reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się jako pierwsza (chyba;-))
W końcu przepiękna pogoda, szkoda tylko, że w pracy trzeba siedzieć, ale jadę dzisiaj do kuzyna na grila prosto po pracy, więc jest ok.
:-D:-D
W wakacje ma być jeszcze żółwik sammy . też chcemy iść . Szymkowi się podoba kino , frytki chciał a nie popcorn więc przemytciłam z maca . a najbardziej chyba to , że poszedł gdzieś z mamą bez Oli.
to się Igorowi też najbardziej podoba:-)
U nas też jest "zielona noc" dla ostatniego rocznika.
Maonka ależ ten czas leci.
Elvie super, to kiedy jedziecie?
do później, mam nadzieje

reklama
Witam jako druga:)
Dzieciaki mi dały pospać do 8:00:happy2:
U nas też słonecznie od rana. Zaraz śniadanko, wyprawienie Lenki do klubu maluszka i wyprawa do marketów budowlanych -musimy płytki oglądać, bo na dniach wypada je kupić a póki co tylko w necie przeglądaliśmy.
Jakby Wam jakieś ładne białe łazienkowe w oko wpadły to będę wdzięczna za polecenie.

anna- jedziemy 27-28.10 czyli wygląda na to, że moją 30-stkę będę w Pradze spędzać.

witam się porannie...
zmęczona już od rana... nic mi sie nie chce, a biurko mam zawalone jakby tornado przeszło :errr:

Babeczki, mamy jakas inna lodzianke tutaj poza onka (bo cos dawno jej nie bylo)? A moze inna babeczka zna to miasto? Mam pytanie transportowe. Mozliwe, ze bede musiala dostac sie do hotelu focus, a tam najlepszy dojazd jest z dworca lodz centralna. Z kolei pociagi jada albo do kaliskiej, albo zabieniec, albo widzew. nie moge znalezc rozsadnego polaczenia z ktorejkolwiek z tych stacji z hotelem. wy help mi! ;-)

Zielona- ja nie z Łodzi, ale może pomogę, tu zobacz: jakdojade.pl Łódź - Wyszukiwarka połączeń i rozkłady jazdy komunikacji miejskiej

wystarczy, jak wpiszesz np. Łódź Kaliska a potem Holel Focus (dojaz tam zajmuje ponoć 5 minut z Kaliskiej- bimbajem nr 12, ale poszukaj sobie tego, co Ci najbardziej pasuje.

A! Pytałaś o apostille, z tego co mi wiadomo tylko w Wawie to zalatwisz, ale może zadzwoń do MSZu to Ci powiedzą czy możesz to zrobić z poziomu innego miasta 22/ 523 9451

Pozostałe babki pozdrawiam, mało mnie będzie w najbliższym czasie.

Ostatnia edycja:
Z ta apostilla to pytalam, bo mam miec wizyte z zagranicy. Niestety Warszawa jest cholernie droga, wiec przyszlo mi do glowy ze Wrocek taniej (bilet lotniczy taniej, bo hotele juz niekoniecznie) i tam niejako przy okazji zalatwilabym tez apostille. Ale to nic waznego. I tak podskocze do wawki w tym celu.

Witamy i my

Elwira my mamy bialo brazowa lazienke i mamy takie plytki biale Płytki Amarante Opoczno - Sklep iLazienki.pl, płytki łazienkowe jest napisane krem ale sa biale, ale nie polece wogole nikomu juz nigdy bialych plytek bo sa tragiczne do mycia, znac kazde male stopki wszystko i mycie mycie a wlasciwie polerka bo na mokro i potem na sucho i to szybko bo sie mazy robia, nigdy wiecej bialych plytek brrrrrrrrrrrr

A co u mnie w Toske wczoraj cos wstapilo i ledwie zyje ale cuz glowa do gory i hejo

Maonka co do kupna auta przeczekajcie lato bo ceny wygorowane nas przycisnelo najlepsze miesiace do kupna auta to listopad grudzien bo komisy, ci ktorzy sprowadzaja wyprzedaja bo zaplaca drugi raz podatek od nich wiec leca z cenami byle by sprzedac. ale nie kupujcie tez auta grudzien styczen luty bo jest snieg i mozna rone rzeczy zataic niestety i ludzie to wykorzystuja. Nam udalo sie kupic od bardzo uczciwego "sprowadzacza", gosciu sprowadzal auta po 3,4 mial zarejestrowana firme oczywiscie faktura vat marza zeby skarbowce nie oddawac nic, wydruk ze stacji nic nie klamal wiemy co bylo popsute, mojego tescia nie da sie oszukac bo siedzi w tym fachu 30 lat i ciagle sie uczy i doszkala do coraz to nowszych aut, ale to co ludzie probuja wmowic to sie w glowie nie miesci. Wogole jakbys cos potrzebowala wiedzy o jakims silniku, aucie dzwon , mam szpecow w domu :-) A sama wiem ze bez fachowca kupic auto to brr.....

Co do czytania nienawidze nienawidze nienawidze, ale ogladac filmow tez nie chyba ze mnie zaciekawi jakis bardzo, ostatnio hit sherlock holmes swietny film swietny

Lece do garow wpadne pozniej :-)

reklama
dzień dobry :-)
mnie też mało ostatnio i pewnie na długo tak zostanie :-) ale coż 2 dzieci w domu to trzeba być w ciągłym ruchu ;-)

czytać...uwielbiam :-) jak mam chwilę to czytam albo z biblioteki albo swoje na półkach a tam mam różne rzeczy ;-) nienawidze poradników :-p wole fantasy, lekką powieść, dobry kryminał (chmielewska np.), romans (ale nie harlequiny :no:), tzw. ksążki kobiece (czyli dla kobiet o kobietach ;-))

dobra spadam...
pogody wam życze i spokojnego tygodnia

Do góry