reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam z upanego Gdańska- w końcu upalnego:)
mało mnie ostatnio jeśli kto zauważył bo nie moge się ogarnąć. W pracy młyn, w domu jak to w domu zawsze coś do roboty no i ten plac zabaw na którym kwitniemy do wieczora.Podczytuje w pracy od czasu do czasu ale z odpisywaniem ale postaram się tak więc:Gosia, Kittek- udanego urlopowania, pogoda idealnaEll
Ella- 3mam kciuki za spełnienia marzeń
Elvie-Aniam ma racje zabieraj młodej smoka- w końcu kiedyś ten moment musi nastąpić, a Lenka już duuża panna
Gosia- współczuje doskwierajacego ciepła , ale już niedługo i mała będzie na świecie
Maonka- gratuluje II TRYMESTRU, fajne te próbki i to za darmo ?? chyba też zamówie, trzeba korzystać:)
Wiecej nie pamiętam ale oWszystkich ciepło myśle i pozdrawiam,

A u nas ok- mały dokazuje- gada jak najety i ostatnio ma etap pt- kopnąć Cię??podchodzi i kopie a jak mu powiedziałąm kopnac cie to teraz to podłapał i zanim dostane kopa w kostke pyta się czy mnie kopnąć.
Z odpieluchowaniem na szczeście się nie cofnął i wszystko trafia do kibelka, do nocnika albo w krzaczki- z tym ostatnim to ja mam problem, bo jak go wysadzam to się zawsze obsika- mamuśki podajcie jakis patetnt na wysadzanie chłopców-wysadzam go na stojaco ale ten siusiak jest tak mały ze zawsze sobie coś obsika:)

Ja na moment... :-(

Orange... orange... Mam i Orange i Play, drugie tańsze i z lepszym telefonem, pierwsze drogie z telefonem też dobrym... ale drogie... za to zasięg Play ma jak Plus :-) zaś Orange ma przyzwoity. Zaś wszystko zależy od m-ca gdzie jesteś.

Kamisia- nie pomogę, bo B. sika sam, na stojąco i trzyma, co trzeba samodzielnie :-)

Ella- &&&

hej dziewczyny
wpadlam sie przywitac, podczytuje Was w miare na biezaco, ale nie pisze bo nie mam o czym a ciagle smutac nie chce...
mialysmy do Wawy jechac do Łady 10go a dzis mialam telefon ze mamy przyjechac 3go, jakbym malo miala problemow to teraz transport musze kolowac bo wczesniej B specjalnie na 10go sobie wolne ustalal, a teraz dupa. moze uda mi sie tez w sierpniu jeszcze na turnus pojechac to moze sie czesciej odezwe, bo na razie kiepsko z mna...:(

Milego wypoczywania mamuski!

Ja mam tel w orange . U mnie zasięg jest ale jak jadę autem to często gubi .
Najgorszy syf to T-mobile . J ma jeździ po całej Polsce i marnie z nimi . Podczas drugi to już porażka po całości .
Ja mam orange 7 lat chyba już , ale chyba się do pleya wyniosę .

Ja mam plusa, J ma plusa i nie narzekamy, nawet na tej zabitej dechami wsi, co tam w sobotę wyląduję łapie zasięg :-D
Witam wieczorkiem, mało mnie ale mam pakowanie, bieganina z młodą jeszcze przed wyjazdem lekarzy i terapię odbębnić, zalecenia na 3 tyg od logopedy mamy, kolejny masaż i ćwiczenia, niedobrze mi się robi na myśl o moim "urlopie" :-(
Nie będę wam smęcić, zaliczam tylko dół za dołkiem i chwilami nie radzę sobie z małą ale liczę na pomoc u rodziców, chociaż w weekendy jak będa do nas zjeżdżać.
Jeszcze w piątek będe miala neta ale w razie coś pożegnam się jutro ;-)
Miłego wieczoru

Gosia, ja mam Orange i T-Mobile, dla mnie T-Mobile jest lepszy...z Orange jak mieszkałam przy Grabiszyńskiej (fakt, na parterze), to zasięgu nie miałam :sorry2:...nie mówiąc o necie mobilnym...teraz na wsi jest ok, ale bywa, ze na zadupiach tracę zasięg...z T-Mobile mi się nie zdarzyło...

się witam...
jak to fajnie jak dziecko idzie spać o 19-stej...i pranie można w spokoju zrobić, poodkurzać, podłogi pomyć, a i obiad na następny dzień upichćić...chodzi mi jeszcze po głowie ciasto z brzoskwiniami, ale chyba nie będę przesadzać :cool2:

reklama
Dzięki dziewczyny, tak właśnie myślałam, że gość chce wcisnąć kit. Twierdzi, że zasięg się zmienił na lepsze, bo wszystkie sieci w Polsce podpisały umowę, w ramach której będzie lepiej. Trele, morele. Zostaje w Plusie.
Zielona ale twoi rodzice mieszkają w miasteczku. Ja mieszkam na wiosce, do tego w lesie, zasięg jest naprawdę kiepski.
Kamisia też ma ten problem, niby M. też próbuje sobie trzymać, ale zawsze coś osiusia. Na razie nie ma paniki, bo jest lato, mam nadzieję, że do jesieni się nauczy.
monia szalejesz. Ja też uwielbiam mieć wolny wieczór, chociaż ostatnio mam ich coraz mniej. Dziś mały usnął 21.30:wściekła/y:
Przytoczę wam myślenie M. na temat anatomii!
Siusia dziś i pyta z zaciekawieniem.
- Mamo a ty masz pisiorka?
- Nie mam dziecko.
- Tatuś ma i dzidziuś!
- Chłopcy mają, dziewczynki nie.
- Ale dupy wszyscy mają?!
- Tak mają....

Do góry