reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Basia, moja tez szopki odstawia. Pocieszam sie, ze kiedys bede stara, wredna, bede siurac w papmersy i walic wszystkich laska po plecach, a ona bedzie musiala sie mna zajmowac. jak nie to ze spadku nici ;-) A aniezowej chlop to ma wszystkie te pozytywne cechy w sobie, ktorych innym facetom zabraklo. Niniejszym oglaszam akcje odebrania R tych zalet i rozdzielenia ich po rowno pomiedzy pozostalych samcow.
Kokardki bede miala zdejmowane jutro, wiec moze zloze reklamacje.
W ogole to pisalam, ze wycinam swinstwo w ramach NFZ (tym oto sposobem okragly tysiaczek, jesli nie wiecej, zostal mi w kieszeni ;-)). No i okazalo sie, ze w ramach NFZ na jedno skierowanie mozna tylko 4 wyciac i poddac badaniu histopatologicznemu (a mi doktorek wycial 5, z tym ze jedno prawie bez znieczulenia hehehehe), trzeba czekac na wynik powyzszego badania i dopiero wowczas mozna przyjsc z kolejnym skierowaniem. Na wyniki badania czeka sie 3 tygodnie.
Kurcze, ja mam tyle tego talatajstwa, ze w ten sposob przez nastepny rok trzeba by je wycinac.

reklama
Ella- gratulacje z powodu dzidziola i dużo zdrówka!!!!!!
Kici- współczuję i podziwiam Twój spokój, jesteś naprawdę silną kobietą, że potrafisz z nim tak normalnie pomieszkiwać jakgdyby nigdy nic, ja bym nie umiała....

Basia, moja tez szopki odstawia. Pocieszam sie, ze kiedys bede stara, wredna, bede siurac w papmersy i walic wszystkich laska po plecach, a ona bedzie musiala sie mna zajmowac. jak nie to ze spadku nici ;-)

Plakałam ze śmiechu dobrych kilka miut, bo sobie to zwizualizowalam!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Basia
- no to witaj w klubie dzieci nadaktywnych, intensywnych, czy jak to tam było :-D

Zielona oj tam, oj tam... od razu go tak nie komplementujmy, wady też ma :-p jak Ci się kilka by w pakiecie dostało, to nie wiem, czy byłoby tak różowo... idę do domu oglądać tartę, ponoć chatę też odguzował i mam się tarzać na łonie stęsknionych przyjacioł hehehe... dzieciaki zaraz zjedzą ciacho i rozwalą chatę i tyle zostanie z jego starań :laugh2:

Witamy i my

Z domowego szpitala W chory w robocie siedzi ja podrożowałam z Toskiem i wszyscy z angina sie powitali oprocz Tosi ktora tylko kartar i goraczka dopala ale juz przechodzi.

Nie mam sily na nic, jeszcze do tego to zapalenie zatok i jestem gotowa. Przepraszam ale nie nadrobie nie poczytam za bardzo. Przeczytalam na szybko.

Kici trzymaj sie kobieto wiem ze znajdziesz najlepsze rozwiazanie bo jestes madra kobietą

Elvie my mamy rolety ze wzgledow na alergikow czytaj mnie i Tosie ale zawsze mi sie marzyly piekne zaslony dla ozdoby ale katar i zalzawione oczy mnie przekonaly, ale chcialabym chciala.

Milego dnia kobiety!

Witam

Kici normalnie w szoku jestem jak to możliwe, dziewczyno nie patrz na rodzinę tylko na swoje życie, wszyscy o rozwodzie i tak prędzej czy później się dowiedzą a straconego czasu i nerw nikt ci nie wróci

Isabela zdróweczka, oby u Tosi nic więcej się nie rozwinęło

Aniez pilnuj małża bo tu poważne zakusy na niego widzę

Ola o ciąży wiedziała od początku, dowiedziała się jako druga po P i to ona resztę rodziny poinformowała. Od początku brzuszek przytulała, przy wieczornej modlitwie prosiła o zdrówka dla dzidziusia

Ella zdrówka. Biedna z tymi wszystkimi dolegliwościami jesteś, a tu jeszcze Julcią się zająć trzeba

Hania rzucająca palenie wymiata:-D, skąd się takie teksty w tych łepetynkach małych lęgną?

Mojej Zosi jeszcze lata świetlne do takich tekstów, z tego co czytam to jest chyba najmniej mówiącym dzieciaczkiem, ale widać światełko w tunelu, ostatnio bardzo chętna do powtarzania i nauki jest, przez 2 tygodnie nauczyła sie więcej słów niż chyba przez całe swoje życie, a cieszy się przy tym jak szalona, my oczywiście też, bo dziewczyna gromkich braw się domaga:-)

annoj kce - gratuluję nowego członka rodziny:)

Zielona - z tekstu wizualizującego Twoją starość się uśmiałam:-D

Basia - ja jak się spinałam cokolwiek na Lence wymóc ro nic z tego nie wychodziło, musiała sama dojrzeć:tak:

Zatrudniłam babeczkę sprzątającą w przedszkolu do wysprzątania mi chaty. 3h walczyła z kafelkami i jednym oknem w kuchni, 36zł za pracę zawołała (myślałam, że takie usługi są droższe), po czym oznajmiła, że jutro nie przyjdzie, bo ma męża, syna i jej nie pasuje codziennie przychodzić. Szkoda, że sobie nią głowę zawracałam,bo jeszcze cały salon i piętra czekają. Jutro ma kolejna pani wystartować.

No i chciałam się pochwalić, że mamy wreszcie schody, póki co z piętra na drugie, ale są:) Do czwartku będzie komplet, jutro montują nam też drzwi wejściowe i zaczynają meble w kuchni. Wszystko super i zgodnie z planem, tylko mama się rozchorowała i do nas nie przyjedzie, a mnie wizja przeprowadzki z dzieciakami przeraża. Weźmiemy chyba gościa od przeprowadzek, on z synem pomoże dźwigać wszystko M. i ma specjalne kontenery. Wrzucę cały bajzel jak leci a potem się będę martwić;-) Druga opcja to wstawanie o 6:00 i segregowanie wszystkiego co za małe z szaf dzieciaków, sortowanie reszty i przewiezienie tylko rzeczy pięknych, potrzebnych i pamiątkowych wg zasady 3P:-)

Hej dziewczyny,
siedze w sprawdzianach i projektach,ale uzaleznienie jest silniejsze i musialam do was choc na chwilke zajrzec.
U nas zimno, brrr. W kominku zaczelismy palic, choc slyszalam,ze na poludniu ma byc w tym tygodniu nawet 30st:szok: mam nadzieje,ze do nas tez ciepelka troche przyleci.

Ella, Mamusia, Onka, Filonka tak po cichutku sobie myśle, że tez bym chciala pod serduchem takie malenstwo nosic. Czekamy na wasze brzuszkowe fotki :)

Kici Tobie zycze duzo sily w tej trudnej sytuacji. Tule :)
AnnaOj super, czekamy na fotki z nowym czlonkiem rodziny:tak:

Isabela zdrowka dla was!!!

Zielona biedna Kostka. Gdyby wiedziala co jej mamuska planuje to by pewnie troche

Elvie wow! Tempo macie niesamowite!!! juz sie nie moge doczekac fotek :tak:

Monia skad ta Twoja huliganka bierze takie teksty:-D

Wronia, Kwiatek
witamy wasza zmiane :))) Fajnie, ze jestescie :tak:

Zmykam bo mi sie konkurs zachcialo wymyslac i dumam nad pytaniami.

ps. W pazdzierniku otwieraja klub malucha blisko mojej mamy i zapisujemy Majke na 3 godzinki zabawy dziennie. Ciesze sie i mam nadzieje,ze ona tez bedzie podzielac moj entuzjazm.

Ostatnia edycja:
witam się szybciutko - bardzo Was przepraszam, ale brak mi ostatnio czasu na wszystko, na życie również.

Napiszcie mi proszę ile ważą wasze maleństwa

reklama
Witam dziewczynki muszę się pochwalić, że wczoraj Natalka pięknie ze mną ćwiczyła co prawda było 5 min płaczu ale później robiła wszystkie ćwiczenia jak należy taka dumna z niej jestem!

nata - Natalka waży równe 15kg
kittek ty nie myśl tylko wciel plan w życie i dołącz do nas ;-)
annaoj fajnie że macie psiaka gratulacje ;-)

Do góry