Dzień dobry
Gosia-3mam kciuki za rozwiązanie szczęśliwe i szybkie i juz brak przedwczesnych wizyt w szpitalu ;-)
Monia- gratuluje odsmoczkowania- moja mała łajza tez wie że wszystko mozna kupic...przymierzam sie do zabrania jej tegoż ciumkacza ale bedzie ciężko. Jedynie z nim śpi, ale zawsze.
Kitttek i Gosienka- udanych dalszych wakacji i cieplejszej pogody- podbijajcie dalej wybrzeże.
Isabela-milego cieszenia sie autkiem. Czytam że spece jesteście...może kiedyś się zwróce o doradę
Aniam-to ładną dyscyplinke wprawadziłaż że szkraby chodzą jak w zegarku. Choć powiem Ci szczerze że u mnie tez plan dnia ścisły i tez mała w łóżku o 20 a w poludnie koło 13-14. Do tej pory na spacerach a od tygodnia w łóżeczku.
Annaoj- milo czytac że taki udany i atrakcyjny weekend spedziliscie
Nata- tu nazywasz się Nata
AgnieszkaSz- cale szczescie ze J wyzdrowial już- żal lata na choróbska
Maonka- zeby nawet w ciazy trzeba leczyc- jesli to sie zaniedba moze zrobic sie cos powazniejszego i nie unikniesz za pare miesiecy antybotykow zakarzen itd. Idz do zębogrzeba powiedz ześ w ciązy i co jest i niech pomoże tyle ile moze żeby szkrabowi nie zaszkodzić
I gratuluje II trym
Elvie- ależ Wy macie sukcesy z M- gratulacje- super takie życie
Zielona- nie uwierzysz ale pół nocy mi się śniłaś dziś z Kostką
w życiu Cie niestety w realu nie poznałam a jednak
U mnie wczorajszy i dzisiejszy dzień pod hasłem ksiązka (a'propos czytania
) i plac zabaw. Nuda troche ale coż- w imie wyższej idei
Juliś mi zaczyna wolac że chce siku czasem więc jakis mikro kroczek do przodu z pieluchami ale jeszcze daleka droga. nagradzam ja i nagradzam ale jeszcze ciężko. Poza tym nic. Relaks i goście bo znajomych natchnelo i codziennie ktos sobie przypomina i wpaca- szok normalnie bo ostatnio nikt sie nie pojawiał.
Lece karmic niejadka a Was wszystkie pozdrawiam serdecznie i dzięki za kciuki