reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
zielona jak już będziesz w PUEBLA de LOS ANGELES i będziesz zwiedzać to proszę uracz nas zdjęciami tych wulkanów .
Pakowanie dobiegło końca? Zeberka dziś też witała swego
Papá?

zielona jak już będziesz w PUEBLA de LOS ANGELES i będziesz zwiedzać to proszę uracz nas zdjęciami tych wulkanów .
Pakowanie dobiegło końca? Zeberka dziś też witała swego Papá?

Zgodnie z zyczeniem uraczam zdjeciami moich kochanych wulkanow.
Na pierwszy ogien idzie

Popocatepetl:

050zo.jpg

1542q.jpg

Iztaccíhuatl:

044i.jpg

1552a.jpg

Z pakowaniem jestesmy w lesie. Zaczelismy, ale konca nie widac, a tu juz niecale 2 tygodnie do przeprowadzki. Co do Cebrita, to juz kilka kopniakow na powitanie dnia dostalam. Teraz pewnie maly zbojnik spi. Uaktywnia sie kolo polnocy i zasypia rankiem - chyba ma polski zegar biologiczny :-)

Ostatnia edycja:
witam mglisto i deszczowo

Już się nie mogę doczekać takich rozmów z moimi dziecmi :-D:-D:-D

ja tez tylko na to czekam, tak bym juz chciala przeprowadzac rozmowy o zyciu i smierci z 2-6 latkiem:)

Dokładnie tak 13x13. Martwić się będziemy już zawsze i z każdym rokiem powodów do zmartwień będzie więcej.

takie juz jest zycie matki, zawsze sie znajdzie powod do zmartwien...

Ja na chwilę. odebrałam wyniki. Cytuję : "niwyhodowano drobnoustrojów chorobotwórczych". Antybiotyk zadziałał. :-D Co dalej nie wiem, jutro ide na konsultacje do lekarzy. Mam nadzieję, że uda mi sie uzyskać potrzebne informacje.

ciesze sie bardzo, teraz moze juz byc tylko lepiej:)

Witam:biggrin2:, mój przewidywany termin to 23 kwiecień:tak::tak:.

hej:)

kici jak ze slubem??

u nas Jerz dalej daje popalic, troche sie poddalam i jak przyszedl do nas z wrzaskiem o 1 to juz z nami zostal do rana... a caly dzien go wczoraj meczylam bez drzemki i siebie przy okazji bo strasznie marudzil po poludniu i mialam nadzieje ze jak padnie po tej 20 to juz bedzie spal do rana:( ale coz, od urodzenia spal cale nocki to teraz nadrabia

przeziebionym zycze szybkiego powrotu do zdrowia

milego dzionka

akaata - super ze antybiotyk zadzialal i pozbylas sie tego dziadostwa, ciesze sie, szkoda tylko ze nastepne sie przyplatalo...ale poradzisz sobie! trzymam kciuki

wiesz co, ja myslez ze jak Corcia ci podrosnie, to w domu nie usiedzi, tylko bedzie co wakacje raz do babci, raz do dziadka smigac, wiec nie masz co sie przejmowac, ze dziedkow znac nie bedzie. A jeszcze bedzie przeszczesliwa, ze sa tam gdzie sa i ze ma gdzie latac, zobaczysz:tak::-D
swieta prawda! tak pewnie bedzie:tak:

aga102 - witam serdecznie!

reklama
Do góry