reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej witam jako druga:-)
Dzisiaj i jutro mam wolne:-) wstałam o 5,30 umyłam okno, wstawiłam drugie pranie i przejrzałam papiery, zaraz wszystko policzę i będę miała spokój z tym miesiącem:tak:
Na dzisiaj przewiduję gruntowne porządki, muszę wszystko dokładnie wysprzątać ponieważ okazało się że Kuba ma owsiki:szok::no::angry:, najprawdopodobniej załapał od kota, rączki moje dziecko myło za każdym razem po zabawie ale jak się okazało nie zawsze mydłem:wściekła/y::angry:. Także cała rodzinka musiała przejśc kurację!
ella trzymam kciuki &&&&
gosia dobrze że z Wami wszystko ok, jeszcze troszkę i bedziesz tulić Hanię

Wracam do papierów, bo jak wstanie mały szogun będzie ciężko to ogarnąć
Miłego dnia!

hej,
moje dziecko pospało do 7.30, fakt,że poszedł spać koło 22.30,ale zdarzało mu się i wtedy wstać o 6.
Od dziś wprowadzam surową dyscyplinę, bo mi się dzieć psuje.
Sonia o 5,30 okno myłaś?? podziwiam. Owsików nie zazdroszczę, ale cóż i to trzeba przejść. Trzymam kciuki za szybkie pozbycie się dziadostwa.
Uciekam śniadanko czarować. M. krzyczy, że chce kotlecika i brokułkę:szok: chyba oszalał, że będę o 9 rano kotlety tłukła.
miłego dnia

witam
wczoraj się zasiedzieliśmy u kuzyna i dzisiaj nietomna jestem.
Dzisiaj Igor przyjeżdza, teście go przywiozą, Alicja z moją mamą zostają i w piątek do nich jedziemy. Taką zmianę planów mój mąż zaplanował, po tym jak się okazało, że mają wolne auto. Bratanek B dostał wczoraj gorączki i szwagierka po niego przyjechała, na szczęście, bo wypatrzyła, że na szyji ma kleszcza. Od razu wczoraj do kliniki pojechali, ale jeszcze nic nie wiem, mam nadzieje, że to nic poważnego. kurcze te kleszcze to takie paskudztwo...
Sonia skąd Ty masz powera, myć okna bladym świtem, podziwiam.
Gosia czyli dziecko głodne wstało;-)
postaram się póxniej zajrzeć

Witam środowo :)

Wpadłam się przywitać i lece bawić się z córcią :) U mnie nic nowego. Czekam sobie... ;)

Pozdrawiam wszystkie!

cześć dziewczyny przepraszam że tak żadko się odzywam w tym tygodniu ale nie mam wogóle czasu gdzieś mi znika.
W pracy zawalona po uszy a w domu nie mam jak bo w tym tygodniu jest u nas moja mama i nie mam jak. W zasadzie to od soboty to nawet nie odpalam kompa w domu. Czasami coś podczytam ale na pisanie czasu brak:-(

gosieńko dobrze że wszysko jest już ok
Ale napewno nadrobię w przyszłym tygodniu:-D jak skończę miesiąc (fakturację).

Buziaki dla dzieciaczków

Ostatnia edycja:
Witam z kawką w ręku
Kończy mi się już bezkofeinowa, czas odwiedzić sklep.
Moje dziecko było dzisiaj nad wyraz łaskawe, usnęła o 21, przyszła do nas chyba o 6!!!, wstała o 9:40!!! Więc dopiero niedawno zjadłyśmy śniadanko.

Dla Elvie, Gosi, Salamandry i kto tam jeszcze chce
Wczoraj po jakiś 2 tyg od zamówiłam dostałam próbki z J&J
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Dostałam o taki zestawik DSC04582.jpg

Żel i mleczko całkiem spore 50ml

reklama
Dla Elvie, Gosi, Salamandry i kto tam jeszcze chce
Wczoraj po jakiś 2 tyg od zamówiłam dostałam próbki z J&J
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Dostałam o taki zestawik Zobacz załącznik 485362

Żel i mleczko całkiem spore 50ml

dzięki maonka, też sobie zamówiłam:-)

Mój M. został siłą wyciągnięty z basenu i do tego nie chce spać, wszystko na nie:wściekła/y:
Muszę go położyć wcześniej, by później wieczorem szybciej usnął, coz moimi gabarytami i takim skwarem nie jest takie proste:-D
Dziewczyny ma może któraś telefon w Orange, ja mam w Plusie i kończy mi się umowa. Dodam, że mieszkam w miejscu, gdzie jest problem z zasięgiem. Pan w Orangu zapewnia, że maja dobry zasięg, ale mam obawy. Koszty ogólnie są atrakcyjniejsze niż w Plusie, tylko ten zasięg.

Do góry