reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Patrycja - witaj:)
magdaciosek - czekamy na fotki z urlopu!
monia - oby kot się znalazł.. Twoje modlitwy zostały wysłuchane i mamy deszcz:-)

Rozmowa moich dzieci:
Maciek: Ełyyy Yyy
Lenka: Maciuś mów coś
Maciek: Ełyyy Yyy
Lenka: Niu niu niu Maciek. Maciuś nie umie
Maciek patrzy na Lenkę jak zaczarowany i uśmiecha się najpiękniej jak potrafi:happy2:

reklama
Elvie takie chwile są najpiękniejsze, Z też niezmiennie zachwycona i wpatrzona w siostrę.
A jakie powitanie miały po 2 tygodniach rozłąki, wyściskały się, puścić się nie chciały.

Patrycja witaj i pisz.
Skwaru ciąg dalszy, spacer nas trochę wykończył, podróż, zmiana klimatu, upał, normalnie jak na ciężkim kacu się dziś czuję.
30 km od nas ulewy i nawałnice więc może i nas coś się rozwinie

Jestem i mam za soba SOR wypadla mi miska z makaronem z lodowki na razie inadpekla mi kosc lapa unieruchomiona na szczescie nie gips a opatrunek ale boliiiiii.........

i tak sie skonczyla rodzinna niedziela

Isabela no to nie ciekawie . :no:

My nad jeziorko pojechaliśmy bo mamy fajne 65 km od nas . ośrodek fajny troszkę lecący komuną :-D:-D
Dzieciaki wypluskane za wszystkie czasy . I było by miło do końca ale dostałam mandat :wściekła/y::wściekła/y: 400 zł i 10 punktów :wściekła/y::wściekła/y:

Patrycja witami , napisz coś więcej o was .

Magda czekamy na fotasy

Jestem i mam za soba SOR wypadla mi miska z makaronem z lodowki na razie inadpekla mi kosc lapa unieruchomiona na szczescie nie gips a opatrunek ale boliiiiii.........

i tak sie skonczyla rodzinna niedziela

Iza, współczuję...oby szybko przeszło i się zagoiło...

400 zł i 10 punktów :wściekła/y::wściekła/y:

no to Aniam, nowej kiecki nie będzie :sorry2:...swoją drogą nieźle musiałaś 'ciąć' :-), bo to chyba max za prędkość...

Isabela no to nie ciekawie . :no:

My nad jeziorko pojechaliśmy bo mamy fajne 65 km od nas . ośrodek fajny troszkę lecący komuną :-D:-D
Dzieciaki wypluskane za wszystkie czasy . I było by miło do końca ale dostałam mandat :wściekła/y::wściekła/y: 400 zł i 10 punktów :wściekła/y::wściekła/y:

Patrycja witami , napisz coś więcej o was .

Magda czekamy na fotasy

Współczuję! Pochwal się za co.

Iza, to się urządziłaś!
Patrycja witaj.
Magda Czekamy no foteczki.
Monia, to macie problem z kotem, oby sie znalazl, trzymam kciuki.
klawiatura mi padla...

Jakbym cieła cała drogę to wtedy bym sobie powiedziała że jechałam jak debil moja wina :no:
a tu właśnie całą trasę w miarę przepisowo , długa prosta , dwa auta przede mną to wyprzedzam , jak już kończyłam wyprzedać zaczął się zabudowany . Jak wyprzedzam to chcę to zrobić jak najszybciej więc mi się 108 na liczniku zrobiło . No i właśnie za te 108 na 50tce dostałam :wściekła/y::wściekła/y: Chwilkę wcześniej mogłam jechać 80.

Dobry wieczór po weekendzie Mamuśki:-)
Co dobre szybko się kończy. Sobota na plaży pod krk śmignęła jak nie wiem, ale było super. Lenistwo błogie i było miodzio. A dziś zakupy, teściowa i gotowanie..też zleciało.
Juliś co raz częściej woła "siku cem" i robi do nocnika więc jakiś wreszcie progress :tak:
Mnie cyce bolą z dnia na dzień co raz bardziej, podbrzusze tez trochę co jakiś czas więc jestem dobrej myśli co do ciąży- może wreeeszcie się uda:-) Jutro po południu betę zrobię i zobaczę co pokaże. We wt dzwonie do ginki...Ehhh..oby kwiecień ponownie okazał się szczęśliwy i da mi najwspanialszy prezent na 30'te urodziny (również w kwietniu) :sorry2:;-)

Aniam- no to "piekne" zakończenie wycieczki nad wode :no: wspołczuję :sorry2:

Isabela- no Ty też czytam niedzielę "udaną" zaliczyłaś. Ja rok temu też tak miałam- pół niedzieli na SORze i wylądowąłam w gipsowym "kozaczku" na 2 tygodnie :no: Zyczę szybkiej regeneracji łapki :sorry2:

Gosia- to jak do nas napiszesz skoro klawiatura CI pada? :-p

magda ciosek- wytchnienia w pogodzie życze- u nas całe popołudnie burze były i wieczór dał odpocząć od zaduchu.

Monia- mam nadzieje, że jednak kotek się znajdzie...oby...szkoda futrzaka bo smutno tak...:sorry2:

Patrycja- witaj :tak: Niesamowite, ze ktoś jeszcze do nas dołącza :-) O mały włos, a byłybyśmy razem na "marcówkach 2013" ale niestety nie wyszło:sorry2:

Katik- żyjesz tam w tym UK? ;-) Co dobrego u Was? Jak tam Polusia?

A ktoś w ogóle wie co u Justy?

Pozostałe Drogie Baby pozdrawim serdecznie i do jutra :)

Aniam, tak jest przeważnie, że jedzie się długo za kimś kto się nie rozpędzi więcej niż 60/h, jak człowiek ma możliwość wyprzedzić to stoją, albo radar gdzieś ustawią i cię mają. Polskie drogi. Ja mieszkam na wylocie małej wioski, długa prosta przed laskiem, często mamy wizyty policji. Śmiać mi się chce, jak samochód policyjny koło mojego domu tnie ze 100/h!!!!
Elvie, cudnie to muszą te rozmowy Maćka z Lenką wyglądać.

Byliśmy dziś w Ikei, nałaziłam się jak głupia, ale szafeczkę małej kupiłam:-)
Zaczęliśmy mały remont - malowanie pokoju, tzn. na tą chwilę wszystko powynoszone, jutro malowanie. Dokładnie malował będzie mój małżonek, bo ja pracuję:-)
Miejsca mamy malutko a musimy dziecku jakiś kącik przygotować. Uciekam jeszcze parę rzeczy poprzekładać i spać. Dobrej nocy.

reklama
Ella, oczywiście kciuki trzymamy, więc czekamy na ciebie jutro z pozytywnymi wieściami.
Coś mi się klawiatura często zawiesza( myli literki, ale pisać się da), nie wiem od czego. Resetuję kompa i jest ok:-)

Do góry