reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mnie póki co przeziębienie nie dopadło, za to od 3dni bóle głowy potworne mam. masakra jakaś, bo nigdy wcześniej nie miałam.
Dzwoniłam dziś do gin. Umówiliśmy się na 18listopada (środa) na 10:00. Może się wreszcie Dzidzia ujawni;-)
Powiedziała, że bóle głowy mogą być spowodowane niedoborem magnezu lub za małą ilością płynów. No to piję:-D Wasze zdrowie Dziewczynki;-)

reklama
olapolap co do wypisu ze szpitala, najwazniejsze badanie dzidzia ma po urodzeniu i na najblizszym obchodzie pediatry takim 'zwyklym' i do tego bym poczekala, zazwyczaj to jest jakos do poludnia, wtedy wiesz dokladnie na czym stoicie, na obchodzie polozniczym zerkna tez na Ciebie i spokojnie mozna uciekac jesli jest oki:) tam gdzie rodzilam jeszcze do tygodnia mozna bylo przyjsc z dzieckiem na kontrole jak cos mame martwi, ale jak sie odpukac cos podzieje pozniej to juz zostaje ci krzeslo na oddziale dzieciecym kolo lozeczka zamiast lozka na polozniczym, bo 2 raz Cie nie przyjma...
ale jak sie ma komfortowe warunki to mozna wytrzymac te 2-3dni spokojnie:)
z

No własnie nie wszedzie tak jest , tam gdzie ja lezałam jakby coś się działo z dzickiem przyjmują spowrotem i dziecko i ciebie i tak jest w wielu szpitalach . Mojej kolezanki synek wrócił za kilka dni z ostrą zółtaczka i przyjeli i ja i jego:tak:

[Z tymi salami jedynkami to nie zawsze jest tak ze tata może zostac trzeba się dowiedziec u mnie nie można było . odwiedziny tylko mogły być do 23ciej na tej sali a w dzień ile się chciało:tak:
Wpadne potem :)

kwiatuszku brzuszek rewelacja!!

elvie pij ile mozesz:) mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie!!

chorym życze szybkiego powrotu do zdrowia, a zdrowym zeby nas nic tej zimy nie dopadło:)

Ja już byłam dwa razy podziębiona a wszystko przez temperaturę w pociągach, której choćby nie wiadomo co nie da się ustawić :wściekła/y: W każdym bądź razie leczyłam się domowymi sposobami i muszę przyznać, że mleko z czosnkiem i miodem najlepiej na mnie działa :tak:

reklama
Do góry