reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
malakurka gratulacje i życze donoszenia
Sorrki że sie tak długo nie odzywałam, czytam wszystko prawie codziennie, ale pisanie mi trudniej idzie. Czy Wy tez macie takie problemy z krzyżem? Wyjdę na spacer i po pół godzinie musze wracac bo plecy odmawiuają mi posłuszeństwa. Mąż sie śmieje ze teraz ja go popędzam w sklepie by szybciej iśc do domu, a nie jak kiedys mogłam chodzić między pólkami.
Też jeszcze nie czuje ruchów, przy 2 to juz chyba bym mogła poczuć. Wizyte mam za 2 tygodnie i mam nadzieje ze juz bede wiedziała jakiej są płci.
Czy wy też zamierzacie chodzic do szkoły rodzenia, dowiadywałam sie u siebie i chyba sie zapisze. w sumie nie zaszkodzi
ticker.php

amorek52 fajnie, ze sie odzywasz... ja juz od kilku dni myslalam co tam u naszych blizniaczych Mam, czy wszystko dobrze...
Moja siostra miala blizniaki, i niestety, nawet przy kilku usg podczas calej ciazy nigdy nie szlo dojrzec kto tam siedzi. Obys miala wiecej szczescia, przynajmniej teraz, bo za kilka tygodni jak maluchy podrosna, to juz nie beda sie tak krecic i wiercic jak pojedyncze dzieciaki :tak:

Z krzyzem tez mam problem, ale to wlasnie dzis zauwazylam. Mialam bole przed urlopem, a podczas wypoczynku nie dolegal mi wogole. od powrotu do pracy - czyli dluzszego siedzenia, i stania na zmiane widze, ze krzyz pobolewa....

Mam te szczęście ze są dwujajowe, wiec sądze ze jest duża szansa na to że sie dowiemy. Wczoraj zaczełam poszukiwanie wózka dla maluchów, to nie jest takie proste. postaram sie cześciej pisać, albo tak czesto jak czytam forum.

ticker.php

No moja siostra tez miala dwujajowe.... I ja tak sobie zawsze myslalam, ze fajnie w takim przypadku miec parke, bo skoro dwujajowe, to juz nie beda "jak dwie krople wody", a przeciez to caly urok w blizniakach ;-);-);-) ( no i ma dziewczynke i chlopca)
Ale co tam, najwazniejsze przeciez, by maluchy zdrowiutkie byly!!!

Witam!
Przyznam się bez bicia, że nie przerobiłam całego tematu, gdyż jest już bardzo dużo stron, ale rejestruję się jako kwietniówka 2010. Termin porodu - 17 kwietnia (planowo) a jaki będzie faktyczny, to natura pokaże...

reklama
Do góry