reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella kciku zacisniete

A ja nie wiem co sie dzieje mialam isc spac ale Tosia sie budzi co chwile z krzykiem i czegos sie boi nie dala sie przelozyc do lozeczka nie wiem co sie dzieje i siedze i obserwuje az sie uspokoi

reklama
doberek...

ręka dalej boli... nie jakoś mocno ale za to upierdliwie :-( dzisiaj chyba śmignę do lekarza niech zobaczy o co chodzi, bo mnie już wkurza tan ból.

Przyznaję że czytam po łebkach i nie pamiętam co u której się dzieje. Przepraszam.

Witam nową kwietniówkę :-) i spokojnej ciąży ci życzę

Witam i pozdrawim wszystkie dziewczyny!!!:-)
No i pochwale sie sukcesem nocnikowym u nas, wczoraj bylo i to i TO za pierwszym razem i to bez namawiania i zwlasnej woli :-D i oby tak dalej;-)

Witam po urlopie , który można zaliczyć do udanych :-) ale niestety kiedyś trzeba było wrócić do rzeczywistości

Ella trzymam &&&& oby beta potwierdziła twoje przeczucia

Patrycja witaj napisz nam coś o sobie i swoim maluchu

isabela , aga - oby łapki przestały boleć

aniam no to masz pecha , nie dał się pan władza nabrać na piękne oczy?

witam po weekendzie. Dzeiciaki odebrane, wróciły oczywiście ździebko rozpuszczone przez babcie, ale co tam, najważniejsze, ze się świetnie bawili. Alicja się mega rozgadała, już wszystko powtarza i normalnie sobie gada. Przytyła troszkę, bo oczywiście babcie futrowały, za to Igor latał, więc troszkę schudł, ale dobrze wygląda.
Wczoraj grilla robiliśmy, do póżna posiedzieliśmy i nie wiem czy za dużo atrakcji dla Alicji, czy kwestia zmiany łóżka, B kek wczoraj rozstawił "dorosłe" nie chciała zasnąć, tylko "mam, i mama", dopiero po 22 usnęła, a nad ranem się zsikała, co też jej się nie zdarza.
Ella gratulacje wielkie, trzymam kciuki.
Aniam to pech.
Aniez "bo to był eksperyment";-)
Isabela ależ się załatwiłaś. Oby rękę przestała szybko boleć.
Agnieszka Twoja też.
Patrycja witamy i do pisania zapraszamy (ale mi się zrymowało)
więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:
znikam pracować

Oj Zielona chyba ma zły dzień... coż...3maj się i oby kostki przestły boleć szybko:sorry:

Ja się wpadlam tez przywitać.
Dziekuję za kciuki.
Bete robie dopiero po południu jak M wróci z pracy bo mnie weźmie ze sobą to wtedy będzie taniej bo na rodzine pracownika.
Niemniej mam sie dobrze (poza brakiem ruchu). Cyce bolą solidnie więc jest ok ;-) Waga tylko poszła w góre więc sie wkurzyłam, ale coż- musze jeszcze bardziej się ograniczyć :confused2:
Idę wziąć Julisię do piachu - niech chociaz dzieć ma radochę :-)

Miłego dzionka Drobie Baby

Ella ty się nie ograniczaj z jedzeniem. Jedz jak jadłaś Korpkowi się to przyda :tak: a jak ograniczysz jedzenie to możesz Maluszkowi zaszkodzić :tak:

cholera boli mnie ta ręka :no: byłam z chłopcami na rowerkach - J. uczy sie bez bocznych kółek jeździć - jedzie już nawet fajnie, ale ma problem z ruszaniemi i hamowaniem :no: dzięki temu moja ręka znowu boli mocniej bo ją sobie nadwyrężyłam... opaske uciskową na nadgarstek znowu założyłam...ehhh
M. teraz leży w łóżku i zasypia a J. poszedł na spacer z babcią i psem połączony z szukaniem grzybów... grzybiarz mi rośnie ;-)
mnie leń ogarnął...weekend był fajny. Świętowaliśmy rodzinnie 6 rocznice ślubu przy grillu i było super :-D

kurcze coś mi się chce spać ...

Zielona kuruj się ;-) a spórbuj voltarum albo fastum żel... ewentualnie ketanol w maści...
a najlepiej idź do lekarza niech ci te kostki zobaczy...

ja z moją ręka ide dzisiaj na 17:30...

reklama
"Połamanym" życzę szybkiego powrotu do formy.
Aniam to mieliście kosztowną wycieczkę.
Patrycja witaj
Ella odchudzać będziemy się po porodzie. Teraz chyba najważniejszy maluszek

Do góry