reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dZIENDOBRY........PARAM MAM JUZ IMIE..MOJ MEZULA JUZ PODJAL DECYZJE I NIE MA MOWY O INNYM IMIENIU!
MILEGO DNIA

Super ,że imię wybrane Gabriel ładnie :tak:.

Mój synuś właśnie przyszedł żebym mu obcięła paznokcie , moje kochane samodzielne dziecko:-D:-D

Post edytowany bo pisząca jest blondynką :-D:-D;-);-)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek....ale mi się dobrze spało- aż do momentu kiedy jakiś doooopek nie zadzwonił z Banku z ofertą kredytu....wrrrr pogoniłam go na szczaw:-)
Jak tylko właczyłam TV na dzień dobry usłyszałam- PIERWSZA SMIERTELNA OFIARA AH1N1 W POLSCE.....o kurde sobie myślę zaczyna się- a za chwilę- pacjent zmarł w szpitalu w Gdańsku....powiem Wam szczerze że jestem przerażona :szok:a na dodatek boli mnie troche gardło.....łoo matko- chyba zabunkruje sie w domu, ale czy to normalne??nie można dać się zwariować chyba
a tak poza tym to nie mogłam spać pół nocy, bo byłam taka podekscytowana wiadomością , że będziemy mieli syneczka:laugh2:

Podchodź do tego z rezerwą u mnie potwierdzonych jest 18 przypadków a nie ma takiej paniki jak w Polsce , poza szczepionkami oczywiście. A w domu się zabunkruj z powodu gardła po co masz później antybiotyki łykać.
Wy zmienialiście mieszkanie z tego co pamiętam więc , może pan z banku , myślał, że jakiś kredycik na urządzenie :-p

Antoś pięknie :tak::tak:

Hee....te param to chyba swego rodzaju FANFARY:-)
Ja się doczytałam w suwaczku że Gabryś:cool2:
hmmmmm:)
hahaha, ale sie usmialam ... Aga, ale super to wyszlo :-D:-D:-D

CZesc Kochane! My "juz" (jest 10ta sic!) po sniadanku, zaraz kawusia i lecimy na zakupy. Wczoraj tak potworny wiatr wial, ze dzis kosze na smieci poprzewracane na ulicy, a na ogrodku krzesla i stol w tujach leza :szok::szok:

No nic, milego dnia, odpoczywajmy ile sie da!!!!

reklama
Witajcie:tak:

aga...jestes boska...no mi napewno humor poprawilaś:tak:

Ilonka...śliczne imię Gabriel...sama sie nad nim zastanawialam:-D

A ja musze zmykac niestety, u mnie dzisiaj mały remoncik, w koncu oprocz wanny doczekam się prysznica (kupiony już 4 m-ce temu),ale mąż z teściem dzisiaj dopiero montują. Także u mnie wiercenia, brud i kurz:-(

Do zobaczenia:tak:

Do góry