reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No dobra mamuśki -nie odpiszę każdej -choć bardzo bym chciała -ale jestem na bieżąco:tak: Nastawiam się psychicznie na spacer choć szaro i buro:confused2:
dzidziuch już mnie skopał -coraz częściej się uaktywnia -tydzień temu tylko wieczorem szalał a teraz już od rana się przekręca -to jest piękne:-)

Brzuch zelżał po tym jak mi S skórę ponaciągał -od razu mi ulżyło i miękki się zrobił, nie taki napięty... może więcej luzu się zrobiło w brzuchu? to kłucie o którym piszecie też mam -ale część to jelita a część więzadła...

Zajrzę do Was po spacerku:-) papa babeczki

reklama
Nie boisz się że wstanie przewiesi się przez tą barierkę i zleci ? Bo ja dlatego nie kupiłam .

w sumie nie bedzie mial wiele wyzej niz w lozeczku, poza tym wyjscie inne jest wiec moze nie bedzie kombinowal. barierke wybralam taka niska tzn 40 czm wkladane pod materac wiec bedzie wystawac jakies 25-30 cm, tyle tylko ze jak sie bedzie w nocy krecil to nie spadnie ZABEZPIECZENIE, BARIERKA DO ŁÓŻKA RODZICÓW (819309204) - Aukcje internetowe Allegro

ej dziewczyny jedno pytanie: czy wy tez tak macie - ja dzisiaj zauwazylam ze mi dlonie pozolkly i strasznie swedza..... ??!!

nie, nic z tych rzeczy, swedzi mnie ostatnio brzuchacz troche, ale to norma bo rosnie...

kwiatuszku
wygladasz naprawde ślicznie, a z dzieweczka Ci do twarzy:)

kamisia, justys84 pieknie brzuszki

aniez
wiem, ze sie nauczy tylko pytanie kiedy:-) w kietniu tez nei bedzie zle, maluszki duuuzo spia, ja zawsze czytalam glupoty sobie i dziecku jak sie karmilismy:)

I już wszystko jasne :-) W moim brzuszku mieszka moja wymarzona córeczka :-):-):-):-):-):-)

Jestem tak szczęśliwa, że nie umiem tego opisać. Sonia jest piękna, rozwija się prawidłowo - podglądaliśmy ją na genetycznym 4D.

To chyba najszczęśliwszy dzień mojej ciąży (oprócz tego razu, kiedy usłyszałam pierwszy raz bicie serduszka).
Przyszły tatuś Soni szczęśliwy i oszołomiony, martwi go tylko, że w naszym domu nawet kot jest kobietą :-D:-D:-D:-D

I już wszystko jasne :-) W moim brzuszku mieszka moja wymarzona córeczka :-):-):-):-):-):-)

Jestem tak szczęśliwa, że nie umiem tego opisać. Sonia jest piękna, rozwija się prawidłowo - podglądaliśmy ją na genetycznym 4D.

To chyba najszczęśliwszy dzień mojej ciąży (oprócz tego razu, kiedy usłyszałam pierwszy raz bicie serduszka).
Przyszły tatuś Soni szczęśliwy i oszołomiony, martwi go tylko, że w naszym domu nawet kot jest kobietą :-D:-D:-D:-D

gratulacje:-)

wesoły babiniec:-D

gratuluje, dziewczyny górą!! piękne imie wybraliscie:-)

super!!!!
córeczki są cudne, mam już jedną :) :-)

Witam:biggrin2:, mój przewidywany termin to 23 kwiecień:tak::tak:.
Witaj kwietnióweczko:tak::-).

ej dziewczyny jedno pytanie: czy wy tez tak macie - ja dzisiaj zauwazylam ze mi dlonie pozolkly i strasznie swedza..... ??!!
Ja nie mam nic takiego. Brzuszek to mnie swędzi ale pomago smarowanie kremikiem;-).

Ogromniaste gratulacje:tak::-). A imię śliczne. Cieszę się że z malutką wszystko dobrze:-).

U nas dzisiaj pogoda brzydka, wyszłam z małą na zakupki i teraz sobie siedzimy w domku. Mały się obudził i co chwilka da mi kopniaczka:-D uwielbiam to. Pozdrowionka mamuśki:-);-).

reklama
Do góry