowiem i leżała w szpitalu więc było małe zamieszanie z opieką nad Natalką ale od dzisiaj N znowu jeździ do dziadków i jest mi lżej.

Agnieszka święta racja nasze barany wybitnie uparte :tak:;-)
Aniam N zawsze jak trzeba sprzątać to zaczyna coś boleć główka, rączka lub gardełko ;-)
Wronka super, że w nowej pracy Ci się podoba oby tak dalej :tak:
Marta dobrze, że Ola nie ma rozszczepu ale z rozumiem Cię, że jesteś sfrustrowana tym że nie możesz znaleźć przyczyny trzymam &&& za Was

reklama
Hehehe... uparciuchy powiadacie... ależ ja nie znam dziecka, które nie jest uparte ;-) Nigdy nie obiecałam moim zbójom, że im wyrzucę zabawki, bo znając życie musiałabym wprowadzić to w czyn :-p U nas sprawdza się sprzątanie przed kolacją i bajką. Posprzątali jest bajka, nie posprzątali nie ma, proste.

Anna oj ja to bym chętnie pochorowała sobie, ale wg lekarza nie zarażam L4 niet... antybiotyk do końca tygodnia mam brać i do kolejnej kontroli.

Marta moim zdaniem warto konstultować się z różnymi specjalistami, to daje Wam szersze spektrum. Właśnie, co z odżywianiem? Będziecie decydować się na tę terapię bez żywienia sondą?

Nie pamiętam kto mnie wcześniej pytał o granolinę, chyba Basia, nie pamiętam czy odpowiadałam, więc jak się powtarzam to wybaczcie, ale przypomniało mi się przy okazji dzisiejszego śniadania moich szkrabów. Więc granolinę polecam, ja robię sama na bazie płatków owsianych, pszennych i żytnich, miodu i soku jabłkowego, oleju oraz rodzynek, orzechów, pestek z dyni, czy co tam mam w szafce pod ręką. Super sprawa na śniadanie i nie jest tak napakowana cukrem, jak kupne granoliny. Robi się w zasadzie samo.

Aż zgłodniałam... idę po jabłuszko ;-)

Aniez ja mam tablicę na z ołówkiem magnetycznym wię kreda mi nie straszna bo jej nie ma:-D

gosia
to kciuki zaciśnięta aby poszło z budową jak najszybciej

annaoj zdrówka dla Igora

filonka super że mąż się postarał mój nawet nie pamięta daty zaślubin mimo że jesteśmy dopiero 3 lata po ślubie

ella oby te mdlości jak najszybciej mineły

zielona Kostusia jest nieziemska jaka slodka ja mojemu jak obcinam włosy to ryk na pół bloku słychać

wronka super że praca ci się podoba, a dzieci i mąż dadzą radę. Ja jak wróciłam po trzech dniach to mały nawet mnie nie przywitał jak widać nawet nie zdążył zatęsknić:baffled:

gosieńka
super że wszystko się dobrze układa i Helenka tak ładnie się w przedszkolu zaaklimatyzowała

aniam ja jak mówię mojemu aby coś podniósł to udaje że nie słyszy

marta dobrze że mała nie ma rozszczepu.

aniez ja pytałam o GNIAZDOWANIE

wpadłam tylko na chwilkę, bo się dzieciaki uwagi domagają
wychodzi, że więcej czasu na bb mam jak chodzę do pracy;-)
do później
jak masz w pracy dostęp do netu, to na pewno!
marta super, że Ola nie ma rozszczepu. Zdaję sobie sprawę, że wolałabyś znać problem, bypodjąć leczenie w tym kierunku. Oby to szybko nastąpiło... Kurcze po raz kolejny udowadniasz jak silna z ciebie babeczka i supermama!

Moja Hania się chyba "naprawiła", żeby nie zapeszyć, ciii...
M., ma jak każde dziecko, mnóstwo zabawek, również mieliśmy problem, że wysypywał z pudeł i sprzątanie go nie interesowało. Schowałam do kupionych w Ikei wiszących półek, tzn. są za drzwiami, ale z jakiegoś powodu już go tak nie kuszą i mam problem z głowy. Wcześniej wysypywał z pudeł i jeżdżąc koparką twierdził, że to jego towar:rofl2: Polecam.

Wronia właśnie co do twojego szkolenia... jak bedziesz w Katowicach to daj znać ;-) może się uda jakoś spotkać. Wiadomo że wszystko zależy od programu i dodatkowych atrakcji ale jakby co do dawaj cynk :-)

Witam

A ja jak nie nawidze piec tak mnie dzisiaj na odstresowanie naszlo i siedzi w piecu i wylazi z brytfanny ciato bialo- czekoladowe z jabuszkami i budyniem o! Wstawie Wam przepis pozniej ajk wyprobujemy i bedzie ok bo wyglada swietnie :-)

Gosia moja Toska ostatnio zobaczyla kopare taka na pedaly z przyczeplka i byl szal cial :-)

Milego dnia kobiety ;-)

Wrocilam od doktorka. Okazalo sie, ze dobrze iz wycielismy te znamiona, bo badanie histpat wykazalo, ze juz sie zaczynalo dziac cos paskudnego. Na szczescie zapas wycietej tkanki czysty, wiec nie ma sie co martwic.
Kolejne wycinanie moge rozpoczac za 3 tygodnie. Ni i nie wiem, czy usowac dziada z nosa. Doktorek twierdzi, ze bedzie gorzej niz jest, bo blizna w tym miejscu moze byc nieciekawa.

reklama
Witam:)
Wpadłam na szybko, bo korzystam z tego, że są u nas moja mama i siostra, kończymy kłaść panele i już mnie M. woła do pomocy.

gosia - super, że malutka grzeczna
zielona - mi po usuwaniu naczyniaka został widoczny ślad, więc zakładam, że doktorek ma rację:tak:

Więcej nie nadrobię, bo muszę lecieć.

Ściskam Was mocno!

Do góry