reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam
ja często jezdzę z Tymkiem po Hanię do przedszkole (bo nie mam prawka) i potem razem wracamy tramwajem.
Uwilebiają te "wycieczki"
Hania wie, ze tramwaj to tramwaj, dla Tymka jest ot "ciuch ciuch", ale on jest fanatykiem ciuchć wszelakich, zwłaszcza swojego "Tomka" , do którwego ma tory i klocki. Mój małżon reanimował mu już tę ciuchcię kilkanaście razy, nawet kable lutował w środku, bo to ukochana zabawka Tymka, a zawsze gdzieś w coś trzśnie i jest "ba..." , a kto naprawi?- "tata"

reklama
Elvie
gratuluję wygranego boju z developerem, fajnie, ze się neidługo przeprowadzacie, ja uwielbiam remonty,w sensie zakupów remontowych i urządzania, gorzej z tym brudem i zamieszaniem

Nadrobiłam:)

Zielona - super wieści, obyś się wreszcie doczekała!
marta - fajnie, że udało Ci się z domu wyrwać:)
monia - Hanka mnie rozwaliła tekstem o paleniu:-D

Kwiatek - ja miałam królików sztuk 3, zawsze miały być miniaturki, a wychodziło z tym różnie. Pierwszą Trusię kupiłam na giełdzie i okazała się karłowata. Była mega grzeczna i cudowna, załatwiała się tylko do klatki i lubiła się miziać. Drugi Filip był miniaturką prawdziwa, angorką, zdechł po roku, bo angory generalnie jakieś słabe są. Trzeci Tuptuś to baran francuski - urósł potężny, świetnie się z labradorem dogadywał, ale był z niego gryzoń i syfiarz;-) Moja ciocia miała karłowatego, który kable gryzł i pościel przegryzał. Króliczki fajne są, ale krótko żyją. U nas tylko Truśka 8lat wytrzymała.

Ella - zdrówka! Inhalacje sobie rób.

sonia - bombowe te Twoje maluchy, uśmiałam się.

Wracam do zakupów, jeszcze rolety albo zasłony i firany musimy wybrać. Kompletnie mi na to pomysłu brak.

Jem śniadanko. M. już po śniadaniu :-) Słonko pięknie świeci, chmur niewiele...tylko czemu tak zimno rano?? nNo czemu pytam?!?!

Zwierzaki... kiedyś miałam z bratem świnkę morską...a nawet 2. Wolę kota i psa :-) jakoś tak prostsze w obsłudze są i kabli nie gryza :-D (jak już wyrośnie pies z okresu szczenięcego ;-))

Monia Hooliganka z tekstem o paleniu przyprawiła mnie o atak dzikiego kwiku radości :-D
Ella zdrówka!
Elvie nie wiem co lubisz żeby w oknie wisiało... ale wzięłabym i filanki i takie te roletki z firanek żeby było na zmianę przy myciu okien i nie trzeba było się napinać z wypraniem ;-)

Witam humor i samopoczucie mam do d... nie wiem co się ze mną dzieje z pierwszej ciąży byłam jak młody bóg a teraz jest mi ciężko , źle i niedobrze mdli mnie 24h na dobę i w ogóle jest blee

elvie ja firanki zamawiałam w tej pracowni Zarzecka widzę że mają też sklep internetowy Firany - sklep internetowy, Białystok, eurofirany, italissima home więc polecam bo ja ze swoich jestem bardzo zadowolona.

Agnieszka przyłączam się do pytania DLACZEGO JEST TAK ZIMNO??
Kwiatuszek fajnie, że piszesz oby już tak zostało
Monia dawaj Huligankę do nas:-D już sobie wyobrażam jej dyskusję z Natalką

Witam:)

Agnieszka - ja najchętniej wyzbyłabym się firan, ale chyba jednak będę je musiała mieć aby ocieplić pomieszczenie i nadać mu charakteru domu a nie biura. Póki co są tam białe płytki, białe ściany i wg mnie trochę biurowo. Zobaczymy jak to będzie wyglądać gdy wrzucimy meble. "Perfekcyjną Panią domu" ostatnio oglądałam i tej niby jej dom mi się bardzo podoba, a większość z ikei, więc dam radę;-) W czwartek się musimy przeprowadzić, głupich zakupów robić nie chcę, więc na początek zamontujemy karnisze i powiesimy zasłony, które mamy a jak się nam czasowo luźniej zrobi to poszukamy czegoś ładniejszego:)

Maciejka od rana marudny, w ogóle to złapaliśmy się na tym, że on się tylko u mnie na rękach w 3 sekundy uspokaja. Mami synek mi rośnie:baffled:
Lenka za to samodzielna, przytargała z kuchni silikonowe foremki na babeczki, ustawiła po jednej przed każdą lalą i śniadanie serwuje:-D

Cześć dziewczyny, to znowu ja...

przepraszam... trochę się u mnie działo... moje małżeństwo jest już tylko na papierze... Mój mąż poznał kogoś... może wronka ją zna, bo laska jest z Bydgoszczy i ma dwójkę dzieci... :eek:

Dopóki moja babcia żyje nie mogę wziąć rozwodu, bo babcia już i tak przeżywa, że widzi, że coś się złego dzieje... poza tym z racji tego, że mój tata rozwiódł się z moją mamą, a ja jestem córeczką tatusia to moja rodzina uznała, że jakby co to i tak będzie moja wina... zajebista perspektywa...

Tak więc przepraszam was bardzo, że milczałam, ale musiałam wszystko w miare psychicznie poogarniać. od pewnego czasu nadrabiam zaległości towarzyskie i ciągle wychodzę gdzieś wieczorami, aby z B nie siedzieć w domu...

Najważniejsze jest to, że z Kubusiem wszystko jest dobrze. dalej jest synkiem tatusia. Był ze mną na mazurach, a potem z tatą nad morzem. w żłobku świetnie sobie radzi.

kici - współczuję.. Twojej Babci z pewnością nie zależy na tym, by wnuczka miała męża tylko by była szczęśliwa. Zastanów się co zrobisz jak Babcia będzie jeszcze 20lat żyła? Sorry, ale dla mnie takie fikcyjne małżeństwa dla kogoś to głupota totalna, życie sobie w ten sposób marnujecie na wzajem.

reklama
Kici przykro mi...ale Elvie ma rację... może pogadaj z babcią powiedz jej jak jest i czy chce żebyś była nieszczęśliwa z jego powodu? Tym bardziej że baran sobie jakąś babę znalazł...a rodziną się nie przejmuj bo to przecież on cie zostawił dla baby z dwójką dzieci a nie ty jego... i pomyślec że to on ciebie podejżewał o romanse :no: zatłukłabym gołymi rękami i tyle

Do góry