Witam sie i ja!
az sie boje tego roku, dostalam cztery klasy licealne- co daje osiem grup jezykowych, do tego moja klasa, i dwie grupy gimnazjalne. Suma 190 uczniow,a dochodzi jeszcze ok 40 studentow. Oj bedzie wesolo.
Dzis aby poprawic sobie humor zabieram Majcie na lody i pobuszujemy po sklepach troszke.
Gosiu zdrowka dla Was! Niech Hanulka przynosi wam duzo radosci!
Elvie biedny Macius, napisz jak wrocicie od lekarza.
Gosienko to teraz ty bedziesz pelnic warte na forum bo mnie bedzie duuuzo mniej
((
Maonka udanego urlopu
Monia zdrowka dla Hanulki!
Ella u nas odpieluchowanie przechodzilo stopniowo bo Maja miala roczek jak zaczelam ja sadzac na nocnik.
Najpierw pozbylismy sie pieluszki jak bylismy w domu, pozniej na wyjazdy, a na koncu na nocki. Podejdz do tego spokojnie, niech Julcia chodzi w domu w majtolach, choc ja uwazam,ze rewelacyjne do odpieluchowania sa pieluszki wielorazowe. Nie zasika ci calego domu,ale tez bedzie czula,ze ma mokro i szybciej zacznie zalatwiac potrzeby tam gdzie trzeba. Ty jeszcze mozesz zainwestowac bo przydadza ci sie do drugiego dzidziusia. One sa uniwersalne. Ja Mai zakladalam je od 8 miesiaca do 1,5 roku,ale i teraz by z pewnoscia sie zmiescila bo maja regulacje.
PIELUSZKI WIELORAZOWE ECOwzorki BOBOLIDER -MIKROF. (2579914135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zielona u nas z wertepami jest odwrotnie, Majka jak widzi,ze bedziemy jechac przez łąkę to krzyczy,ze ona po dziurach nie chce jechac bo ja pupa boli
Uciekam do pracy, poki Maja jeszcze spi.
ps ja dalej pisze bez polskich znakow bo okazalo sie,ze klawisz ctrl nam sie spalil, tzn przewody pod nim i jak chcem uzyc polskich znakow to musze wcisnac shift plus ~`,ale to troche czasu zajmuje wiec bede pisac tak.