reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej ho :-)
Ehh cudny dzionek dzisiaj :tak: piękna pogoda jeszcze o 17 pojechaliśmy na rowery z dzieciakami i dopiero co wróciliśmy... nóg nie czuje bo te nasze górki i pagórki moga wykończyć...ale cudnie było

Kittek M. śpi z takim mini kocykiem zajączkiem dokłanie taki jak tutaj Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://sklephops.pl/sklep/images/733162613722_434_4e64dcf566a2f.jpg

J. tez ma swoją ulubioną maskotkę do spania. Podobny do tego tylko że jest to maskotka ok 20 cm a nie brelok :-)

katik trzeba było faceta spytać co masz z dzieckiem zrobić... fajnie żę week udany :-)

Zielona wow ale noga :szok: J. ma 29 teraz...

dobra ide ogarniać dzieciarnie.
Jutro wprawdzie mamy spokojnie od rana ale na 12 jedziemy z J. do chirurga wyciąć to cholerstwo... także poprosimy o kciuki za dzielność J. i żeby toto się nie zezłośliwiło...

reklama
Zosia śpi z conajmniej kilkoma maskotkami, cud, że dla niej jeszcze miejsca starcza, a ostatnio z baby born w objęciach.
Ola ma misia Zdzicha

Agnieszka kciuki zaciśnięte

Zielona no to faktycznie Kostka ma spora stópkę - moja J teraz nosi 22 - jesienne butki kupie jej 23

Kittek - J spi z całą masą maskotek, czasem z klockami, kaczuchami z wanny

Nata, 22 to rozmiar pierwszych butow Kostki :tak: Super, ze Jula juz bez pieluchy spi. Ja mojej ciagle zakladam.

Bylo o tym z czym spia dzieci. Moja z niczym. Jak sie obudzi, to idzie do mnie i spi z mama ;-) Niby wieksza jestem i mloda powinna kmiec ciasno w lozku z tego tutulu, ale dziwnym trafem jest na odwrot :-)

Agnieszka &&&&

Zimno...
Musze mlodej buty kupic. Zmierzylam szlape, sprawdzilam w tabelach jaki rozmiar mam kupic i mi wyszlo, ze nawet 29 :szok::szok::szok: w takim ciezkim szoku jestem.

Zielona to może Ci jakieś od Szymka pożyczyć ? Gigant stopa

Apropos przytulaniek. Z czym spia wasze dzieci? Majka ma kilka ulubionych misiow do spania. W tym jednego wielkiego, kotry ledwo sie z nia w lozku miesci. Czasami jednak spi z lyzeczka, telefonem (stara komorka od dziadka) czy np z bransoletka. Czasami jak zachodze do niej zanim pojde spac to tak slodko np lyzeczke zaciska w raczke, jakby bala sie,ze ktos jej zabierze:eek::eek:

Szymus wszystkiego najlepszego z okazji czwartych urodzinek!!!

!

Dziękujemy .
Ola śpi ze swoją płaką , nie raz z żyrafką od Majeczki i zawsze mówi że to żyrafa od Mai . Ew spi ze swoją lalką . zawsze coś mieć musi i jeszcze muszę wynieść z pokoju to co jej wadzi . dziś musiałam zabrac piłkę , innym razem krzesełko itp .

I już po urodzinkach . Szymek dostał nowe rzeczy więc biedak nie wiedział czym się ma bawić . od babci i od cioci dostał kasę zamiast kolejnej zabawki . I dobrze na koto wpłacę . Dzieciaki się wyszalały i padły .

Przede wszytskim Aniam STO LAT DLA SZYMKA :laugh2: Jak mu dzionek minął? Czekamy na urodzinowe foty.

Jestem trochę zaganiana... do tego znowu czeka mnie/ nas ciężki tydzień... ale damy radę :-)
Zwycieczkowalismy się dzisiaj i było miło. Pogoda cudna. Chłopaki szczęśliwe, to najważniejsze. Kubie zaczyna złazić, co zalegało... mam nadzieję, że tak ma być.

O spaniu było- moje zasypiają same, w pokoju, u siebie w łóżkach. Kładę ich, baja, buzi i dobranoc... koty za płoty... czasem coś sobie gadają, ale raczej są tak padnięci, że o 19:30- 20:00 śpią. NIe siedzę z nimi, bo nie trzeba.

Z życia Kuby:

Kuba ogląda program o lwach (na Mini Mini więc nie było scen mrożących krew w żyłach).
Lektor coś w stylu "Młode muszą nauczyć się polować... blablabla..."
Kuba "Mamoooo... a lwy jedzą mięso, tak?"
Ja: "Tak"
Kuba "Mamo my jesteśmy MIĘSEM???"
:baffled:
No i tu mnie "położył" ;-) to się nazywa pytanie sprawdzające :eek:

Zmykam, bo mi się sos pomidorowy odparuje dokumnetnie, a tego bym wolała uniknąć.

aniam - najlepsze życzenia urodzinkowe dla Szymka!!

Katik - mam nadzieję, że szef wyrozumiały i uwzględni fakt, że jesteś mamą.

nata - to Lenka z Julką mają identyczne małe stopy:)

kittek - Lenka czasami coś do spania weźmie, głównie to mówi, że śpi z konikami (bo ma je na poduszkach), z pieskami (też na poduszkach) i dinozaurami (na pościeli). Często zasypia ze smoczkami, wszystkie które ma ze sobą bierze, potrafi we wczesnej fazie snu nimi manewrować i je co chwilę na śpiąco wymieniać:-D Jak zaśnie dobrze to smoka wypluwa.

aniez - opowieści z życia K. napisz:-D Bombowy jest!

Agnieszka - kciuki zaciśnięte! Rowerowej wycieczki zazdroszczę!

Nam się miło dzień skończył mimo końca katalogu. Dzieciarnia grzecznie poszła lulać, ale Lena przed chwilą do mnie do wyrka przylazła. Lecę ją eksmitować;-) Zauważyłam, że jak moja mama wyjeżdża to młoda 2-3 noce nam wędruje. Pewnie dlatego, że mama śpi na sofie w jej pokoju, więc pewnie Lenie kogoś brakuje. Po 2-3 dniach pielgrzymek na szczęście wszystko wraca do normy i sama pięknie śpi.

Wpadlam sie przywitać i zyczyc Milego dnia:)

Nie spie od 3, mam juz Sniadanie i 2kawy za sobą a glowa dalej boli... problemy sie spietrzaja, w niedzielę jedziemy na turnus (calej kwoty dalej nie mam, ale Ola-wlascicielka osrodka i tak kazala przyjechac), Ola znow ma faze na pozne zasypianie...ale nikt nie mowil ze bedzie lekko..

Z milszych rzeczy to wczoraj Olka pare razy chodzila trzymana tylko za jedna raczke:) dalej na bardzo szerokiej podstawie, bardzo dysmetrycznie i ze slaba praca brzucha i kontrola tulowia ale liczy sie fakt. Ciekawe czy dzis tez bedzie to pamietala czy moze to jednorazowe bylo...

Uciekam, mama zaraz do Olki przyjdzie, a ja mam dzis dzien latania po urzedach...

Milego dnia!

Witamy i my z rana

U nas wsio ok i właściwie nic nowego.

Kittek Tosia spi z myszka Minnie i Hefalumpkiem zreszta Gosia widziala bez nich ani rusz, a jeszcze niedawno byla owa pima (czyt. pieluszka tetrowa) :-)

Co do butow Toska 22 ma przyduże a 23 elefanteny samdaly to moge dwa swoje palce na szerokosc wsadzic tyle sa za duze.

Aniam spoznione zyczenia dla Szymka, sto lat.

EDIT: Miłego dnia :-)!

reklama
Do góry