reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

no poszlas na calosc;-);-):-)
ja tam juz sie doczekac nie moge zeby moj brzuch byl wielki, taki prawdziwy ciazowy jak tu niektore dziewczyny maja, bo moj to wyglada jakbym sie najadla za duzo:-D

reklama
Ja na chwilę. odebrałam wyniki. Cytuję : "niwyhodowano drobnoustrojów chorobotwórczych". Antybiotyk zadziałał. :-D Co dalej nie wiem, jutro ide na konsultacje do lekarzy. Mam nadzieję, że uda mi sie uzyskać potrzebne informacje.

No ale żeby niebyło cacy to byłam też u dermatologa bo ostatnio mnie wszystko swędzi i wysypało mnie... no i mam świerzba, ale to dziadostwo łatwiej wypędzic niż gronkowca, więc juz tak bardzo sie tym nie przejełam.

Tule wasze brzusie i zmykam, bo u koleżanki jestem na necie. :-)

Moja teściowa jest o.k. a do tego od roku mieszka w Australii, wróciła tam po 11 latach przerwy i raczej nie wróci już. Szkoda tylko ze Nadia babci nie będzie za bardzo znała no a dziadek w Szkocji więc ma tylko moich rodziców na miejscu.

ja mialam podobnie i zaatakowalam juz dwa razy lekarza a ona mi ciagle na to ze to normalne i zebym sie nie martwila...wlasnie dzisiaj rano tez tam bylam bo w nocy mnie bole budza, a moja gin mowi ze wszystko ok i ze macica rosnie itd...

no produkcja niezla tutaj, a dzisiaj to juz szczegolnie...:tak:
zszokowala mnie historia ktora opisala ella1, ilona i aniolek, o tych przypadkach smiertelnych dzieciaczkow, normalnie w szoku jestem i w calkowitej panice, jak to sie moglo stac? kurde ja tez mam bole brzucha mocne, moja gin mi tu pie... ze wszystko ok, a tu takie rzeczy sie zdarzaja!! jak temu mozna zapobiec wogole? nawet jak boli brzuch idziesz do lekarza, ten bada i mowi ok, a potem sie tobie cos stac moze i stracisz dzidzie szok:szok:, normalnie ciarki mam na ciele i boje sie, kurde jutro chyba do jakiegos innego lekarza pojade albo nie wiem co

Różne rzeczy się dzieją jak czytałam nie raz nasze forum to nawet laski co trafiły do szpitala szybko i lezały kilka dni i nie dało się nic zrobic . Np. trafiła do szpitala skurcze wyhamowali a dwa dni później tam u nich i tak urodziła:no: lepiej więc odpoczywać ile się da......... tylko żeby to się cholerka tak dało:-(

Ja na chwilę. odebrałam wyniki. Cytuję : "niwyhodowano drobnoustrojów chorobotwórczych". Antybiotyk zadziałał. :-D Co dalej nie wiem, jutro ide na konsultacje do lekarzy. Mam nadzieję, że uda mi sie uzyskać potrzebne informacje.

No ale żeby niebyło cacy to byłam też u dermatologa bo ostatnio mnie wszystko swędzi i wysypało mnie... no i mam świerzba, ale to dziadostwo łatwiej wypędzic niż gronkowca, więc juz tak bardzo sie tym nie przejełam.

Tule wasze brzusie i zmykam, bo u koleżanki jestem na necie. :-)

Kurde tym świerzbem to się chyba od kogoś zaraziłas co ? Może organizm wyjałowiony po antybiotyku i dlatego złapałaś .
Ale ważne ze tej groźnej cholery nie ma - gratulacje:tak:

Zielona, a ten Twoj ukochany nie ma jakiegos brata blizniaka,czy cos? bo takie wypady nad ocean to jest to, co tyrgyski lubia najbardziej :laugh2:

Moj Ukochany, jak na prawdziwego Meksykanina przystalo, ma ogromna rodzine - i chyba nikt nie wie ilu tak naprawde ma braci, bo z tymi macho;-) nigdy nic nie wiadomo. Dusze globtroterra ma chyba tylko On. Wiec mi sie trafilo jak slepej kurze ziarno. I dobrze, bo nie wyobrazam sobie zycia u boku nudziarza w cieplych kapciach, ktory tylko zre tacos i zlopie piwsko. Meksyk jest zbyt piekny, by go nie zwiedzac - szkoda tylko, ze dla wiekszosci ludzi zyjacych i zarabiajacych tutaj, wszelkie wyprawy sa nielada wydatkiem.

a tak wogole, to probowalam znalesc ten Twoj nowy dom na google.maps, ale znalazlo tylko kilka Pueblo, ale nie to, co Ty piszesz:zawstydzona/y: Gdzie to dokladnie?

Poszukaj miasta PUEBLA de LOS ANGELES, albo Puebla w stanie Puebla. Powinno odnalezc bez problemow. Meksyk obfituje w miasta z ¨puebla¨ w nazwie. To cudne kolonialne miasto polozone jest niedaleko Mexico City. Jakies 150 km na polnocny - wschod.

Moja teściowa jest o.k. a do tego od roku mieszka w Australii, wróciła tam po 11 latach przerwy i raczej nie wróci już. Szkoda tylko ze Nadia babci nie będzie za bardzo znała no a dziadek w Szkocji więc ma tylko moich rodziców na miejscu.
wiesz co, ja myslez ze jak Corcia ci podrosnie, to w domu nie usiedzi, tylko bedzie co wakacje raz do babci, raz do dziadka smigac, wiec nie masz co sie przejmowac, ze dziedkow znac nie bedzie. A jeszcze bedzie przeszczesliwa, ze sa tam gdzie sa i ze ma gdzie latac, zobaczysz:tak::-D

No jak jej będą fundować bilety to nie ma sprawy. Tylko do Australii to już mega wyprawa a Szkocja to rzut beretem i bilet grosze kosztuje w porównaniu z Australią:tak:

reklama
UWIELBIAM WAS:tak::tak::tak:
Nie będę się wywnętrzać na zamkniętym, bo tutaj mamy miejsce ale dzięki waszym zdjęciom nie czuje się, jak mały słonik, tylko jak baba w ciąży. Miałam kompleksy ,że ten mój brzuchol taki ogromy. Widzę ,że jest normalny a zdjęcia Kamisi która jest niedaleko w "ciążowym wieku" tylko dodały mi skrzydeł ,ze wyglądam normalnie i za to dla was ogromne buziole

ale się wywnętrzyłam :-D:-D:-D

hehe...dobre:laugh2:
wiem wiem jestem już wielka...a w brzuchu pojedyncza rewelka..
a co tam...jestem dumna z mego brzucha

Do góry