reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
oj warszawianki, biedne jestescie z tymi cenami...
te cegielki to jakas straszna rzecz, wole podpisac umowe z polozna, powiedziec co chce i za ile a nie tak nie wiadomo komu, za co i czy wystarczy...

no to prawda...
dlatego zastanawiam się nad Wołominem ciągle...

Malakurka witamy na naszym forum... :-) super że bliźniaki. właśnie Amorek i onna już dawno do nas nie zaglądały.

Kici z tego co pamiętam to jedynka zależy czy z łóżkiem dostawianym dla męża czy nie kosztuje 150 lub 250 zł za dobę ale mogę się mylić najlepiej zadzwonić do nich i się dopytać ja jestem zdecydowana rodzić w Wołominie lub w Czerniakowskim ale z przewagą głosów na Wołomin bo można rodzić w takiej pozycji jak chcesz i możesz sobie ulżyć korzystając z wanny(i mieli w tym roku przywrócić znieczulenie zzo na życzenie).
Oddział jest wyremontowany i pokoje max 3 osobowe. Jedyny minus że wszystkie łazienki są na korytarzu.

Nie wiedziałam ze mamy już 3 mamusie z bliźniętami, a to dla tego ze leżałam i nie było mnie tutaj 2 miesiące. Na styczniówkach nie mamy ani jednej bliźniaczej mamy.

Kici z tego co pamiętam to jedynka zależy czy z łóżkiem dostawianym dla męża czy nie kosztuje 150 lub 250 zł za dobę ale mogę się mylić najlepiej zadzwonić do nich i się dopytać ja jestem zdecydowana rodzić w Wołominie lub w Czerniakowskim ale z przewagą głosów na Wołomin bo można rodzić w takiej pozycji jak chcesz i możesz sobie ulżyć korzystając z wanny(i mieli w tym roku przywrócić znieczulenie zzo na życzenie).
Oddział jest wyremontowany i pokoje max 3 osobowe. Jedyny minus że wszystkie łazienki są na korytarzu.

no to do mnie przemawia coraz bardziej, bo jednak do św. Zofii mam dalej, poza tym jest tam drożej. w Wołominie porodów w wannie już nie ma, ale skoro piszesz, że można rodzić w każdej pozycji i są wanny na uśmieżenie bólu to chyba jednak się zdecyduje. Wiem właśnie, że oddział jest po remoncie. a cena jaką podałaś za jedynkę bardzo mi odpowiada. no to chyba jednak Wołomin wygra tę walkę :-)

Dołączam do grona Kwietniówek z planowanym terminem na 18-tego, tylko nie wiem czy bliźniaki wytrzymają do końca???

:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane witajcie ja jutro na wizytę ale jakoś dziwnie się czuje i boję o nasze maleństwo bo od 3 dni nawet nie czuje motylków mam nadzieję że tam wszystko jest dobrze:-):-). Kochane odebrałam wyniki badań i są gorsze. Hormon tarczycy robiłam miesiąc temu i był 3.130 a teraz jest 3.530 więc jest większy:-:)-( badania morfologii też się o wiele pogorszyły niż miesiąc temu mimo tego że od miesiąca biorę feminatal n dla kobiet w ciąży a wyniki sa do bani co jedyn ie mocz się polepszył więc chociaż to.

malakurka witamy i z podwójnym szczęściem pod serduszkiem ekstra:-):-).
Dziewczynki jak by któraś była z okolic łodzi to napiszcie który szpital polecacie bo ja mieszkam w łodzi pod nie dawna i nie mam żadnego pojęcia na temat tych szpitali.

Do góry