zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Basia, moja tez szopki odstawia. Pocieszam sie, ze kiedys bede stara, wredna, bede siurac w papmersy i walic wszystkich laska po plecach, a ona bedzie musiala sie mna zajmowac. jak nie to ze spadku nici ;-) A aniezowej chlop to ma wszystkie te pozytywne cechy w sobie, ktorych innym facetom zabraklo. Niniejszym oglaszam akcje odebrania R tych zalet i rozdzielenia ich po rowno pomiedzy pozostalych samcow.
Kokardki bede miala zdejmowane jutro, wiec moze zloze reklamacje.
W ogole to pisalam, ze wycinam swinstwo w ramach NFZ (tym oto sposobem okragly tysiaczek, jesli nie wiecej, zostal mi w kieszeni ;-)). No i okazalo sie, ze w ramach NFZ na jedno skierowanie mozna tylko 4 wyciac i poddac badaniu histopatologicznemu (a mi doktorek wycial 5, z tym ze jedno prawie bez znieczulenia hehehehe), trzeba czekac na wynik powyzszego badania i dopiero wowczas mozna przyjsc z kolejnym skierowaniem. Na wyniki badania czeka sie 3 tygodnie.
Kurcze, ja mam tyle tego talatajstwa, ze w ten sposob przez nastepny rok trzeba by je wycinac.
Kokardki bede miala zdejmowane jutro, wiec moze zloze reklamacje.
W ogole to pisalam, ze wycinam swinstwo w ramach NFZ (tym oto sposobem okragly tysiaczek, jesli nie wiecej, zostal mi w kieszeni ;-)). No i okazalo sie, ze w ramach NFZ na jedno skierowanie mozna tylko 4 wyciac i poddac badaniu histopatologicznemu (a mi doktorek wycial 5, z tym ze jedno prawie bez znieczulenia hehehehe), trzeba czekac na wynik powyzszego badania i dopiero wowczas mozna przyjsc z kolejnym skierowaniem. Na wyniki badania czeka sie 3 tygodnie.
Kurcze, ja mam tyle tego talatajstwa, ze w ten sposob przez nastepny rok trzeba by je wycinac.