reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc dziewczynki...uwaga
syn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis sie dowiezialam, w pierwszej chwili troszke smuto, tym bardziej ze coreczke stracilam.Ale bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam

Ilona1985 - gratulacje syneczka, chlopaki tez sa fajne :-D:-D:-D

wesola, jestesaniolkiem - brzuszki super, zgrabniutkie :)

Ja dzis caly dzien myslalam, ze jest piatek i jutro moj B sie zajmie dzieciakami, a tu jeszcze jeden dzien meki.
Pracujacym mamom zycze duzo zdrowka i sil. I nie przejmowac sie tym, co inni mowia.

Ilona gratulki!!!

Ukochany wreszcie wrocil. I wiecie co? Tak sobie mysle, ze nie odczuwalam motylkow, albo je ignorowalam. Wczoraj, jak tylko Ukochany wital sie z brzucholem i powiedzial, ze czekamy na malucha i takie tam slodkosci. Zeberka wziela chyba rozped i jakby chciala juz wyskoczyc i pasc w tatusiowe ramiona. Oj poczulam szkraba.... ;)
I tak mi sie zdaje, ze to bedzie synus/corusia tatusia. HA ha ha.

reklama
Witajcie po długiej nieobecności!
Ilona i wronka gratuluję zdrowych synków!
Ja jeszcze nie znam płci, wszyscy obstawiają chłopca tylko ja uparcie twierdzę że będzie Marysia. No nic dowiem sie na poczatku grudnia:-).
We wtorek byłam u lekarza i okazało się że moja szyjka jest skrócona, coprawda jest twarda ale strasznie się denerwuję. Kontrolę mam 24.11 i wtedy sie okaże, lekarz powiedział że może to być spowodowane tym że to trzecia ciąża i wtedy będę musiała tylko bardziej na siebie uważać. Jeśli jednak coś się znieni, będą szwy i leżenie plackiem do końca ciąży:no::no::no::no::no::no:!
Trzymajcię się Kochane!

Do góry