annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
powoli się odrabiam, ale mam już serdecznie dość. Jakieś zniechęcenie mnie dopada, znowu
Muszę się na jakieś ruchowe zajęcia zapisać, co by przypływ endorfin był.
Elvie&&&&&
Kamisia współczuję i mam nadzieje, że Antek jednak się zaklimatyzuję. Nie mogę nic doradzać, bo Igor szedł do przedszkola to był starszy i oczywiście coś tam popłakała, ale generalnie szybko Mu przeszło.
Maonka nie trzymaj nas juz w niepewności.
miłego popołudnia wszystkim
powoli się odrabiam, ale mam już serdecznie dość. Jakieś zniechęcenie mnie dopada, znowu
Muszę się na jakieś ruchowe zajęcia zapisać, co by przypływ endorfin był.
Igor akurat te smykowe ma:-)uahahaha. Na szczescie mloda nie ma az tak wielkiej szlapy. Juz aniez wspominala, ze nawet tej samej firmy buty potrafia miec kilka rozmiarow. Mlodej 29 ta w butkach ze smyka wypada. Dzis kupilam jej trampki w ccc i na szczescie 27 jest ok. Zimowe pewnie bedzie nosic 28. Zobaczy sie za jakis czas. ;-)
Aniam tak dermatolog zaleciła na te jej białe płamy, więc się stosujemy.Anna - dlaczego Alicja na diecie , bo coś chyba przegapiłam ?
Elvie&&&&&
Kamisia współczuję i mam nadzieje, że Antek jednak się zaklimatyzuję. Nie mogę nic doradzać, bo Igor szedł do przedszkola to był starszy i oczywiście coś tam popłakała, ale generalnie szybko Mu przeszło.
Maonka nie trzymaj nas juz w niepewności.
miłego popołudnia wszystkim