reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam,
mnie też mało, bo nie mogę się małym nacieszyć:-D cztery dni rozłąki, a jakiś inny się zrobił, jakby dojrzalszy;-) Dziś mamy jeszcze bilans dwulatka:-D4 miesiące później:-D
Po incydencie w szpitalu postanowiłam sobie torbę do szpitala przygotować i wyprawkę naszykować, bo jestem w polu. To co mi mój mąż do szpitala przynosił, to zgroza. Ja nie wiem, gdzie ten chłop ma oczy!

maonka czas leci nieubłaganie, spokojnego drugiego trymestru.
uciekam do przychodni

reklama
Dzień dobry :tak:

Gosia-3mam kciuki za rozwiązanie szczęśliwe i szybkie i juz brak przedwczesnych wizyt w szpitalu ;-)

Monia- gratuluje odsmoczkowania- moja mała łajza tez wie że wszystko mozna kupic...przymierzam sie do zabrania jej tegoż ciumkacza ale bedzie ciężko. Jedynie z nim śpi, ale zawsze.

Kitttek i Gosienka- udanych dalszych wakacji i cieplejszej pogody- podbijajcie dalej wybrzeże.

Isabela-milego cieszenia sie autkiem. Czytam że spece jesteście...może kiedyś się zwróce o doradę ;)

Aniam-to ładną dyscyplinke wprawadziłaż że szkraby chodzą jak w zegarku. Choć powiem Ci szczerze że u mnie tez plan dnia ścisły i tez mała w łóżku o 20 a w poludnie koło 13-14. Do tej pory na spacerach a od tygodnia w łóżeczku.

Annaoj- milo czytac że taki udany i atrakcyjny weekend spedziliscie

Nata- tu nazywasz się Nata :-D:-p

AgnieszkaSz- cale szczescie ze J wyzdrowial już- żal lata na choróbska

Maonka- zeby nawet w ciazy trzeba leczyc- jesli to sie zaniedba moze zrobic sie cos powazniejszego i nie unikniesz za pare miesiecy antybotykow zakarzen itd. Idz do zębogrzeba powiedz ześ w ciązy i co jest i niech pomoże tyle ile moze żeby szkrabowi nie zaszkodzić :) I gratuluje II trym :)

Elvie- ależ Wy macie sukcesy z M- gratulacje- super takie życie :)

Zielona- nie uwierzysz ale pół nocy mi się śniłaś dziś z Kostką :-D w życiu Cie niestety w realu nie poznałam a jednak :-D

U mnie wczorajszy i dzisiejszy dzień pod hasłem ksiązka (a'propos czytania ;) ) i plac zabaw. Nuda troche ale coż- w imie wyższej idei :p Juliś mi zaczyna wolac że chce siku czasem więc jakis mikro kroczek do przodu z pieluchami ale jeszcze daleka droga. nagradzam ja i nagradzam ale jeszcze ciężko. Poza tym nic. Relaks i goście bo znajomych natchnelo i codziennie ktos sobie przypomina i wpaca- szok normalnie bo ostatnio nikt sie nie pojawiał.

Lece karmic niejadka a Was wszystkie pozdrawiam serdecznie i dzięki za kciuki ;)

Teraz ma wrażenie, że leci tydzień za tygodniem, nawet się nie obejrzę jak dzidziuś będzie na świecie, do tego wakacje, więc lato szybko mija.
Z Alicją miałam wrażenie jakbym chodziła w ciąży 2 lata. Do tego doszedł przełom roku, gorączkowe przygotowania do niewiadomej, wszystko nowe.
Teraz to już po świętach pewnie będę siedzieć jak na szpilkach.
Isabela mój ślubny nigdy sam auta nie kupuje, zawsze z zaprzyjaźnionym mechanikiem wybiera auto. Ale tak jak piszesz, teraz auta drogie, ludzie ściemniają ile wlezie. Z komisu też nie kupuje, bo tam wiadomo, że na 100% licznik przekręcony, woli od prywatnej osoby. Jakby coś to będziemy dzwonić

Co do odpieluchowania to w końcu (odpukać w niemalowane) jakiś przełom, ładnie woła już od 2 tyg, sporadycznie raz na parę dni jakaś wpadka się zdarzy, ale zauważyłam jak jest bardzo zajęta i wtedy zapomina zawołać. W domu i na dworze już nie ma problemu, nawet jak jedziemy gdzieś to nie zakładamy pampka i też woła. Niestety cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Od maja walczyliśmy.
Ale ile nerwów mnie to kosztowało.... Grr

hej,
my już po bilansie. Mały waży 13,5 kg i mierzy 89 cm. Od dzisiaj zaczynamy indywidualny kalendarz szczepień, bo jeszcze nie był szczepiony. Trzymajcie kciuki.
Mateusz jest w pełni odpieluchowany, pięknie woła siusiu i kupkę, matka jest dumna jak paw!
Co do czytania uwielbiam, wszystko co wpadnie mi w ręce. Jedyne czego nie znoszę, to poradników, chociaż namiętnie je kupuję:szok: Mój mąż mi zwrócił na to uwagę:-D
Chociaż przyznam, że rodzina, szczególnie dzieci, nie sprzyjają czytaniu!!!!
maonka czas szybko leci, nawet się nie obejrzysz a ciąża zleci.

Ella ja nie mam dyscypliny aż takiej w domu . ale rzeczy typu spanie , jedzenie , kąpanie mają dzieciaki o ustalonych porach :tak:

Zielona potrzebujesz do wawki ? To ja Ci proponuję inaczej . Przyjedziesz do mnie przenocować . Ode mnie do wawy masz 30 min pośpiechem , lub 50 min żółtkiem . Chyba że małożon nigdzie nie wyjedzie , to on Cię zabierze do wawy z rana a przywiezie wieczorem . Jak CI taka opcja potrzebna dawaj znać . Po co masz mieszkać w hotelu . Do łodzi ode mnie też się jedzie jakieś 40 min :tak:
Kosz noclegu to dwa wina z biedronki:-p:-p

Witam,
nadrobiłam po łebkach, bo Lena smoki poprzegryzała, nowych jej nie kupiliśmy i łazi i ciucia szuka. Jak mi Maćka wrzaskami obudzi to ją chyba uduszę.
Spokojnej nocy Wam życzę!

reklama
Do góry