reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

... a jeszcze mialam dodac - my to chyba w naturze mamy zamartwianie sie... Niby Mala czuje jak sie rusza, zadnych powaznych dolegliwosci poza naciaganiem sie macicy nie mam, a mimo to, jak poszlam wczoraj spac, tak zaczelam myslec, w nocy budzilam sie co chwile, obracalam z boku na bok i miejsca znalezc nie moglam, snily mi sie koszmary i w glowie tylko bylo to dzisiejsze usg.... Rety, jaki czlowiek glupi! Zamiast sie cieszyc , to wymysla niestworzone glupoty !!!!!!!

reklama
Witam po weekendzie:)no i nie odpoczęłam dziewczynki u teściów a odwrotnie tak zmęczona jestem że masakra a na dodatek ciągle za kierownicą.
Mam dziś lenia i pobolewa mnie w pachwinach więc ciągle kładę się na wyrku.No ale na szczęście jesio troszkę bo to już połowa.Życzę miłego popołudnia dziewczynki i buziaki dla szkrabów..

Katik gratuluję córci :-)

Ja nie znam jeszcze płci. Ale jakakolwiek będzie, będę trochę rozczarowana. Bo już wymyśliłam 100 rzeczy do robienia i z chłopcem i z dziewczynką.

chrześnica mojego M ostatnio też fajnie go zagieła :-)
mała poszła pierwszy rok do przedszkola i opowiada że ma fajnych kolegów itp a
mój M mówi do Dominiki: a znasz Filipa z Konopi
a Dominika na to: Nie znam twoich kolegów !!!
mieliśmy ubaw przez cały wieczór M chciał być zabawny a 5latka go wyśmiała

Podpisuję listę:-)
Jejku jaka od wczoraj produkcja;-)
Ja dziś w nocy kiepsko spałam a właściwie przez 2h wcale -bardzo ciągnął mnie brzuch, nie był twardy, nie miałam skurczy a i tak bolało -po tym czasie przeszło jak ręką odjął... rano znowu troszkę pobolało i nie wiem czy dzwonić do gina... w sumie co mi powie? to normalne -wziąć no spę i leżeć:confused2::confused2::confused2: no nic zobaczymy co się będzie dalej działo -jak kolejna noc będzie bezsenna to jutro zaatakuję lekarza.
ja mialam podobnie i zaatakowalam juz dwa razy lekarza a ona mi ciagle na to ze to normalne i zebym sie nie martwila...wlasnie dzisiaj rano tez tam bylam bo w nocy mnie bole budza, a moja gin mowi ze wszystko ok i ze macica rosnie itd...

no produkcja niezla tutaj, a dzisiaj to juz szczegolnie...:tak:
zszokowala mnie historia ktora opisala ella1, ilona i aniolek, o tych przypadkach smiertelnych dzieciaczkow, normalnie w szoku jestem i w calkowitej panice, jak to sie moglo stac? kurde ja tez mam bole brzucha mocne, moja gin mi tu pie... ze wszystko ok, a tu takie rzeczy sie zdarzaja!! jak temu mozna zapobiec wogole? nawet jak boli brzuch idziesz do lekarza, ten bada i mowi ok, a potem sie tobie cos stac moze i stracisz dzidzie szok:szok:, normalnie ciarki mam na ciele i boje sie, kurde jutro chyba do jakiegos innego lekarza pojade albo nie wiem co

Ja do mojej mówię mamo, ale nigdy nie używam zdrobnień, bo mi to jakoś nie pasuje... Gdybym się do niej zwróciła po imieniu, toby kobita chyba na zawał zeszła... a per "pani" to jakoś nie przystoi...
a u mnie na odwrot, do tesciowej nigdy mamo nie powiem, bo ona nawet dla mojego M nie jest jak normalna mama, ja do niej mowie na ty i po imieniu

kiedys jak bede miala calkiem dosc to sie pewnie na swoja wyzale ale na zamknietym, niestety tak to juz jest ze do najwspanialszego faceta na swiecie dostaje sie gratis tesciowa...
i tu masz racje... ach te gratisy

cześć dziewczyny :-(
Witam w złym nastroju... pokłóciłam się dzisiaj z moim B. jakaś paranoja...
a po pracy mieliśmy jechać do urzędu zaklepać date ślubu... teraz nie wiem czy w ogóle mam po co wychodzić z pracy...
nie denerwuj sie kochana, wszytsko bedzie ok, lepiej napisz na kiedy ta date slubu zalatwiliscie:tak:

:wściekła/y: chyba i ja zacznę tak podchodzić do życia ,bo wczoraj straciłam masę nerwów w końcu brzuch mnie rozbolał :no:
no nieraz trzeba sobie dac na luz i sie tak duzo nie przejmowac, bo potem tak jak sama widzisz tylko bol brzucha... a wszystko i tak sie ulozy

dziewczyny z tego wszystkeigo zapomnialam sie pochwalic ze dzis swietuje połówke ciazy :))))) no to teraz z górki
no super , gratuluje!!

reklama
UWIELBIAM WAS:tak::tak::tak:
Nie będę się wywnętrzać na zamkniętym, bo tutaj mamy miejsce ale dzięki waszym zdjęciom nie czuje się, jak mały słonik, tylko jak baba w ciąży. Miałam kompleksy ,że ten mój brzuchol taki ogromy. Widzę ,że jest normalny a zdjęcia Kamisi która jest niedaleko w "ciążowym wieku" tylko dodały mi skrzydeł ,ze wyglądam normalnie i za to dla was ogromne buziole

ale się wywnętrzyłam :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry