reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mi póki co jeszcze nie przeszkadza....No może trochę ciężej mi jest wiązać buty schylając się- wolę zdecydowanie już teraz usiąść
Jedyny problem mam w nocy jak idę do łazienki i muszę przejść przez mojego P bo on śpi z brzegu łózka....więc jak już muszę się w nocy przeturlać przez niego zawsze go przy tym obudzę bo stękam jak stara baba:laugh2:

AGUŚ,KATIK-jakby nie patrzeć zostałyśmy okrzyknęte największymi brzuchaczami na naszych kwietniówkach hahahah

hehe dlatego ja juz na początku ciąży zamieniłam się z moim T miejscami w sypialni:-D

reklama
no no karola boski jest ten twoj brzunio, cudny, zgrabniutki... Jak dla mnie bomba...

Tak se mysle co to bedzie pozniej jak brzunio mega urosnie....

agus , katik, kamisia jak wy se radzicie z takimi pileczkami jak siadacie czy cos - brzunio nie upycha wam tego wszystkiego zabardzo?? Nie dusi was to czy cos takiego??
jestesaniołkiem jest mi już tak ciężko ze zastanawiam się co będzie dalej. Naprawdę jest mi ciężko cokolwiek robić ale niech brzusio rośnie ja przytyłam tylko 2kg a tu taki mam spory brzusio:-)

jestesaniołkiem jest mi już tak ciężko ze zastanawiam się co będzie dalej. Naprawdę jest mi ciężko cokolwiek robić ale niech brzusio rośnie ja przytyłam tylko 2kg a tu taki mam spory brzusio:-)
ja tez 2kg na + a czyje sie tragicznie z tego pwodu zwlaszcza zoladkowo...
chyba potrzebuje wiecej odpoczynku :(....

13X13 dziękuję za ciepłe słowa. Kochane, czy Was też tak swędzą cycki? Bo ja dziś myslałam,z e na zajęciach nie wytrzymam z powodu tego swędzenia. Brzuch mniej swedzi,a le cycki zawsze były małe, a teraz są wielkie.
I jeszcze jedno pytanko. Macie jakiś plan na przetrwanie zimy? Znaczy sie o płaszcz mi chodzi.

Ja mialam strasznie swedzaca skore piersi i brzucha do czasu az zmienilam krem. Najpierw uzywalam taki na bazie masla czekoladowego - okropnie tlusty i rzeczywiscie pachnial jak czekolada, a teraz uzywam krem z serii Mom to Mom (nie wiem czy ta seria jest dostepna w Europie). krem cudnie sie wchlania, ma delikatny zapach i zupelnie nic mnie nie swedzi.

Mnie swędziały na początku od tego powiększania się , teraz się już tak bardzo nie powiększają ale swędzą mnie jeśli w staniku jest jakiś syntetyk wszyty (na szwach np.) ale jak jest wyściełany bawełną to jest o.k. skóra na brzuchu mnie jeszcze nie swędzi bo jest jeszcze trochę luźna :-p skutek poprzedniej ciąży i 33kg.:baffled::dry: Czasem swędzi jeśli majtasy mają koronkę wszytą.

reklama
Kochane, czy Was też tak swędzą cycki? Bo ja dziś myslałam,z e na zajęciach nie wytrzymam z powodu tego swędzenia. Brzuch mniej swedzi,a le cycki zawsze były małe, a teraz są wielkie.
I jeszcze jedno pytanko. Macie jakiś plan na przetrwanie zimy? Znaczy sie o płaszcz mi chodzi.
Jesli chodzi o swedzenie, to mnie czasami jeszcze dopada, nie czasto juz naszczescie, ale jednak. Najgorsze, ze niegdy w domu - zawsze w najmniej przyjaznym do tego otoczeniu, np sklepie, ulicy czy w pracy :wściekła/y: Az sie sama z siebie smieje, jak musze glupio wygladac jak ide np ulica i drapie sie po piersiach :szok: :-D
Co do zimy, to mam taka kurtke jeszcze z zeszlego roku, w ktora jeszcze sie miszcze i mam nadz przezimowac w niej, ale jak sie nie uda, to bede sie wtedy za jakims plaszczem-bombka rozgladac. Mam jednak szczera nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby:tak:

Do góry