reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

ilona - tylko nie szalej za duzo!;-):-)
co do swedzacego biustu to tez to mam, choc ostatnio jakos przeszlo.. swedzi jak rosnie, normalne, ale brzuch mnie jeszcze wogole nie swedzi

zycze wszystkim milego dnia

reklama
Witam na ogólnym wątku:-)
Jak już wspominałam na wątku "u lekarza" poczułam ruchy dzidzi także jestem cała szczęśliwa. Co do rozmiarów brzucha to ja mam już ogromny, skóra jest bardzo napięta, dwa razy dziennie smaruje specyfikami, zobaczymy czy pomoże.
Skóra na piersiach mnie już nie swędzi, jak mi rosły (10-15 tc) to bardzo mnie swędziały, tak samo brzuch. Cały czas się drapałam. Ale teraz luzik:-)Powiem nawet że mi się "wzrost" piersi zatrzymał na tym 15tc, nie rosną mi już. Brodawki też nioe zmieniły koloru, w sumię może troszeczkę:-)Piersi nadal mam spoko, M też tak twierdzi:tak::tak::tak:

Ja wczoraj zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam sobie nowe okularki:tak:Piękne, czarne, a boki takie trochę odważne czarno-białe:tak:Wybrałam najdroższe szkła, żeby jeszcze na koniec ogołocić trochę firmę:tak:Dzisiaj albo jutro odbieram i mnie to bardzo cieszy:tak:

Kupiłam sobie też wczoraj w ciucholandzie bluzkę elegancką biała, pod biustem przeszywaną piękną wstążeczką:-)Jest piękna,będę miała do pracy. W sklepie ciażowym widziałam taką samą za 110 zł!!!a ja kupiłam za 10 zł!!:)

Boziu jeden dzień nieobecności a zaleglości do nadrobienia tyle że szok.

Studiująca mamo ja poki co w zimową kurtkę się mieszcze, powoli rozglądam się za czymś bardziej rozwojowym, ale takie typowo ciążowe sa obrzydliwe, a w takim bombkowym płaszczu wyglądam naprawdę jak bombka.

Moje dzieciątko chore, kaszle niemilosiernie, wczoraj odstaliśmy upojne chwile w przychodni, ja na schodach przed poczekalnią, żeby nie wdychać tych zarazków.

Szefowa pojechała na jakieś zebranie i zaraz z kolezanką urywamy się na małe zakupki. Szkoda, że na koncie już mizerota

Hej, ja sobie kupiłam płaszczyk, który może byc grzybkiem, ale ma pasek (w Zarze, bo bojkotuję sklepy z odzieżą ciażową, bo przesadzają z cenami)- i powiem Wam, że myślałam, że z paskiem to raczej kicha, a właśnie ten pasek jest hitem, bo: jak bez ciąży to sie zwiążę w talii i wygląda ślicznie (mamie kazałam prezentować, bo mamy podobną figurę, tzn. ona ma większy biust :-D ale jest bez brzucha więc sobie popatrzyłam jak to może wyglądać bez ciąży), a dla odmiany z brzuszkiem to pasek wiażę nad brzuchem i już nie wygladam jak kolumbryna, tylko jak babka z brzuszkiem. Mama nawet mi kurtke wpychała pod spód w ramach symulacji 7-8 miesięcznego brzuchola :-D:-D:-D Mąż powiedział, że nas nie zna i wyszedł z przymiezalni... ponoć za dużo zamieszania było :-D

Humor mam dzis nieziemski, choć nie wiem skąd... może to to piekne słońce tak zadziałało. Z rana spotkałam teściową, bo nie zdołałam uciec i była awanturka na dzień dobry, ale za to teraz nastrój szampański!

Do tego w weekend zjeżdżają do Wrocka moje przyjaciółki z różnych stron Polski i Świata i się szykuje mały sabat :-)

kici69 czyli 19 grudnia pijemy pikolo za ciebie i męża gratuluje ustalenia daty

dziękuje dziewczynki za porady w sprawie kota a co do tych drzwi ala moskitiera to ciekawe czy są do kupienia na allegro? bo moja psotka jest przyzwyczajona do spania z nami w łóżku i chyba czas najwyższy ją od tego odzwyczaić.

dokładnie tak 19 picollo będzie rządził

399 zeta. Ale były tez inne generalnie od 300/350 do 500/600 zeta. Pewnie niedługo promocje się zaczną :-) Ja nie chciałam czekać, bo w styczniu mam targi i muszę pojechać (będę siedzieć jak matrona na stoisku i gości przyjmować) i raczej wolałabym mieć co włożyć na grzbiet :-D Mają też z dwa modele sukienek podcinanych pod brzuszkiem. Już więcej dzieci nie planuję, dlatego szukam ciuszków, które można też nosić jak się nie ma brzucha. jak któraś planuje więcej dzieciaczków, to może inwestować w garderobę ciążową- przyda się przy kolejnych ciążach :-D

13X13 dziękuję za ciepłe słowa. Kochane, czy Was też tak swędzą cycki? Bo ja dziś myslałam,z e na zajęciach nie wytrzymam z powodu tego swędzenia. Brzuch mniej swedzi,a le cycki zawsze były małe, a teraz są wielkie.
I jeszcze jedno pytanko. Macie jakiś plan na przetrwanie zimy? Znaczy sie o płaszcz mi chodzi.

ja w swojej szafie znalazłam swój płaszcz sprzed jakiś 4-5 lat... wtedy były takie modne, luźne na guziki :-) no i dzięki niemu wiem, że nie mam się o co martwić świetnie się sprawdza na rosnący brzuch.

Hej, ja sobie kupiłam płaszczyk, który może byc grzybkiem, ale ma pasek (w Zarze, bo bojkotuję sklepy z odzieżą ciażową, bo przesadzają z cenami)- i powiem Wam, że myślałam, że z paskiem to raczej kicha, a właśnie ten pasek jest hitem, bo: jak bez ciąży to sie zwiążę w talii i wygląda ślicznie (mamie kazałam prezentować, bo mamy podobną figurę, tzn. ona ma większy biust :-D ale jest bez brzucha więc sobie popatrzyłam jak to może wyglądać bez ciąży), a dla odmiany z brzuszkiem to pasek wiażę nad brzuchem i już nie wygladam jak kolumbryna, tylko jak babka z brzuszkiem. Mama nawet mi kurtke wpychała pod spód w ramach symulacji 7-8 miesięcznego brzuchola :-D:-D:-D Mąż powiedział, że nas nie zna i wyszedł z przymiezalni... ponoć za dużo zamieszania było :-D

Humor mam dzis nieziemski, choć nie wiem skąd... może to to piekne słońce tak zadziałało. Z rana spotkałam teściową, bo nie zdołałam uciec i była awanturka na dzień dobry, ale za to teraz nastrój szampański!

Do tego w weekend zjeżdżają do Wrocka moje przyjaciółki z różnych stron Polski i Świata i się szykuje mały sabat :-)

hahaha no to fajnie :-) uwielbiam takie sceny w sklepie ;-)
a dzisiaj może skocze poszukać sukienki na ślub :-D

reklama
Do góry