reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam poniedziałkowo- leniuchowo...
ale naprodukowałyście w weekend :-) ledwo ogarnełam.

ja dziś wstałam przed 11 :szok: ale jakoś widocznie sen mi był potrzebny, no i wstałam z bólem gardła i zatkanym nosem. RATUNKU! nie chce byc chora, jeszcze mi tego brakuje.
Ja tam też nie rozumiem opłacania porodu, kurdę jeśli sie jest w państwowym szpitalu to chyba opieka powinna być zapewniona, a nie że jak się nie da kasy to mają Cię głęboko gdzieś. Ja mam nadzieję, że uniknę tych kosztów, bo zamierzam rodzić w szpitalu gdzie moja mama wiele lat pracowała i to akurat na ginekologii więc zna tam prawie wszystkich i mam nadzieję że to pomoże i się mną tam fachowo zajmą.

Co do ruchów, to ja też nie czuje :-( może jakieś łaskotanie ale nie wiem czy to to. Poczekam do 20 tc i wtedy będę się martwić jak dzidzia nie da znać.

Witam nowe kwietnióweczki :-) gosienkag76 i malakurka

mnie też jakiś czas temu choróbsko brało:/
mi pomogło: mleko z miodem i troszkę masła- ciepłe,
herbata z cytryną i bardzo dużą ilością miodu:D

mimo tego, że czułam się bardzp źle dałam radę zwalczyć przeziębienie:D bez leków:D
Tego samego Tobie życzę:)

jeśli chodzi o porody- nie ma co planowac na przyszłośc:) wiem, bo sama się przekonałam

Witajcie dziewczyny, rety ale mnie tu dłuuuuuugo nie było:sorry:. Normalnie nie miałam za bardzo kiedy siąść do kompa. moja córcia ostatnio dawała mi tak w kość że mogłam tylko pomarzyć o forum.Teraz nie chcę zapeszać ale się troszke uspokoiła i mam nadzieje że da mi troszkę odsapnąć:-D. Nie mam szans wszystkiego nadrobić ale od teraz postaram się być na bierząco;-).
Muszę się pochwalić że już od tygodnia czuję delikatnie ruchy dzidzi, ale to jest świetne uczucie. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będe miała USG, strasznie jestem ciekawa czy będzie dziewczynka czy chłopczyk. Co do przeczuć to w pierwszej ciąży czułam że będzie dziewczynka a teraz coś mi podszeptuje że to chłopczyk, no niewiem, zobaczymy:-).

alez mi sie dzis nic nie chce... jakos tak za nic sie nie moge zebrac, masakra normalnie:( na nic nie mam ochoty, najchetniej to poszlabym spac, ale przy Jerzu nie mam na to szans jak na razie...

Witam nowe kwietniówki, a pierwsze kwietniowe bliźniaki witam podwójnie. Mi tez sie spać strasznie chce, a tu trzeba do ginekologa lecieć. Cóż...

mnie też jakiś czas temu choróbsko brało:/
mi pomogło: mleko z miodem i troszkę masła- ciepłe,
herbata z cytryną i bardzo dużą ilością miodu:D

mimo tego, że czułam się bardzp źle dałam radę zwalczyć przeziębienie:D bez leków:D

Mnie też się tak udało! obudziłam się w piątek z potwornym bólem gardła i katarem :szok: (nie wiem czemu bo uważam na siebie jak nigdy- choć może właśnie dlatego:eek::-D) zaaplikowałam sobie gorące mleko z miodem, wypiłam wit C i wapno, przeleżałam cały dzień grzejąc się w domciu i.... w sobote byłam zdrowiusieńka! :-) więc polecam wszystkim domowe sposoby!

reklama
Mnie też się tak udało! obudziłam się w piątek z potwornym bólem gardła i katarem :szok: (nie wiem czemu bo uważam na siebie jak nigdy- choć może właśnie dlatego:eek::-D) zaaplikowałam sobie gorące mleko z miodem, wypiłam wit C i wapno, przeleżałam cały dzień grzejąc się w domciu i.... w sobote byłam zdrowiusieńka! :-) więc polecam wszystkim domowe sposoby!

Dzis za wczasu zakupiłam w aptece wapno z wit C i zrobiłam właśnie taki domowy syropek z cebulki, czosnku,cytrynki i miodu- tak żeby się zahartować za wczasu, bo pogoda nie dopisuje:-(Dzisiaj to wogóle jest mega ponuro i ciemnooooo.....:crazy:

Do góry