reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie- no to mam zagwodkę na jakim kolcu bedzie junior siedzial :-D:-p uwielbiam jak sie czlek przepalcuje (co mi sie zdarza nagminnie :-D).

Katik- z przyjaciolka zesmy onegdaj stwierdzily, ze nasze starsze dzieci wydawaly nam sie malutkie, poki nie wrocilysmy ze szpitala z mlodszymi i wtenczas sie okazalo, ze starsze maja takie duze wszystko... eh... czas leci

Mamusia- swietne wiesci :-D gdzie suwaczek?

Gosiu- jesli moge doradzic- nie rob mu "przerwy". Bartek tez na poczatku plakal, ale szybko mu przeszlo i juz ladnie chodzi. Wiem, ze jest mu latwiej, bo najpierw odprowadzamy Kube i widzi, ze K. zostaje w przedszkolu, a ta mala bestia wszytsko kuma, ale widze w zlobku, ze jak w pierwszym tyg. wszytskie plakaly, tak teraz jest spokojnie :tak:

Odbieram wczoraj B. i panie do mnie w te slowa "Wie Pani... mysmy myslaly, ze Bartus to taki anioleczek, a to jest najwiekszy zboj na grupie :cool2:... ale taki fajny, zaradny..."... no... moje dziecie odkrylo karty, to maja teraz przechlapane :-p

reklama
dziękuję za gratulacje :)

gosia
moja sąsiadka ma dwie córeczki 3lata i 6m-cy odprowadzając swoją starszą do przedszkola mówi jej że młodszą zaraz odprowadza do żłobka a sama musi iść do pracy. I jakoś to przechodzi może i ty spróbujesz w ten sposób wytłumaczyć.

Ja mu tak właśnie mówię! Inaczej nie wiem czy w ogóle poszedłby do żłobka. Histeryk mój mały.

Elvie- no to mam zagwodkę na jakim kolcu bedzie junior siedzial :-D:-p uwielbiam jak sie czlek przepalcuje (co mi sie zdarza nagminnie :-D).

Katik- z przyjaciolka zesmy onegdaj stwierdzily, ze nasze starsze dzieci wydawaly nam sie malutkie, poki nie wrocilysmy ze szpitala z mlodszymi i wtenczas sie okazalo, ze starsze maja takie duze wszystko... eh... czas leci

Mamusia- swietne wiesci :-D gdzie suwaczek?

Gosiu- jesli moge doradzic- nie rob mu "przerwy". Bartek tez na poczatku plakal, ale szybko mu przeszlo i juz ladnie chodzi. Wiem, ze jest mu latwiej, bo najpierw odprowadzamy Kube i widzi, ze K. zostaje w przedszkolu, a ta mala bestia wszytsko kuma, ale widze w zlobku, ze jak w pierwszym tyg. wszytskie plakaly, tak teraz jest spokojnie :tak:

Odbieram wczoraj B. i panie do mnie w te slowa "Wie Pani... mysmy myslaly, ze Bartus to taki anioleczek, a to jest najwiekszy zboj na grupie :cool2:... ale taki fajny, zaradny..."... no... moje dziecie odkrylo karty, to maja teraz przechlapane :-p

Miałam takie same odczucia. Taka duża głowa, rączki, nogi:szok:
Aniez mam nadzieję, że mu przejdzie!

hejka

Oczywiście jak to po urlopie nie moge się odrobić. Myślałam, że w weekend do was zajrzę, ale mieliśmy gościw piatek i w sobotę, w niedziele bylismy u teściów i mojej mamy i zleciało.
Walczymy z Młodą w kwestii diety, oczywiście marudzenia co nie miara, ale to dla jej dobra. Najgorsze, że igor też na przymusowej diecie, więc marudzenie x2
Zimno...
Musze mlodej buty kupic. Zmierzylam szlape, sprawdzilam w tabelach jaki rozmiar mam kupic i mi wyszlo, ze nawet 29 :szok::szok::szok: w takim ciezkim szoku jestem.
Zielona to Kostka ma "stópkę" jak mój 6 letni syn na wiosnę:szok::szok:

Szymek STO LAT spóźnione, ale szczere!!

Z życia Kuby:

Kuba ogląda program o lwach (na Mini Mini więc nie było scen mrożących krew w żyłach).
Lektor coś w stylu "Młode muszą nauczyć się polować... blablabla..."
Kuba "Mamoooo... a lwy jedzą mięso, tak?"
Ja: "Tak"
Kuba "Mamo my jesteśmy MIĘSEM???"
:baffled:
No i tu mnie "położył" ;-) to się nazywa pytanie sprawdzające :eek:
.
prosta logika Małego człowieka, ale nie ma się do czego przyczepić;-)

Małżon ma się dobrze noga ładnie się goi tylko z pracoholizmu wyleczyć się nie potrafi;-)
Gosia to jest nieuleczalne, wiem cos o tym. Miło Cie "słyszeć". mam nadzieje, że się szybko ogarniesz i będziesz zaglądać.

Mamusia WIELKIE gratulacje, aż troszkę zazdroszcze.

Marta gratki dla Olci. Wierzę, że te turmnusy jej dużo dadrzą.

Katik trzymam ckiuki, mam nadzieje, że szef nie ściemniał.

więcej nie pamiętam, muszę znikać

Jestem...
Matko ale latanina :no: od wczoraj ciągle w biegu... jak nie lekarz to zebranie rodziców, dzisiaj szybki wypad na pocztę i do apteki bo mi sie jakieś swędzenie przypałętało w okolicach intymnych a czekam na okres i do ginka się nie umiem umówić bo przyjmuje tylko w poniedziałki :-( Teraz chwilę usiadłam a na 15 po J. musze jechac a potem jeszcze na szczepienie na 17 z nim...

Gosieńko zdrówka dla was wszystkich!
Mamusiu to teraz oficjalnie GRATULACJE !! Cieszę się z wami :tak:
Aniez he he he Bartula przestał owijać w bawełnę mówisz... :-D

jeszcze coś miałam napisac ale już nie pamiętam co :zawstydzona/y:

Zielona to Kostka ma "stópkę" jak mój 6 letni syn na wiosnę
uahahaha. Na szczescie mloda nie ma az tak wielkiej szlapy. Juz aniez wspominala, ze nawet tej samej firmy buty potrafia miec kilka rozmiarow. Mlodej 29 ta w butkach ze smyka wypada. Dzis kupilam jej trampki w ccc i na szczescie 27 jest ok. Zimowe pewnie bedzie nosic 28. Zobaczy sie za jakis czas. ;-)

Witam,
dzieciarnia jeszcze nie śpi, a ja wypompowana.
2,5h u notariusza, później spotkanie z płytkarzami (konkretni goście, jutro o 8.00 zaczynają), później na budowie, spacerek po wiosce sobie zrobiłam, sąsiadkę z 1,5roczną Michalinką poznałam;-)
Jutro od 7.00 znów na nogach. Mam dość.

hej dziewczynki mogę się oficjalnie pochwalić że jestem w ciąży :) wg OM 5 tydzień na usg jeszcze niewiele widać więc za 2 tyg. powtórzymy. :-):-):-) starania nie poszły na marne ;-)

Katik tylko się pochwal jak już dostaniesz awans trzymam za to &&&

gosienka zdrówka!!! mam nadzieję że już nie długo do nas wrócisz na dobre :tak:

aniez no to pomysłowego masz synka :-D:-D

Natalka w sobotę na ślubie mówi do mnie "Mamusiu pożegnaj się" chodziło jej oczywiście o przeżegnaj :-D:-D:-D ubaw z niej miałam po pachy

Gratulacje

Anna - dlaczego Alicja na diecie , bo coś chyba przegapiłam ?

mamusia, to oficjalnie ci gratuluję:-) spokojnej ciąży życzę.
aniez niezły aparat z Kubusia, ma chłopak wyobraźnię.
Katik, w moich oczach M. urósł od kiedy na świecie jest mała:-D on sam strasznie się zmienił, mam nadzieję, że to wszystko pójdzie w dobrym kierunku....na tą chwilę zazdrośnik z niego wychodzi.
U nas dalej histeria żłobkowa, dziś to już się nawet trząsł z bezsilności, bo wiedział, że na pewno do żłobka trafi. Poradźcie, co ja mam robić, zatrzymać go jeszcze chwilę w domu?
miłego dnia!