reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nata ale mi dałaś do myślenia :-D:-D
Mam darmowe noclegi w monachium , bo mamy tam mnustwo ludzi od J z pracy :-D
a z Monachium jest godzinka drogi więc spokojnie możemy sobie kupić wejście na dwa dni i dojeżdżać . :-D
To już wiem gdzie za rok jadę :cool2::cool2:
Bo hotele jak patrzę to 50 eurasów od łba liczyć trzeba . Wolę to na klocki wydać :-D:-D

reklama
szkoda, bo jutro jestem przed ostatni dzień w cz-wa i tak się zastanawiałam czy się nie wybrac do Ciebie. W srodę już wracam do domu

Gosia no to musze ten tekst nad drzwiami wykuc ;)

Anna oj lo matko, to sie Igor zaprawil :( mam nadzieje, ze wyrwalas L4 :) sluzba zdrowia pomyslowoscia mnie niezmiennie zadziwia :)
I oczywiscie bylam w pracy, nie ma to tamto ;)

Filonka i jak film?

Zielona- krwawa jatka... Kill Bill mi sie przypomnialo... albo Wsciekle Psy ;)

Wronka- no to swietnie, ze bylo dobrze, najlepiej przez Wro jedz do Katowic :p

Gosienka- super, ze dzieci dobrze. Mysle, ze posklejacie, co sie popsulo, a o zdrowi dbajcie, bo to najwazniejsze i najcenniejsze!

reklama
Do góry