Ło matko ale się najadłam... po tym spacerze się położyłam i tak jakoś czas zleciał
A teraz podzielę się z Wami moimi odczuciami co do
najpiękniejszego, najbardziej fajowego, najnajnaj zajebistszego posta na
kwietniówkach -oczywiście według moich kryteriów bo każdy może mieć swoje
a był to post
studiującej mamy w którym napisała ze co by nie było -chłopczyk czy dziewczynka to i tak będzie zawiedziona
to było piękne -ja pierwszy raz w życiu spotkałam się z takim podejściem ale to zdanie mi tyle uświadomiło. Dziękuję Ci za to kochana -i już wiesz że jak będę przewijała mojego brzdąca i co bym w tej pieluszce nie widziała będę pamiętała o
tobie
Jesteś aniołkiem no ponoć pogoda miała być cudowna pogoda -tak mój S mówił -więc rano dzwonię do niego i pytam gdzie ta pogoda na co On "w tv" -no tak w kolejnej super prognozie pogody;-)
Ewka84 a co czytałaś??? to ciekawe jest -kolorowe gazety też mogą być czy to co pod ręką czyli np skład chemiczny pronto
Forgrt me not to jak Ci się wszystko zagoi po porodzie to zrobi podejście do chłopaka;-) zresztą to od plemnika zależy płeć więc sam sobie zrobił to zmartwienie
ja obiecałam S że jak będzie teraz chłopak to od razu się za girl bierzemy bo on tak o córce marzy.....
Dagsila a co u Ciebie?
Kwiatuszku pięknie Ci z małymi dziećmi...
Kamisia1101 Twój brzuszek jest mega fajny:-)
Aga102 witakj zostań z nami -jest wesoło
Marlenka2233 te kopniaki są boskie!! ja już nie pamiętam jak jest bez nich:-)
Ilona1985 a jak Wy się czujecie?
Justys84 a co u Ciebie? tak uciekłaś już...
Aniam141 czekam na tą kawę -ie pisałaś że termin trzeba z Twoim menagerem ustalać
Aniez a Ty też na połówkowe czekasz zeby z "podobno" na "na pewno" zmienić pod suwaczkiem??? z tych co ja jesteś -nie uwierzę póki nie zobaczę
Mamusia87 nie słuchaj dziwnych ludzi -zwierzęta są cudowne a jeśli robia komuś krzywde to najczęściej przez głupich ludzi... wiadomo że są obawy -małe się rusza w łóżeczku a zwierzak nie wie co to ale bez paniki
Karola322 :-)
Kici69 no to koniec panieństwa... ja dostałam psa jak miałam 3 miesiące -jak nie było w domu rodziców albo babci nikt do mnie nie podszedł. Sunia spała koło łóżeczka i raz prawie mojego chrzestnego zjadła jak chciał do mnie zajrzeć (pies był od niego:-))
Aga2010 to dziwne te skurcze... mi po magnezie przeszło...
Basia0412 więc 27.11 i ja będę wiedziała na pewno bo teraz wiem na "może" o 19 mam wizytę no ale nie wiem czy mój bobas się nie zasłoni:-):-):-):-)
No babeczki a teraz do wanny -bóle mi przeszły wszelkie bo bobas poszedł spać, jak się obudzi znowu będe cierpała...i tak w kółko