reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie

Zosia waży 13,8 - 14 kg

Mamusia super, Natka czasu potrzebowała, brawo

Kici Chippendalsi mówisz, nigdy nie byłam na takim "show", coś mi się zdaje, że padłabym ze śmiechu, jakoś nie przemawiają do mnie faceci kręcący dupkami na scenie, żeby ta dupka nie wiem jak apetyczna była, już chyba bardziej bym była zainteresowana czymś takim w wykonaniu kobitek:rofl2:
Mądra babka jesteś, sama wiesz co najlepsze dla ciebie, Kubusia i ta decyzja na pewno została przemyślana w tą i z powrotem wiele razy. Z boku to może różnie wyglądać a najważniejsze, że jakoś się w tej trudnej sytuacji odnajdujesz

reklama
Witajcie:-)

Nie miałam dziś czasu dosłownie. Cały dzień tylko prałam i prałam, cześc musialam niestety ręcznie. Teraz skonczyłam prasowanie:rofl2:. A wszystko dlatego,że wczoraj przyszła paka dla Werci, no ale teraz córcia przynajmniej ubrana na dłuuugi czas heheheh. Nie mam cierpliowości do lumpków, więc zakup na allegro to dla mnie strzał w 10 heheheh.

Zakupiłam też worki próżniowe i zrobiłam porządek w końcu z pościelą i recznikami na polkach, od razu więcej miejsca mam hehehe, no i powkładałam tez część ciuchów, które powinnam na allegro wystawić. Matko z córka ile ja tego mam:szok:. Po Werci od początku, no i po Borysie tez się już nazbierało. Póki co udało mi się kurtki powystawiać, a co do reszty to mam taaaaki ogon. No, ale muszę się tego powoli pozbywać, bo już mnie wkurza to przechowywanie.

nata - Borys waży 13,8 i ma 94 cm:-)

maonka...to super ,że początek Ala z atrakcjami będzie miała:-)

elvie....heheheh, witaj w klubie podwójnych mam, ja tak miałam od początku jak się B urodził, nie raz z gondolą i B w jednej ręce i plecakiem Werci w drugiej latałam ja do przedszkola zaprowadzić, czasami jakies zakupy jeszcze zrobić trza było, bo T caly dzień w robocie. No takie zycie matek:-). Nic nowego:-)

No to chyba tyle...tzn, coś jeszcze chciałam ale zapomniałam:-)

Zaraz lecę do sklepu, później na rollmasaż , a potem do szkoły tańca idę się na zumbę od października zapisać, muszę się jakoś wyładować, bo zwariuje.

Witamy i my

W z mloda zasneli, mi juz lepiej ale W sie doprawil wzial dwa dni wolnego to co zrobilismy wysprzatalismy dom i wegiel wrzucilim :-D
Madry polak w anginie hehe

Nata Tosia ma 12,5 w porywach ale to wielkich do 13

Annaoj
sliczna psinka, przesliczna

Wiecej nie nadrobie bom nie w stanie kichanie mi wzrok zabiera hehe :-)

Milego wieczoru

Aniam- wiem, że tych parków jest dużo, mi ten w Łebie, co go widziałam starczy, bo jakoś nie przepadam, tzn. fajnie było, ale jak dla mnie na raz, wolę w góry pojechać, albo do lasu.

.

Dlatego się nie spinałam na ten bałtów . choć jest największy i dużo tam atrakcji . Co się odwlecze to zdarzy się później :-D:-D w lato wolę wodę

Elvie jakbyś robiła porządny sort po dzieciach to znasz mój adres :-D:-D
Do takich okien jak masz najbardziej pasują mi żaluzje grube drewniane .
Żaluzje drewniane 50 mm, NAJTANIEJ na 1m2 (2628108722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z wygladu coś takiego , ale oczywiście te listwy dużo grubsze .
mam koleżankę co ma takie okna ale na trzech ścianach salonu :-D i właśnie ma takie cuś . robili to na zamówienie i niestety ciężka kasę kosztowało . Mogę poszukać jakiejś foty od niej z domu i Ci wysłać te okna . Myślę że się nie pogniewa . Olka miała sporo fot u niej robionych to pewnie coś się znajdzie .

Anna - piesek jest piękny .

Nie pisałam wczoraj bo małżon przejął mojego kompa . montował jakieś cuda . I jak internet z kabla miałam , tak mam nadal :-D Za bardzo chciał chłop przekombinować . Zimno jak cholera mam w domu , a za tydzień piec wymieniamy gazowy . starego nie chcę już odpalać , chyba trzeba instrukcje od węglowego przeczytać , bo kominek mamy ale co mi z tego jak nie ma rozprowadzenia :wściekła/y: Uroki starego domu :no:

Nata Ola waży jakieś 13 kg .

Kici - fajnie że umiecie się dogadać , przykro że tak wyszło , ale co zrobić . Obyś Ty była szczęsliwa i oby Kuba na tym nie ucierpiał , to najważniejsze

Wrocilosmy z siatkowki :-):-) Bylo 13 osob. Nasza druzyna wygrala 4:1:-D

Maonka tak to ten park:tak:
iza zdrowka!
ciuchy...ja mam tyle dobrze ze M. Nosi ciuchy po J. Ale tych po M. Tez juz sie nazbieralo sporo. Szkoda ze z butami mi sie chlopaki nie zgrali bo to co J. Mial dobre zima M. Ma dobre jesienia:-(

jem kolacje i ide spac....wam tez zycze dobrej nocki

maonka - ooo ja też o rurze myślałam i też to miało miejsce jak byłam w ciąży:-D

aniam - zwykłe rolety mi wycenili na prawie 5tys.:szok: W ikei są właśnie takie jak pokazałaś, bardzo fajne, ale jak to się później sprząta..? Możesz podpytać koleżankę? Będę wdzięczna! Sort zrobię na 100%, w sumie już nawet zaczęłam, kilka chętnych na ubranka mam, ale o adresie Twoim pamiętam:tak: Tej niani z monitorem oddechu bym się pozbyła, bo nie używam kompletnie, raz zamontowałam i myślałam, że oszaleję, bo wyje jak głupia jak dziecko z łóżka wyjmę. Wyłączania w nocy nie kontroluję, więc wylądowała w komodzie i korzystam ze starej baby ono, którą mi M. naprawił.

isabela - zdrowiej!

Agnieszka - gratki! W siatkę to by i mój M. chętnie pograł, ja nie lubię zespołowych gier, siatkę to lubię jedynie na plaży i to jak na grają super faceci a ja patrzę. Za duże cycki do wyskoków mam i bym się bała, że mi wyskoczą:-D

wronia - ja za wygodna jestem, M. mnie swoją obecnością rozpieścił i dla mnie taki dzień jak dzisiaj to masakra nie dzień, wkurzona chodziłam i będzie mi się musiał teraz dobrze odwdzięczyć:-D

Zmykam spać, bo padam na cyce.

reklama
hej,
żyję, ale co to za życie. Mała wyje bez mała cały czas, nie wiem czy ona ma kolki, czy ten typ tak ma:wściekła/y: jesteśmy wykończeni. Jutro idę do lekarza, muszę ją zbadać, bo już sama nie wiem co jest źródłem jej płaczu.
Teściowa mnie molestuje, że mam chudy pokarm i pewnie jest głodna, twierdzi, że najlepiej jej dać kaszy, to będzie spała:-( ta kobieta mnie wykończy, ale to już inny temat.
Mam pytanie, mój M. ma z tyłu na główce(na kości) powiększony węzeł chłonny, czy któraś zauważyła coś takiego u swojego brzdąca? Pytałam lekarki, kazała obserwować, ale denerwuje się tym, więc pytam.
Elvie zaczerwienionym siusiakiem nie masz się co martwić. Nie zaszkodzi spytać pediatry, ale nie jest to nic niepokojącego. Mieliśmy z M. ten sam problem. Nawet zbiegło się to z wizytą u chirurga dziecięcego (jąderka) i nie zaniepokoiło go zaczerwienie końcówki siusiaka. Stwierdzil, że tak może być.
Anna gratuluje psa, slodziak.
Monia Hania jest nieziemska, rzucila palenie powiadasz, jednego nalogu w rodzinie mniej:-D
Kici przykro mi z powodu meza:-( trzymaj sie.
uciekam do krzykacza............

Do góry