reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
doberek...
ręka dalej boli... nie jakoś mocno ale za to upierdliwie :-( dzisiaj chyba śmignę do lekarza niech zobaczy o co chodzi, bo mnie już wkurza tan ból.
Przyznaję że czytam po łebkach i nie pamiętam co u której się dzieje. Przepraszam.
Witam nową kwietniówkę :-) i spokojnej ciąży ci życzę
ręka dalej boli... nie jakoś mocno ale za to upierdliwie :-( dzisiaj chyba śmignę do lekarza niech zobaczy o co chodzi, bo mnie już wkurza tan ból.
Przyznaję że czytam po łebkach i nie pamiętam co u której się dzieje. Przepraszam.
Witam nową kwietniówkę :-) i spokojnej ciąży ci życzę
Witam po urlopie , który można zaliczyć do udanych :-) ale niestety kiedyś trzeba było wrócić do rzeczywistości
Ella trzymam &&&& oby beta potwierdziła twoje przeczucia
Patrycja witaj napisz nam coś o sobie i swoim maluchu
isabela , aga - oby łapki przestały boleć
aniam no to masz pecha , nie dał się pan władza nabrać na piękne oczy?
Ella trzymam &&&& oby beta potwierdziła twoje przeczucia
Patrycja witaj napisz nam coś o sobie i swoim maluchu
isabela , aga - oby łapki przestały boleć
aniam no to masz pecha , nie dał się pan władza nabrać na piękne oczy?
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam po weekendzie. Dzeiciaki odebrane, wróciły oczywiście ździebko rozpuszczone przez babcie, ale co tam, najważniejsze, ze się świetnie bawili. Alicja się mega rozgadała, już wszystko powtarza i normalnie sobie gada. Przytyła troszkę, bo oczywiście babcie futrowały, za to Igor latał, więc troszkę schudł, ale dobrze wygląda.
Wczoraj grilla robiliśmy, do póżna posiedzieliśmy i nie wiem czy za dużo atrakcji dla Alicji, czy kwestia zmiany łóżka, B kek wczoraj rozstawił "dorosłe" nie chciała zasnąć, tylko "mam, i mama", dopiero po 22 usnęła, a nad ranem się zsikała, co też jej się nie zdarza.
Ella gratulacje wielkie, trzymam kciuki.
Aniam to pech.
Aniez "bo to był eksperyment";-)
Isabela ależ się załatwiłaś. Oby rękę przestała szybko boleć.
Agnieszka Twoja też.
Patrycja witamy i do pisania zapraszamy (ale mi się zrymowało)
więcej nie pamiętam
znikam pracować
Wczoraj grilla robiliśmy, do póżna posiedzieliśmy i nie wiem czy za dużo atrakcji dla Alicji, czy kwestia zmiany łóżka, B kek wczoraj rozstawił "dorosłe" nie chciała zasnąć, tylko "mam, i mama", dopiero po 22 usnęła, a nad ranem się zsikała, co też jej się nie zdarza.
Ella gratulacje wielkie, trzymam kciuki.
Aniam to pech.
Aniez "bo to był eksperyment";-)
Isabela ależ się załatwiłaś. Oby rękę przestała szybko boleć.
Agnieszka Twoja też.
Patrycja witamy i do pisania zapraszamy (ale mi się zrymowało)
więcej nie pamiętam
znikam pracować
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Patrycja, witaj! Napisz cos wiecej o Was
Jedna kostka ma sie juz lepiej, ale druga wcale nie i w dodatku cos mi tam halasuje.
i
Jedna kostka ma sie juz lepiej, ale druga wcale nie i w dodatku cos mi tam halasuje.
i
Ella1
Fanka BB :)
Oj Zielona chyba ma zły dzień... coż...3maj się i oby kostki przestły boleć szybko
Ja się wpadlam tez przywitać.
Dziekuję za kciuki.
Bete robie dopiero po południu jak M wróci z pracy bo mnie weźmie ze sobą to wtedy będzie taniej bo na rodzine pracownika.
Niemniej mam sie dobrze (poza brakiem ruchu). Cyce bolą solidnie więc jest ok ;-) Waga tylko poszła w góre więc sie wkurzyłam, ale coż- musze jeszcze bardziej się ograniczyć
Idę wziąć Julisię do piachu - niech chociaz dzieć ma radochę :-)
Miłego dzionka Drobie Baby
Ja się wpadlam tez przywitać.
Dziekuję za kciuki.
Bete robie dopiero po południu jak M wróci z pracy bo mnie weźmie ze sobą to wtedy będzie taniej bo na rodzine pracownika.
Niemniej mam sie dobrze (poza brakiem ruchu). Cyce bolą solidnie więc jest ok ;-) Waga tylko poszła w góre więc sie wkurzyłam, ale coż- musze jeszcze bardziej się ograniczyć
Idę wziąć Julisię do piachu - niech chociaz dzieć ma radochę :-)
Miłego dzionka Drobie Baby
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ella ty się nie ograniczaj z jedzeniem. Jedz jak jadłaś Korpkowi się to przyda a jak ograniczysz jedzenie to możesz Maluszkowi zaszkodzić
cholera boli mnie ta ręka byłam z chłopcami na rowerkach - J. uczy sie bez bocznych kółek jeździć - jedzie już nawet fajnie, ale ma problem z ruszaniemi i hamowaniem dzięki temu moja ręka znowu boli mocniej bo ją sobie nadwyrężyłam... opaske uciskową na nadgarstek znowu założyłam...ehhh
M. teraz leży w łóżku i zasypia a J. poszedł na spacer z babcią i psem połączony z szukaniem grzybów... grzybiarz mi rośnie ;-)
mnie leń ogarnął...weekend był fajny. Świętowaliśmy rodzinnie 6 rocznice ślubu przy grillu i było super
kurcze coś mi się chce spać ...
Zielona kuruj się ;-) a spórbuj voltarum albo fastum żel... ewentualnie ketanol w maści...
a najlepiej idź do lekarza niech ci te kostki zobaczy...
ja z moją ręka ide dzisiaj na 17:30...
cholera boli mnie ta ręka byłam z chłopcami na rowerkach - J. uczy sie bez bocznych kółek jeździć - jedzie już nawet fajnie, ale ma problem z ruszaniemi i hamowaniem dzięki temu moja ręka znowu boli mocniej bo ją sobie nadwyrężyłam... opaske uciskową na nadgarstek znowu założyłam...ehhh
M. teraz leży w łóżku i zasypia a J. poszedł na spacer z babcią i psem połączony z szukaniem grzybów... grzybiarz mi rośnie ;-)
mnie leń ogarnął...weekend był fajny. Świętowaliśmy rodzinnie 6 rocznice ślubu przy grillu i było super
kurcze coś mi się chce spać ...
Zielona kuruj się ;-) a spórbuj voltarum albo fastum żel... ewentualnie ketanol w maści...
a najlepiej idź do lekarza niech ci te kostki zobaczy...
ja z moją ręka ide dzisiaj na 17:30...
reklama