zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kamisia, strasznie mi sie podoba Twoje stanowisko. Moj bembenek tez wielki i tez jestem z niego dumna. Zachwycam sie kazym dodatkowym centymetrem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zielona jak już będziesz w PUEBLA de LOS ANGELES i będziesz zwiedzać to proszę uracz nas zdjęciami tych wulkanów .
Pakowanie dobiegło końca? Zeberka dziś też witała swego Papá?
Witam, mój przewidywany termin to 23 kwiecień.
Już się nie mogę doczekać takich rozmów z moimi dziecmi
Dokładnie tak 13x13. Martwić się będziemy już zawsze i z każdym rokiem powodów do zmartwień będzie więcej.
Ja na chwilę. odebrałam wyniki. Cytuję : "niwyhodowano drobnoustrojów chorobotwórczych". Antybiotyk zadziałał. Co dalej nie wiem, jutro ide na konsultacje do lekarzy. Mam nadzieję, że uda mi sie uzyskać potrzebne informacje.
Witam, mój przewidywany termin to 23 kwiecień.
swieta prawda! tak pewnie bedziewiesz co, ja myslez ze jak Corcia ci podrosnie, to w domu nie usiedzi, tylko bedzie co wakacje raz do babci, raz do dziadka smigac, wiec nie masz co sie przejmowac, ze dziedkow znac nie bedzie. A jeszcze bedzie przeszczesliwa, ze sa tam gdzie sa i ze ma gdzie latac, zobaczysz