Jestem dziewczynki hihi -tak nas troche odmładzam a co tam
Dziś przespałam całą noc -no oprócz tych chwil kiedy nagle już natychmiast musiałam do wc jak się tylko przekręcałam z boku na bok
no ale brzuszek nie boli -maluch się wierci i jest ok
Amorek52 kochana nie martw się -dzieci mają inne zajęcia niż kopanie mamy -czytałam ze bliźniaki się między sobą przepychają... proponuję Ci to co mi moja mama jak brzuch wieczorm jest napięty -naciągać dlikatnie skórę -bo przy dwójeczce moze sama nie nadążyć -moze to ulży -mi ulżyło jak był napięty... masz podwójnie ciężko więc trzymam kciuki żeby maluchy nie dawały za bardzo mamie w kosć... trzymaj si ękochana
Mamusia87 to dobrze ze uratowąłyśmy koty
Aga002 farba -ja poszłam do fryzjera jako blondyna a wyszłam jako brązowa
następna wizyta w grudniu bo zawału przez jego pomysły dostanę...
Ella1 jak dziś brzuszek?
Aniez no tak
jak lekarz tak bardzo nie szukał a jednak widział to chłopak obdarowany jest przez naturę
nieważne -ważne że zdrowy a córeczka następnym razem;-)
Waniliowa no masz rację -mróz najlepszy by był na te chorubska ale jak będzie tak jak w zeszłym roku to lipa
Karola322:-)
Justa24 polecam się na przyszłość w każdej sytuacji;-) no ja swojego gina zdradzę na połówkowym 27.11 ale sam mi kazał się zdradzać więc ok
Katik może telepatycznie spróbuj odpowiedzieć -co się dzieje skąd to zmęczenie?
Jestesaniołkiem no dobre pytanie też sie zastanawiam jak to będzie z takim brzuchem
nie leż po jedzeniu
Gosienkag76
Kasia1101 spowiadać mi sie tu we dwie co się stało ze dołki są?? mój S już jest przegoniony pod ścianę
Aniam141 ja jestem cały czas na miejscu -cały czas dostępna
Wronka Elma -piona!!! ja też porządki w łóżku zrobiłam;-)
Ilonka1985 no to czekamy....
Studiującamama nie ma totalnie za co -szczerze napisałam -miałam to swędzenie w autobusie
jeju i co tu zrobic
skrobałam się po cichaczu ale nie wiem czy nikt nie zauważył -smaruję cyce oliwką -tak jak brzuch zresztą i jest ok. W płaszcze sie mieszczę... a Ty uparciuchu dalej suwaczka nie wstawisz?
Aga2010 wiem o czym piszesz -ja też w miejscu publicznym się macam
Zielona maupa fajna naza mom to mom -góralska taka
Wesoła24 a naciągasz sobie skórę? ponoć to pomaga -tak delikatnie trzeba łapac i naciągać -u mnie to robota S
Magda ciosek jak dziś maluch?
Kici69 wystawię buty za okno 18go -ponoć jak się dzień przed ślubem buty na parapet wywali to pogoda będzie ładna -poświęcę jakieś;-)
Elvie3 witaj
Paulka90 masz rację -nie czytaj takich rzeczy...
Kwiatuszku jak dziś mija dzionek? jakieś nowe zdjecia i dzieci
Akaata dżizas ja się cieszę ze mam taki gen który odpowiada za to że jak ktoś zaczyna do mnie krzyczeć to ja jeszcze głośniej morde drę -więc kochana nie raz jak lekarz na mnie się wypruł w przychodni to jak ja sie po nim odezwałam to wszyscy się obracali aż....
A mi wczoraj wieczorem brzusio wywaliło i S tak się położył i patrzy na mój bebzun i z takimi iskrami w oczach "ale on piękny!!!!!"
nie widziałam go jeszcze w takim stanie -jakby zorzę polarną zobaczył czy coś
ale to miłe że jako wieloryb też mu się spodobam;-);-);-);-);-)
Po filmowym wieczorze z chipsami prażynkami slodyczami itp mam dziś 3 kg na plusie... powalające... idę coś zjeść i zajrzę do Was jeszcze dziś na chwilke
Miłego popołudnia mamuśki