reklama
M
Mka10
Gość
Amorek i onna też mają bliżniaki tylko jakos ostatnio ich tu nie iwdzialam, zaglądacie tu jeszcze??
oj warszawianki, biedne jestescie z tymi cenami...
te cegielki to jakas straszna rzecz, wole podpisac umowe z polozna, powiedziec co chce i za ile a nie tak nie wiadomo komu, za co i czy wystarczy...
no to prawda...
dlatego zastanawiam się nad Wołominem ciągle...
basia0412
Fanka BB :)
Kici z tego co pamiętam to jedynka zależy czy z łóżkiem dostawianym dla męża czy nie kosztuje 150 lub 250 zł za dobę ale mogę się mylić najlepiej zadzwonić do nich i się dopytać ja jestem zdecydowana rodzić w Wołominie lub w Czerniakowskim ale z przewagą głosów na Wołomin bo można rodzić w takiej pozycji jak chcesz i możesz sobie ulżyć korzystając z wanny(i mieli w tym roku przywrócić znieczulenie zzo na życzenie).
Oddział jest wyremontowany i pokoje max 3 osobowe. Jedyny minus że wszystkie łazienki są na korytarzu.
Oddział jest wyremontowany i pokoje max 3 osobowe. Jedyny minus że wszystkie łazienki są na korytarzu.
Elma
Małgosia
Nie wiedziałam ze mamy już 3 mamusie z bliźniętami, a to dla tego ze leżałam i nie było mnie tutaj 2 miesiące. Na styczniówkach nie mamy ani jednej bliźniaczej mamy.
Kici z tego co pamiętam to jedynka zależy czy z łóżkiem dostawianym dla męża czy nie kosztuje 150 lub 250 zł za dobę ale mogę się mylić najlepiej zadzwonić do nich i się dopytać ja jestem zdecydowana rodzić w Wołominie lub w Czerniakowskim ale z przewagą głosów na Wołomin bo można rodzić w takiej pozycji jak chcesz i możesz sobie ulżyć korzystając z wanny(i mieli w tym roku przywrócić znieczulenie zzo na życzenie).
no to do mnie przemawia coraz bardziej, bo jednak do św. Zofii mam dalej, poza tym jest tam drożej. w Wołominie porodów w wannie już nie ma, ale skoro piszesz, że można rodzić w każdej pozycji i są wanny na uśmieżenie bólu to chyba jednak się zdecyduje. Wiem właśnie, że oddział jest po remoncie. a cena jaką podałaś za jedynkę bardzo mi odpowiada. no to chyba jednak Wołomin wygra tę walkę :-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dołączam do grona Kwietniówek z planowanym terminem na 18-tego, tylko nie wiem czy bliźniaki wytrzymają do końca???
Witam i gratuluje podwójnego szczęścia:-)
reklama
Kochane witajcie ja jutro na wizytę ale jakoś dziwnie się czuje i boję o nasze maleństwo bo od 3 dni nawet nie czuje motylków mam nadzieję że tam wszystko jest dobrze:-):-). Kochane odebrałam wyniki badań i są gorsze. Hormon tarczycy robiłam miesiąc temu i był 3.130 a teraz jest 3.530 więc jest większy:--( badania morfologii też się o wiele pogorszyły niż miesiąc temu mimo tego że od miesiąca biorę feminatal n dla kobiet w ciąży a wyniki sa do bani co jedyn ie mocz się polepszył więc chociaż to.
malakurka witamy i z podwójnym szczęściem pod serduszkiem ekstra:-):-).
Dziewczynki jak by któraś była z okolic łodzi to napiszcie który szpital polecacie bo ja mieszkam w łodzi pod nie dawna i nie mam żadnego pojęcia na temat tych szpitali.
malakurka witamy i z podwójnym szczęściem pod serduszkiem ekstra:-):-).
Dziewczynki jak by któraś była z okolic łodzi to napiszcie który szpital polecacie bo ja mieszkam w łodzi pod nie dawna i nie mam żadnego pojęcia na temat tych szpitali.